Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
651.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.Sınıf etkinlikleri icin önerebileceğiniz yazıcı varsa bu hafta sonuna kadar alicaz.

Konu hakkında pek bilgimiz yok sınıfa alınacağı için araştırıp alalim dedik.

Konunun uzmanları öneride bulunursa çok makbule geçer.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1Whay kullanıcısına yanıt

Limit nedir hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    10 bin kadar.

Ben bu işin ustası değilim hocam , kimseden sonuç alamadım kendim araştırdım kendin buldum , renksiz sadece siyah beyaz çıktı alacağız diyorsanız Epson EcoTank M1120 harika cihaz derim

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ederim ancak renkli olması gerekli görseller üzerinden etkinlikler yapılacak.

Renkli dediğiniz için o konuda maalesef yardımcı olamayacağım hocam , renkli yazıcı hiç bakmadım

Aynı şey için yazıcı lazım. Dikkatini çeken bir ürün oldu mu

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Lazer yazıcılar ve Epson L3260 önerildi suan için.
    Bi gelişme olursa paylaşalım.

• Merhabalar...Yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var..
    Çocukların okul işi( deneme sınavları vb.. seylerin çıktısı alımacak) gerekiyor..
    Wifi olursa iyi olur..Diger özellikler olmazsa olmaz değil.Belki tarayıcı olabilir ama sart değil..
    Yazları kullanılmaz..Tabiri caizse yatar.( Mürekkeplilerde bu bir sorunmuş herhalde)
    Sorunsuz, yazdırma maliyeti hesaplı bir ürün istiyorum..
    Yani tonerliyse mesela kolay dolan sorun çıkarmayan,
    mürekkepse kurumayan ya da hemen bozulmayan.Ya da orjinal mürekkebi ucuz olan..
    Renkli olursa iyi olur..Renksiz olacaksa kesinlikle lazer olur..
    Lazer eskiden kullandık sorun yasamadık..(1610 modeli)
    Bütce 3500-13500 e kadar uzanabilir..Yeterki memnun kalalım yazıcı defteri kapansın..Bir arkadaşım epson 6290 tavsiye etti ama mürekkepli diye bilemedim..O sürekli çıktı alıyor..Renkli lazer ler pek kulkanan yok gibi..Lazer bizim kulkanma tarzımıza daha uygun dediler..Model olarak tavsiyede bulunursanız memnun olurum..Ayda 100-300 sayfa çıktı alırız herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc33 -- 12 Eylül 2024; 9:24:53 >

• Merhaba,

Oğlumun okul ödevleri, ve öğretmen olan eşimin teksir ve renkli ödev işini görebilecek bir yazıcı tavsiyesine ihtiyacım vardır.

Şu an evde emektar bir HP Deskjet 3520 yi kartuşları şırınga ile doldurarak idare ediyoruz, ama haftada bir doldurmaktan bıktım ve yazıcı da eskime belirtileri gösteriyor uzun zamandır. Tank dolumu yapılabilen modellere baktım ama kafam allak bullak, bilgili arkadaşlardan yardım rica ederim.

1-fiyat (üst limit): 3bin 7bin TL arası

2-aylık ortalama çıktı sayısı: 50-100

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili): tarayıcı yani fotokopi olursa iyi olur

4-özellikle lazer ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz: Farkını bilmiyorum, toner maliyeti ucuz olsun yeter

5-Renkli çıktı gerekli mi?: Evet

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? Evet, bu yüzden tanklı düşündüm

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model var mı? Hayır

8-Fax özelliği isteniyor mu? Hayır

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi): Wi-Fi

Canon PIXMA serisi, HP DeskJet gibi serilerine baktım ama onlarca model var??? Yazıcı gibi "basit" bir üründe nasıl bu kadar çeşit oluyor aklım almıyor....

Yardım lütfen!

• Epson L6490 veya L5290 yazıcı almayı düşünüyorum iyi bir kararmı başka önerilerinize açığım.

• Arkadaslar bi yazici almak uzereyim ancak toner konusunda arada kaldim.

https://www.canon.com.tr/business/products/office-printers/single-function/colour/i-sensys-lbp673cdw/specifications/

crg-069 canon toner kullanan bi yazici alacam ama bu tonerin orjinaline dolum yapiliyor mu bulamadim hic bi yerde kaynak.

2 farkli ilani var biri orjinal tonerli biri muadil tonerli. Dolum yapabileceksem orjinal toner almak istiyorum ama dolum olmuyorsa bittiginde bos yere bi daha muadil tonere 2k civari para vermem gerekecek. 069 tonerler ile ilgili bilginiz var mi acaba her turlu fikre acigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kr3yzi -- 13 Eylül 2024; 21:23:43 >

• İlkokul sınıfında kullanılacak, ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?

• Okul için kullanılacak mürekkepli 5000 lira limitim var bu bütçede en iyi yazıcı ne olabilir sizce?

Satıcısı Amazon olursa sevinirim çift taraflı baskı, renkli, wifi özellikleri mutlaka olmalı

• charliezy C kullanıcısına yanıt

Merhabalar ben de çok araştırdım bir site buldum oradan hizmet aldım mürekkep tanklı yazıcıları önermiyorlar isterseniz sizde araştırın destek almak için https://direktonline.com.tr/ ile görüştüm tonerli yazıcı almamı önerdiler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylem Şatır -- 18 Eylül 2024; 10:57:19 >
  • @1Whay

Bu modeli öneriyorlar hocam.

www.oksid.com.tr
    HP 405W0C OFFICEJET PRO 8123 ALL-IN-ONE YAZICI - Oksid Bilişim Teknoloji
    https://www.oksid.com.tr/u/hp-405w0c-officejet-pro-8123-all-in-one-yazici/177964
  • Merhabalar

Fiyat üst limitim 15000₺

renkli lazer yazıcı

dublex baskı ve adf olucak

toneri çok pahalı olmayan

yazıcı tarayıcı fotokopi makinesi arıyorum

fikir paylaşan olursa çok mutlu olurum iyi forumlar herkese

• Merhaba pek anlamadığım bir konu öneri istiyorum.

Renkli olacak

Çift baskı almayacağım

Tarayıcıya gerek yok

Şırınga ile dolum vs uğraşamam alıp direkt taka bileceğim bir yazıcı

Fiyat uygun olması gerek

Lazer olmalı mı farkı ne diğerlerine göre

Teşekkürler

• Merhaba ufak tefek iş için eve lazer yazıcı lazım arada bir kullanım için
    Sadece siyah
    Wifi, tarayıcı filan lazım değil
    Toneri muadili ve doldurulabilir kullanabileceğim bir lazer yazıcı lazım
    Bütçe 3-4bin

3.800e şu var Hp 7Md65A M111Ca nasıldır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar renkli yazıcı alacaksanız muhakak lazer yazıcı alın mürekkep tanklı kartuşlu yazıcılar ciddi sorunlar yaratıyor

Mürekkep tanklı yazıcılarda donma kuruma yapıyor ve bozuluyor

Kartuşlu yazıcılar bunlarda da kartuş fiyatları yazıcının 2 katı kadar.Bu sebeple lazer yazıcı almanız daha sağlıklı ve daha az maliyetli olacaktır.

Bu tür konularda destek aldıgım bir firma var dilerseniz bir bakın

https://www.direktonline.com.tr/yazicilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylem Şatır -- 29 Eylül 2024; 20:19:5 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.