Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.251
Cevap
109
Favori
652.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gemeo

1-fiyat üst limiti..............................................................................................: 700 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı..........................................................................: 200-300 adet
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)......yazıcı ve tarayıcı olmalı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz...................................hayır özelliği yok
    5-Renkli çıktı gerekli mi?..............................................................................: Renkli mutlaka olmalı
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.....................evet uygun fiyata dolum yapabilmeliyim
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.............................: yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ........................................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) .................................................:wifi desteği olursa; ipad, iphone,android mobil cihazlardan baskı alınabilecekse güzel olur.

Dolum ucuz ve sorunsuz olmalı 11 Kasım n11'den almayı düşünüyorum.
    mobil baskıda yazılım olarak en kolay çalışanı hp 415 fakat onun mekanık yapısınıda ben hiç sevmiyorum sevemedim yani yazıcıdan az anlıyan adam için basit güzelde anlamayan sorun yaşadımı servis dışında çozumu yok

air print olarakda bakıldığında epsonda 3160 veya brotherde t510 en mantıklısı oluyor renk kalitesi onemli ise epson açık ara tavsiye ederim

• Mürekkep püskürmeli olan yazıcılarda bazı aylar hiç çıktı almıyor olsam yinede kartuşlarında kuruma olur mu? Sadece soğuk ortamda kalırsa kartuşlarda donma olduğunu biliyordum. Aynı sorunu çıktı alınmadığı aylarda da oluyor mu?

700-800 TL civarı olan bazı modeller var. Kartuşlarının doluluk oranı dışarıdan görünen modeller, bunlarda kartuş kurumaya karşı bir önlem var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lexmark b2236dw nasıldır? Toner dolumu oluyor mu? Maliyeti nasıl? Kaç sayfa çıktı alabiliriz?

• Merhaba değerli arkadaşlar. Bu iki yazıcıdan birini alacağım. Birinde +tarayıcı da mevcut. Fakat benim için önemli olan baskı kalitesi ve yazıcının sorunsuz olması. Kısaca Benim için önemli olan yazıcı kalitesi ve stabilitesi.

Normalde Direkt L1110 alacaktım fakat aralarında 100 tl olduğunu görünce fazla mal göz çıkarmaz tarayıcıda lazım olabilir hesabı L3110 da aklımı çeldi. Eğer L3110 un L1110 dan farkı yoksa ve sorunsuzsa L3110 almayı düşünüyorum. Lakin 1110 hakkında birçok yorum varken 3110 için pek yorum göremedim. Şimdiden Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar tavsiye lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 15 Aralık 2019; 20:53:57 >
  • 1-fiyat üst limit)............................................................................: 900
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 50
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Yazıcı+Tarayıcı+Fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Öncelikli lazer ama inkjette olur
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Gerekli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Dolum olmalı veya uygun fiyatlı muadil
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Farketmez
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wifi olsa iyi olur.

Ek: Fotoğraf kağıda da basabilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Arkadaşlar tavsiye lazım :)

Güncel , forumda bi paraya kıyıp kendine yazılımcı bulamadı :/

mobilden resim çıkmıyor .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 16 Aralık 2019; 20:28:3 >
  • Merhaba,

Haftasonu mediamarkt'ta bir saha incelemesi yaptık ancak yine de sizlerin fikrini almak istedim.

1-fiyat üst limit)............................................................................: 2.000
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: İlk yıl 50, sonraki yıllar artabilir
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Yazıcı+Tarayıcı+Fotokopi+Fax
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Öncelikli lazer, püskürtme önerilmiyor anladığım kadarıyla
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Değil
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Dolum olmalı veya uygun fiyatlı muadil
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Canon, HP olabilir
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Evet
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Kablosuz da olmalı

Bize önerilen 2 model vardı;

ikisi de tam isteğimizi karşılamıyor sanki

yorumlarınızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 17 Aralık 2019; 15:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Mürekkep püskürmeli olan yazıcılarda bazı aylar hiç çıktı almıyor olsam yinede kartuşlarında kuruma olur mu? Sadece soğuk ortamda kalırsa kartuşlarda donma olduğunu biliyordum. Aynı sorunu çıktı alınmadığı aylarda da oluyor mu?

700-800 TL civarı olan bazı modeller var. Kartuşlarının doluluk oranı dışarıdan görünen modeller, bunlarda kartuş kurumaya karşı bir önlem var mıdır?
    eğer oda sıcaklığında ise 1-2 haftada kuruma olmaz ama genede arada sırada kullanmak gerekiyor tıkanmayı onlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

Bu mesaj silindi.
    samsung 2020w aslında mudail toneri çok pahalı olmayan fakat 1 tonerle çok fazla basmayan bi model

benim tavsiyem toner kapasitesini maksimumda tutmak olur

samsung 4020nd çok mantıklı bu konuda wifi yok ama network var dolum yapamazsında muadil anca kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Lexmark b2236dw nasıldır? Toner dolumu oluyor mu? Maliyeti nasıl? Kaç sayfa çıktı alabiliriz?
    https://www.hepsiburada.com/lexmark-b2236dw-dublex-wi-fi-network-lazer-yazici-p-HBV00000M4CHS?magaza=Premium%20Printertoner&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQiA0NfvBRCVARIsAO4930lmidd_s_xX_4vLUqGEj7KXWtRQGX1LV1xopvnaeOa0MXrxQuhZr9AaAi7DEALw_wcB
    yazıcı güzel fakat piyasada muadil donerini goremedim orjinalide uzer bayağı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sevketmcengiz

Merhaba değerli arkadaşlar. Bu iki yazıcıdan birini alacağım. Birinde +tarayıcı da mevcut. Fakat benim için önemli olan baskı kalitesi ve yazıcının sorunsuz olması. Kısaca Benim için önemli olan yazıcı kalitesi ve stabilitesi.

