Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
652.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komagene

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Orijinalden alıntı: komagene

bir başlık açmıştım. sanırım yanlış yaptım. orda da belirttiğim gibi bir yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var. Mesajım şöyleydi:

"Merhabalar,

Kartuş doldurtmaktan bıktım. Ayrıca görüntü önemli olduğu için emektar HP f2480'imi emekliye ayırmaya karar verdim.

Aylık 300 sayfa çıktısı alınmakta olan bürom için mono yazıcı-tarayıcı-fotokopi-faks arıyorum. Yardımlarınızı beklemekteyim. Toner dolumu için kartuş doldurduğum arkadaş, "Samsungları tavsiye ederim. 60 liraya bi çip takarız hallederiz" dedi ancak yeni aldığım bir şeyin daha ilk günden garanti dışı kalmasını istemediğim için bu önermeye sıcak bakmıyorum. Aradığım özellikler:

-Wi-fi olsun, masamda kablo görünmesin. En kötü ihtimal Lan'dan bağlansın, yine usb kullanmadan çıktı alabileyim.

-Üstten beslemeli olsun, 10 sayfa dökümanı kopyalamak istediğimde üstüne koyup bir tuşa basayım yahut taratayım.

-Gelen faksı pdf olarak bilgisayarıma atsın

-Mümkünse besleme ünitesi kapalı, az yer kaplayan bir model olsun

-450TL'yi geçmesin.

-Şık bir şey olsun

Çok şey istedimse küfretmekte serbestsiniz

Not: eğer toner 150TL civarı ise ve de 2000 sayfa yazdırıyorsa bu benim yarım yıllık kullanımım demek olacağı için altı ayda bir 150 TL vermek umrumda olmaz."

Hocam xerox 3045NI modelinea bakın derim. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta 3045b modeli olmadığı 3045NI model.

Usb belleğe tarama yapar yaptığı taramaları pdf formatına dönüştürebilir ancak. Gelen fax ı pdf olarak masa üstüne alıyor mu bilmiyorum. Taradıklarınızı pdf olarak gönderebiliyor musunuz bilmiyorum ancak isteğinize yakın bir makina orjinal toneri standart 2000 sayfa çıktı verebilir ve şuan vatanda 127 lira. İndirim olursa hafta sonu gibi 104 liraya kadar iniyor.
    Ancak kağıt sıkıştırma sorunu olduğunu duydum. Yeni xerox lar hakkında fazla bilgim edinemedim. Bi seçenek olarak göz önünde bulundurun derim.

Bütün arkadaşlar xerox'dan uzak diyor. Türk insanının Citroen'e olan ön yargısı gibi bir şey mi acaba bu?

Olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Konuyu görmeden maalesef konu açtım, kusura bakmayın bu yüzden.

100TL hadi en fazla 110-120 civarı olsun bir bütçe var.

Ekranlı ve hafıza kartı girişli bir cihaz önceliğim aslında. Ama olmazsa da olmaz tabi.

Önemli olan demo kartuşlu bir cihaz almak istemiyorum. Geçen sefer alırken dikkat etmedim 1 ay da bitti kartuşlar.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx235w-stylus-sx235w-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57918

• Canon Officejet MX435 Wi-Fi Fotokopi + Tarayıcı + Fax + Baskı + Yazıcı

arkadaşlar sizce bu ürün nasıl almayı düşünüyorum ama canon hakkında pek iyi şeyler duymamıstım.

• Arkadaşlar, kartuş dolumunda yaşadığım sıkıntılardan bıktım, kartuşu 15-20 lira olan, iki kartuşu olan, üstten beslemeli fotokopili tarayıcılı bir yazıcı istiyorum.

Şu anda HP 1315 var, kartuşları 56-57-58 ve çok pahalşılar...
  • Evde kullanmak üzere bir yazıcı arıyorum.
    Çoğunlukla siyah beyaz, bazen renkli çıkış alıncak.
    Fotokopi özelliği önemli.
    Kartuşları doldurarak kullanacağım.
    Wifi özelliği iyi olur.

