Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.247
Cevap
110
Favori
649.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muadil mürekkep kullanıyor musunuz? Kullaniyorsaniz nereden temin ediyorsunuz? Memnun musunuz?

Tesekkurler.

• @phenix61 soruyu kime sordunuz bilmiyorum ama muadil mürekkep kullanımı uzun vadede tavsiye edilmeyen bir konu. Muadil mürekkebin kalitesinden asla emin olamazsınız. Mürekkep püskürtmeli cihazlar biraz sıkıntılıyken, ben olsam orjinalini tercih ederdim. Yine de özellikle şirketlerde aktif kullanılan cihazlarda orjinal mi kullanılıyor, yoksa muadilmi öğrenmekte fayda var. İnternette okuduğum yorumlarda genelde orjinal mürekkep tavsiye edilmiş.

• Selam arkadaşlar matbaada kullanabileceğimiz renkli A3 baskı yapabilecek , tarayıcısi olan , ayrica zarf basabilen bir yazici lazım. Orta kaliteli bir şey bakıyorum 25bin limit var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macintosh -- 12 Mart 2024; 9:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, toneri ucuz olan, renkli lazer yazıcı tavsiye istiyorum. çift taraflı yazdırma ve airprint desteği gerekiyor.

• Ucuz Tonerli Lazer Renkli Yazıcı (yüksek çözünürlüklü) Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Mart 2024; 14:1:21 >
  • 1-fiyat üst limit)7 8bin tl

2-aylık ortalama çıktı sayısı 50-100

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: fotokopi olursa iyi olur ama olmasa da olur

4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz farkını bilmiyorum , beni çok uğraştırmazsa güzel olur :D

5-Renkli çıktı gerekli mi?evet

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?farketmez haddinden fazla masraflı olmasın yeter

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?yok , sadece otomatik çift taraflı yazdırma özelliği olsun

8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi)wifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad mamba -- 18 Mart 2024; 22:21:33 >
  • Arkadaşlar selamlar. elimde 3 adet ve 8 adet kartuş ve mürekkep vs bilimum malzemeli wifili çok fonksiyonlu yazıcı var.2 si arızalı bir sağlam. hp 2620 biri sağlam biri arızalı.hp n 1215 serisi var.ilan linkini ekliyorum.Yer gebze.Kargolamada da yardımcı olmaya çalışırım fiyatta da.linki bırakıyorum.
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/s/fTmQzN01
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 20 Mart 2024; 0:44:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -Mono Lazer

-Muadil Toner uyumlu

-Tarayıp PDF-Jpeg Mail atabilen yazıcı tavsiyesi olan?

Teşekkürler,

• Merhabalar, bazı dönemler 3-5 bin çıktı(genelde siyah beyaz) alınacak bazı dönemler nerdeyse hiç çıktı alınmayacak şekilde çıktı maliyeti düşük en iyi yazıcı sizce hangisi ? ben Aşağıda bazı sitelerden derledim. sizce hangisini almalıyım.

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
  • 1-fiyat üst limit)......15 bin..............
    2-aylık ortalama çıktı sayısı.......30-50................
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: cok fonksiyonlu
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz..............inkjet tanklı
    5-Renkli çıktı gerekli mi?...............: gerekli, fotograf basmaya uygun olursa daha da güzel olur
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: epson
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: sart değil
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ................................. Usb wifi

• Dostlar merhaba, kariyer yükseltme amaçlı 2 yıllık bir sınava hazırlık sürecim olacak bu süreçte bol bol pdf kitap, deneme, makale, not vs çıktı alımı yapacağım ilk ay 3 4bin sayfa çıktı alacağım, sonraki aylarda aylık 300 400 sayfa, 2 yılın sonunda ise belki de yıllarca hiç kullanmayacağım
    1 yazıcı almam mantıklı mı
    2 lazer mi yoksa tanklı mı almalıyım
    3 amacıma uygun olarak, muadil toner/ mürekkep kullanabileceğim en uygun fiyatlı yazıcı önerebilecek olan var mı

• Herkese merhaba, hp laserjet pro m1212nf yazıcımı değiştirmek istiyorum. Rica etsem bu yazıcı gibi çok fonksiyonlu muhasebe bürosu için max 15.000 TL bir yazıcı önerebilir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar , 2 haftadır kafayı yiyorum . 3 liraya 5 köfte istemiyorum ama yok işin içinden çıkamıyorum . Bana toneri ucuz olan bir yazıcı gerekli tek istediğim kaliteli bir baskı çıktısı almak . Önereceğiniz modeller nedir ?

ev kullanımı için ayda 5 10 çıktı alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 4 Eylül 2024; 13:18:14 >
  • YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER ilgilenen ulaşabilir...
    1 adet 2620 wifili full sağlam. diğer 2 yazıcı parça amaçlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 4 Eylül 2024; 19:36:50 >

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Bana sadece kartuşlarıni yollayabilir misiniz

• 55cihan55 5 kullanıcısına yanıt
    Birine komple vericem bugun balalım.

Yazicim sağlam kartuş hatası veriyor sürekli bir çift versen olmaz mı alana 6 sini verirsin sağlam mi kartuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55cihan55 -- 10 Eylül 2024; 17:30:59 >
    Alacak arkadaşa sölerim 250 eksik sölerim.syah renkl i 250 olur

Kargosu ne kadar tutar ki sağlam dimi kartuşlar herhangi bir problemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55cihan55 -- 10 Eylül 2024; 17:37:4 >
    Kargoyu bilemem 100 civaru tutar herhalde.bozuk kartusu neden göndereyim 🤔

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.