Normalde Direkt L1110 alacaktım fakat aralarında 100 tl olduğunu görünce fazla mal göz çıkarmaz tarayıcıda lazım olabilir hesabı L3110 da aklımı çeldi. Eğer L3110 un L1110 dan farkı yoksa ve sorunsuzsa L3110 almayı düşünüyorum. Lakin 1110 hakkında birçok yorum varken 3110 için pek yorum göremedim. Şimdiden Teşekkür ederim.
    aynı yazıcı

1100 sadece yazıcı

3110 yazıcı tarayıcı fotokopi

onun dışında herşeyleri aynı baskı kaliyeti standart 80gr kağıda iyi değildir ama kaliteli uygun kağıt kullanırsan bayağı memnun kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Arkadaşlar tavsiye lazım :)

aylık çıktı sayısı bayağı az

fotoğraf dediğin için lazer modelleri eliyorum

halı hazırda 386 kullandığın içinde epsonun fotoğraf performansından memnun olduğunu varsayıyorum

eğer a3 olması için yüksek bütçelere çıkabilirsen epson 7180 kesinlikle incelemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

1-fiyat üst limit)............................................................................: 900
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 50
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Yazıcı+Tarayıcı+Fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Öncelikli lazer ama inkjette olur
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Gerekli
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Farketmez
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wifi olsa iyi olur.

Ek: Fotoğraf kağıda da basabilmeli
    ayırdığınız bütçeye hem lazer renkli mümkün değil hemde fotoğraf kağıdına zaten baskı yapamazsınız

açıkcası benim tavsiyem epson 3160 veya brother t510w dan yana olur

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Merhaba,

Haftasonu mediamarkt'ta bir saha incelemesi yaptık ancak yine de sizlerin fikrini almak istedim.

1-fiyat üst limit)............................................................................: 2.000
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: İlk yıl 50, sonraki yıllar artabilir
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Yazıcı+Tarayıcı+Fotokopi+Fax
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Öncelikli lazer, püskürtme önerilmiyor anladığım kadarıyla
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Değil
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Canon, HP olabilir
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Evet
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Kablosuz da olmalı

Bize önerilen 2 model vardı;

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-officejet-pro-9023-fotokopi-faks-taray%C4%B1c%C4%B1-wifi-airprint-%C3%A7ift-tarafl%C4%B1-%C3%A7ok-fonksiyonlu-inkjet-yaz%C4%B1c%C4%B1-1mr70b-1200816.html?ga_query=9023

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-neverstop-laser-mfp-1200w-fotokopi-taray%C4%B1c%C4%B1-wifi-airprint-doldurulabilir-tankl%C4%B1-lazer-yaz%C4%B1c%C4%B1-4ry26a-1203632.html

ikisi de tam isteğimizi karşılamıyor sanki

yorumlarınızı rica ederim
    baktığın ofisjet 9023 aslında renkli çok başarılı bir yazıcı aylık çıktı miktarıda ucuk değil fakat kartuşlu ve maliyetleri çok yüksek yani 1 set kartuşa 1100tl civarı rakam kimse vermek istemez sanırım şu devirde

hp nin neverstop serisi ise aslında bakıldığında çok çok mantıklı fakat faks demişsiniz o modellede faks bulunmuyor

açıkcsı ben

brother 2716 öneririm size hem muadili bulunabiyor hemde sizin baskı adedinizde orjinal kullanmanız bile sizi rahatsız etmez toner fiyatları normal seviyelerde

ama renkli olsun derseniz ve hız ile çok fazla işiniz yoksa brother t910w bi bakmanızı tavsiye ederim tanklı olduğu için ekonomikliği zaten ust duzey

• Peki t910w püskürtmeli bir model mi? Genel kanı uzak durulması yönünde gibi, o sebeple merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

aylık çıktı sayısı bayağı az

fotoğraf dediğin için lazer modelleri eliyorum

halı hazırda 386 kullandığın içinde epsonun fotoğraf performansından memnun olduğunu varsayıyorum

eğer a3 olması için yüksek bütçelere çıkabilirsen epson 7180 kesinlikle incelemeni tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Bende bunda karar kıldım ancak (L386 fotoğraf çıktısından hiç memnun değilim bu arada Canon MX510 ile karşılaştırıyorum)stok yok olan yerde de çok pahalı.

Canon 'un a3 tanklı modeli olsa ona yönelirdim.

Geriye 7160 kalıyor ki o da pahalı ne yapacam bilemiyorum açıkçası.

• Epson 3160 mı brother t 510w mi peki? En belirgin fark ne? @onursumer

• 1-fiyat üst limit)..:2000TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı: 1000
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Evet,tanklı olsun
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Epson
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:wifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 19 Aralık 2019; 9:3:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Epson 3160 mı brother t 510w mi peki? En belirgin fark ne? @onursumer
    fotoğraf ve renk detayı geçişi konusunda epson brotherden bi tık daha iyi onun dışında fiziksel en belirgin fark brotherde kapalı kağıt tepsisi var okadar iyiside iyi cihazlar
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.