Bu özelliklerde ve fiyatta bulabildiğim iki model var fiyat olarak birbirine yakın görünüyorlar.

Epson sx435W
    HP Deskjet 3070A

Bu yazıcılardan hangisini tavsiye edersiniz? Bunların artı ve eksileri nelerdir?
  • quote:

quote:

quote:

Ekranlı ve hafıza kartı girişli bir cihaz önceliğim aslında. Ama olmazsa da olmaz tabi.

Önemli olan demo kartuşlu bir cihaz almak istemiyorum. Geçen sefer alırken dikkat etmedim 1 ay da bitti kartuşlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/epson-sx235w-stylus-sx235w-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57918

Epson markası nasıl? HP dışında hiç başka marka kullanmadım çünkü.

Biz sana soralım hp nin hangi markalarını kullandın nekadar memnunsun eksileri artıları neler bize söyle.

Epson güzel makina bence. Şuna inkjette en çok tercih edilen model olduğunu düşünüyorum. Çok şikayetçi olanıda pek duymadık. Bence kesinlikle alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Evde kullanmak üzere bir yazıcı arıyorum.
    Wifi özelliği iyi olur.

Bu özelliklerde ve fiyatta bulabildiğim iki model var fiyat olarak birbirine yakın görünüyorlar.

Epson sx435W
    HP Deskjet 3070A

Bu yazıcılardan hangisini tavsiye edersiniz? Bunların artı ve eksileri nelerdir?

www.vatanbilgisayar.com

bu model yeterli isteklerin için.
    Fazla pahalıya kaçmana gerek yok. Kolay dolum kartuşları ve mürekkepleri ile birliket al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Epson markası nasıl? HP dışında hiç başka marka kullanmadım çünkü.

Biz sana soralım hp nin hangi markalarını kullandın nekadar memnunsun eksileri artıları neler bize söyle.

Epson güzel makina bence. Şuna inkjette en çok tercih edilen model olduğunu düşünüyorum. Çok şikayetçi olanıda pek duymadık. Bence kesinlikle alınır.

HP'de üst düzey olarak şu modelleri kullandım;

Hp D5160 Photosmart

Bu cihazı 2007 yılında almıştım. Fiyatı da o zaman 120TL civarıydı. Cihaz hafıza kartlarını okuyordu, USB çıkış vardı, foto ve telefonları USB ile bağlayabiliyordun ve bilgisayardan bağımsız foto basabiliyordun. Ufak tek satır ekranı vardı, CD-DVD'ye resim veya yazı baskı yapma özelliği çok güzeldi. Özel fotoğraf basma tepsisi vardı kendi içinde. Çok kaliteli fotoğraf basıyordu. 3 kartuşluydu ama 2 kartuş takılabiliyordu. Sadece fotoğraf basacağın zaman özel bir kartuşu vardı onu takıyordun. Tarayıcı vs... özelliği yoktu. Ama boyut olarak büyüktü biraz. Yine de memnundum cihazdan.

Sonra HP C4680 Photosmart aldım. Dokunmatik ve renkli ekran, hafıza kartı okuma özelliği vardı yine. Ama USB çıkışı yoktu dezavantaj olarak. Tarayıcı, fotokopi özellikleri hızlı ve kaliteliydi. Fotoğraf kalitesi iyiydi. Cihazın tek kötü özelliği kartuşları aşırı küçüktü ve kolay bitiyordu renklisi özellikle. Adamlar XL diye kartuş satıyor ama içine koyduğu kartuş Small tabiri caizse.

