Toneri muadil olarak bulunmuyor sadece orijinali var .Muadil toneri çıksada ilk etapta çok pahalı olacaktır .Dikkat .! bütçe 6-7 bın arasında olur ise brother modellerini kontrol etmenizi öneririm. |
YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (213. sayfa)
-
-
Merhabalar. Mimarlık inşaat Ofisime yazıcı alacağım. 2 model arasında kaldım ve görünüş olarak birebirlerinden çok farklı duruyorlar. Önereceğiniz nedir ?
1. HP 4WF66A Smart Tank 790
2. Canon I-Sensys MF655CDW
Bu modeller arasındayım. Ortalama bu fiyatlarda önereceğiniz model ve markalara açığım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar renkli yazıcı olarak tercih edeceksenız tanklı yazıcı seçmemenizi öneririm tanklı yazıcılar bir süre sonra sarfmalzeme konusunda sorun yarabiliyor Canon modelleri hp ' ye göre daha avantajlı https://www.direktonline.com.tr/ buraya bir göz atın isterseniz bende sorduğumda destek olup yönlendirdiler.
Siyah beyaz yazcı alacaksanızda lazer modelleri seçmenizde vayda var
-
Merhaba, wifili, tarayıcısı olan, lazer, siyah beyaz baskı alabileceğim. Çipi kırılabilen en uygun yazıcı ne olur? Fiyatı en uygun olan ve en az sorun çıkartan model gerekli. Muadil toner kullanabiliyor olmam en çok gereken özellik.
Örneğin bu modeli muadil tonerle kullanabilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhabalar herkese, bir fikre ihtiyacım var.
Hp tank 585
Canon Pıxma G3470 BK Tanklı Yazıcı Tarayıcı Fotokopi + WİFİ
Brother DCP-T720DW Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi Wi-Fi Renkli Mürekkepli Tanklı Yazıcı (bu en pahalısı) arada kaldım karar veremiyorum.
ilk etapta çok çıktı alacağım. sonraki kullanımlarım haftada 50 sayfa gibi olacak. hem uzun ömür hem kullanım açısından hangisini tercih etmeliyim ya da sizin önereceğiniz bir model olur mu?
Wi-fi kesin istiyorum, renkli baskı ve baskı kalitesi de iyi olan bir şey istiyorum. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
-
1-fiyat üst limit): özellikleri karşılayan en uygun fiyatlı model.
2-aylık ortalama çıktı sayısı: yok
3-çok fonksiyonlu mu :evet
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi :fark etmez
5-Renkli çıktı gerekli mi?: evet
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?: anlamam
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model var mı?: foto baskı özelliği olsun.
8-Fax özelliği isteniyor mu? : fiyat farkı yoksa olsun
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) : fark etmez.
-
BROTHER HL-L3280CDW
BROTHER HL-L3270CDW
iki tane lazer yazıcı var aralarında 2k fark var, acaba bunlara muadil toner kullanılıyormu, ve dolum oluyor mu kullanan öneren var mı
-
Merhaba. Ne aldınız acaba. Memnun musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Epson hocam memnunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X