Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.251
Cevap
109
Favori
652.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................:300 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı.....................................................:50
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)...........:çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz..........................:lazer
    5-Renkli çıktı gerekli mi?........................................................:bazen
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...........:orjinal kartuş seviyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.........................:hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? .....................................................:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ..................................: wifi

Teşekkürler
  • Arkadaşlar Canon g2400 yazıcı kullanıyordum şimdi emici hatası verdi. Yani belli bir çıktı sayısından sonra genelde bu yazıcılar bu hatayı veriyormus şimdi servise onartmak yerine Epson L3160 almayı düşünüyorum. Bu modelde veya emsallerinde bu tarz sorunlar yaşanıyor mu yani belli bir çıktı aldıktan sonra bize servis yolu gorunurmu. Birde 1000 TL civarında L3160 benzeri onerebileceginiz yazıcılar varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

1-fiyat üst limit)............................................................................:300 tl
    2-aylık ortalama çıktı sayısı.....................................................:50
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)...........:çok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz..........................:lazer
    5-Renkli çıktı gerekli mi?........................................................:bazen
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...........:orjinal kartuş seviyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.........................:hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? .....................................................:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ..................................: wifi

Teşekkürler
    Bende benzer özelliklerde arıyorum o fiyatlarda bir tek
    www.hepsiburada.com
    Pantum P2500 Mono Laser Yazıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/pantum-p2500-mono-laser-yazici-p-BD803663

Pantum P2500 buldum. Nasıldır arkadaşlar tavsiye eden var mı?

• samsung sl-m4075fx çok fonksiyonlu yazıcıyı nasıl bilirsiniz? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryil

Merhaba, geçtiğimiz hafta HP Smart tank 515 modelini aldım. AirPrint desteği var, telefondan direkt çıktı alabiliyorsunuz, tavsiye edebilirim.
    Fotoğraf kalitesi nasıl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Limit 350 Tl.
    Aylık ortalama 1000-1500 sayfa.
    Sadece yazıcı olması yeterli.
    Lazer istiyorum.
    Renkli olabilir.
    Toner dolumu yaptırırım.
    Wifi li olabilir.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • merhaba, burdan tavsiye alarak foto basmak için canon g1411 aldım. fotoğraf kağıdında performansı gayet iyi. yakın zamanda t-shirt serigrafi baskıda kullanmak amacıyla asetat üzerine halftone yapılmış bir grafik yazdırdım. standart kağıt ve gri tonlama seçildi , ne yazık ki yoğun mğrekkepli oldu. yazıcı haznesinden asetatı alınca mürekkepler dağılıyor ve üzerinden 10 saat geçse de kurumadı. asetatın her iki tarafı da parlak. mürekkebin tutunması ve kuruması için ttahminimce mat yüzeyli bir asetat almam lazım. tam olarak hangi asetatı ya da alternatif malzemeyi almalıyım tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 14 Ocak 2020; 16:2:45 >
  • Uzun süredir kullandığım hl 2040 bozuldu ve yeni yazıcı almam lazım. Siyah beyaz ve lazer olmalı. En önemlisi hl 2040 gibi chipsiz olmalı ve tonerini evde doldurabilmeliyim. Hızı falan baskı kalitesi konusunda kriterim yok. Ayda yılda bir çıktı alacağım giriş seviyesi bir lazer yazıcı arıyorum. Fiyatı da 400 tl yi geçmemeli. Linux uyumlu olmalı. Böyle bir yazıcı var mıdır
  • arkadaşlar hp smart tank 515 model yazıcı aldım. genel itibari ile memnunum. ancak arada kartuş kafası hata veriyor. neden olabilir. kullanan varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryil

Merhaba, geçtiğimiz hafta HP Smart tank 515 modelini aldım. AirPrint desteği var, telefondan direkt çıktı alabiliyorsunuz, tavsiye edebilirim.
    iyi akşamlar hocam. bende hp smart tank 515 model yazıcı aldım. genel itibari ile memnun olmama rağmen arada kartuş kafası hata veriyor. ön kapağı açıp kartuşu çıkarıp takınca düzeliyor. sizde de böyle bir sıkıntı varmı. bir de ben bitmeyen kartuşdan aldım bana yanında muadil mürekkep gönderdiler. acaba ondan mı diyorum. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi akşamlar.
  • 1-fiyat üst limit)......600 TL civarı
    2-aylık ortalama çıktı sayısı....20-30 sayfa hadi 100 sayfa olsun
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)..çok fonksiyonlu olmalı tarayıcı ve fotokopisi olmalı.
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz......laser olsun mürekkep sürekli kuruyor kartuşa para vermekten bıktım.
    5-Renkli çıktı gerekli mi?.......olursa iyi olurdu ama çok şart değil .
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...kesinlikle evet toneri ya kolay dolsun herhangi bir bilgisayarcıya gittiğimde kolaylıkla doldurulsun yada muadil toner veya orjinal toneri ucuz olsun bittikçe değiştireyim. İlki olsa daha iyi olur ama.
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.....farketmez toner dolumu olsun yeterli.
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ...gerek yok.
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ....WiFi kesin olsun, dublex baskı da olsa süper olurdu.

Bütçem kısıtlı siz bana model söyleyin gerekirse 2.el filan da bakabilirim. WiFi, çok fonksiyon ve toner dolum, değişim kolaylığı vs. olmazsa olmazım ayrıca dublex baskı olursa daha iyi olur. Tercihen laser istiyorum. Hp 300 kartuşa para bayılmaktan bıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 16 Ocak 2020; 11:26:53 >

• Hayyy maşallah konu 1 Eylül 2020 de açılmış 190 sayfa yorum yapılmış ve halen güncel

• Ricoh sp150suw nasıldır?
    www.hepsiburada.com
    Ricoh Sp150Su Fotokopi + Tarayıcı Laser Yazıcı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/ricoh-sp150su-fotokopi-tarayici-laser-yazici-p-HBV0000081GPP?magaza=e-hisar

• 1-fiyat üst limit)............................................................................:2000
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:4500
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....:Evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: hayır
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:farketmez günde fiyat\performans olsun
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:hayir
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:hayir
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:evet

Okulda kullanılacak günde ortalama 150-180 sayfa çıktı alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor -- 27 Ocak 2020; 10:15:40 >

• Alınabilecek en uygun fiyatlı doldurulabilir yazıcıyı öğrenebilir miyim? Ya da çok fark yoksa en optimalı
  • küçük bir ofis için

1-fiyat üst limit .......................................................................: 2000
    2-aylık ortalama çıktı sayısı.........................................................: 700-1000
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: EVET
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: LAZER
    5-Renkli çıktı gerekli mi?.............................................................: HAYIR
    6-Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?...............: dolum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?....................: oki dışında hepsi olur
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ........................................................: önemli değil.
    9-Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ..................................: ethernet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atast -- 21 Ocak 2020; 21:2:48 >

• Bulunsun

• 1-fiyat üst limit)..........500..................................................................:
    2-aylık ortalama çıktı sayısı..............100..............................................:
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)...hayır.:
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz........farklarını bilmiyorum .................:
    5-Renkli çıktı gerekli mi?............kesinlikle evet....................................................:
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?......evet .......:
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?......yok.............:
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................hayır................................:
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

hp2630 aldım şırınga ile dolum yapıyorum.içinden çıkan toneri kullanıyorum 2500 sayfa oldu siyahta ilk gün gibi basıyor.mürekkep photoink 1 1litresini 50tlye aldım.

Alıntıları Göster
    Bende bu ürüne bakıyorum. Mürekkebi nereden alıyorsunuz? Birde renkli kartuşu dolduruyormusunuz nasıl?

• urun.n11.com
    Hp Gt Serisi Photoink 1 Litre Mürekkep / Gt51 / Gt52 / Uyumlu - n11.com
    https://urun.n11.com/kartus/hp-gt-serisi-photoink-1-litre-murekkep-gt51-gt52-uyumlu-P293818082
    şurdan aldım iyi çıktı.sadece siyah kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 26 Ocak 2020; 23:58:26 >

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.