Yine de HP'nin Photosmart cihazları özel bir seri ve ben memnun kalmıştım. O yüzden şimdi diğer cihazlar bana sıradan geliyor biraz. Ama bu sıralar Photosmart serileri satan yer pek yok anlamadım onu.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Yeni bir seriye geçiyorsa bulunması birazdaha zor olabilir. İnkjette epson canon çok aktif şuanda bununda etkisi olabilir mi diye düşünmüyo değilim. Ancak halen bulmak mümkün satışların çoğu internet üzerinden yapılıyor ve belli başlı yerlerde görmek mümkün. Dediğim gibi yeni seriye geçme yada seri ismi değiştirme yapıyor olabilir. Ama epson alınabilir bence ben alacak olsam şuan tereddüt etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_61

Canon Officejet MX435 Wi-Fi Fotokopi + Tarayıcı + Fax + Baskı + Yazıcı

arkadaşlar sizce bu ürün nasıl almayı düşünüyorum ama canon hakkında pek iyi şeyler duymamıstım.

Neden acaba. Canon hakkında insanlar niye kötüşey söyler anlamıyorum. Oldukça güzel makinalar. Canon teknolojisini dünyaya kanıtlamış ve baskı çözümleri optik üzerine çalışan bi firma. Ben markaya güveniyorum. İsteyen istediğini söyleyebilir.

Küçük boyutlarına rağmen hertürlü özelliği bünyesinde barındığı için sadece kendi işini yapmaya yazmış aynı marka kuzenlerinden biraz yavaş kalabilir ancak bu onu kötü yapmaz.

Gelelim tercihimize öncelikle iki kartuşlu modellerden uzakdur. Pahalı olurlar genelde ve kolay dolum kartuşu bulmak çok zor. Şimdiye kadar 1 tanesine rastladım 10 larca model içinden.

Alacaksan şu ikisini öneririm.

Kolay dolan kartuş ve mürekkep almayıda unutma tabi.

• Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 ay once ofisime HP OfficeJet 6500A aldım. Fonksiyonları çok, çokta kaliteli baskı yapıyor ancak kartüşü çok çabuk bitiyor ve kartüşleri çok pahalı. (siyah 45TL 3renk 105TL) Şuana kadar 2 kez 150TL yani toplamda 300TL verdim. Paraya yazık onun için yanina tonerli ve renksiz çok baskı yapabileceğim bir yazıcı daha almak istiyorum.

Maximum 200TL (çok aşırı iyisi varsa istisnalar olabilir)
    Tam dolu toner ile en az 2000 sayfa çıkartması benim için iyidir. Baskısının kaliteli olması onemlidir. Evrak çıkartacağım. A 'dan Z 'ye yazı ile dolu kağıtlar çıkarmayacağım. Yani en çok yazı yazan kağıdım bir A4 'ün 2/3 'ünü ancak doludur. Yalnız toneri bitince dolumu da çok pahalı(officejet gibi) olmasın. Biraz uygun dolum yapılacak birşey olması lazım.
    Sadece siyah - beyaz olması kafidir. Zaten ücreti de ona göre düşük tuttum.
    Wi-fi tercihimdir (tabi bu fiyat aralığında varsa) ancak şartım değildir.

Söylediklerim dışında istisnalar da önerebilirsiniz atıyorum:
    300TL
    Tam dolu toner ile 3000 baskı yapabilen
    wi-fili gibi..

Açtığınız konudan ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    Goçıçı

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/canon-officejet-mx435-wi-fi-fotokopi-tarayici-fax-baski-yazici/productDetails.aspx?productId=bd300578&categoryId=4#Gorseller

Neden acaba. Canon hakkında insanlar niye kötüşey söyler anlamıyorum. Oldukça güzel makinalar. Canon teknolojisini dünyaya kanıtlamış ve baskı çözümleri optik üzerine çalışan bi firma. Ben markaya güveniyorum. İsteyen istediğini söyleyebilir.

Küçük boyutlarına rağmen hertürlü özelliği bünyesinde barındığı için sadece kendi işini yapmaya yazmış aynı marka kuzenlerinden biraz yavaş kalabilir ancak bu onu kötü yapmaz.

Gelelim tercihimize öncelikle iki kartuşlu modellerden uzakdur. Pahalı olurlar genelde ve kolay dolum kartuşu bulmak çok zor. Şimdiye kadar 1 tanesine rastladım 10 larca model içinden.

http://www.vatanbilgisayar.com/%C4%B0nkjet%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/canon-mg5350-pixma-mg-5350-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=58229

http://www.vatanbilgisayar.com/inkjet-cok-fonksiyonlu-yazici/epson-bx320fw-stylus-bx320fw-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=53085

bilginiz için teşekkur ederim =) yazıcı için ayırdığım bütçe maximum 150 tl idi fakat bunu görünce 180-190 maximum un maximumu oldu suan daha cıkmak istemiyorum. Ben yazıcıyı ödev cıkarmak için ve çektiğim fotoğrafları çıkarmak için kullanacağım... bildiğiniz baska uygun ve baskısı iyi olan bir yazıcı varsa çok iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/canon-officejet-mx435-wi-fi-fotokopi-tarayici-fax-baski-yazici/productDetails.aspx?productId=bd300578&categoryId=4#Gorseller

http://www.vatanbilgisayar.com/%C4%B0nkjet%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/canon-mg5350-pixma-mg-5350-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=58229

http://www.vatanbilgisayar.com/inkjet-cok-fonksiyonlu-yazici/epson-bx320fw-stylus-bx320fw-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=53085

bilginiz için teşekkur ederim =) yazıcı için ayırdığım bütçe maximum 150 tl idi fakat bunu görünce 180-190 maximum un maximumu oldu suan daha cıkmak istemiyorum. Ben yazıcıyı ödev cıkarmak için ve çektiğim fotoğrafları çıkarmak için kullanacağım... bildiğiniz baska uygun ve baskısı iyi olan bir yazıcı varsa çok iyi olur.

Fax lazım değilse. 235w al hocam.

• Arkadaşlar merhaba 2 tane mürekkep püskürtmeli yazıcı eskittim şimdi laser bir yazıcı almam gerekio.

Bitmeyen kartuştan dolayı canım cok yandı adam sattı dükkanı kapattı gitti . :S Şimdi sorunsuz tonerini doldurabiliceğim

sorun cıkarmıcak bi yazıcı arıyorum heryerim mürekkep oldu bitmeyen kartuş yalan dolan yok hava yapma falan vs.

1-fiyat aralığı (550 tl max)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı (300-400)
    3-çok fonksiyonlu mu (yazıcı tarayıcı fotokopili faxda olsa fena olmaz)
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. (laser)
    5-Renkli çıktı gerekli mi ( kesinlikle renkli )
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? (Toner Dolum)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? (hayır yok)
    8-Fax özelliği isteniyor mu? (olsada olur olmasada)
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

Arkadaşlar merhaba 2 tane mürekkep püskürtmeli yazıcı eskittim şimdi laser bir yazıcı almam gerekio.

Bitmeyen kartuştan dolayı canım cok yandı adam sattı dükkanı kapattı gitti . :S Şimdi sorunsuz tonerini doldurabiliceğim

sorun cıkarmıcak bi yazıcı arıyorum heryerim mürekkep oldu bitmeyen kartuş yalan dolan yok hava yapma falan vs.

1-fiyat aralığı (550 tl max)
    2-aylık ortalama çıktı sayısı (300-400)
    3-çok fonksiyonlu mu (yazıcı tarayıcı fotokopili faxda olsa fena olmaz)
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. (laser)
    5-Renkli çıktı gerekli mi ( kesinlikle renkli )
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? (Toner Dolum)
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? (hayır yok)
    8-Fax özelliği isteniyor mu? (olsada olur olmasada)
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi)

Hem dolan kartuşa hem ciss e karşı mı bu hiddet yoksa. sadece ciss e karşımı. Kolay dolan kartuşta bu sorunları yaşamazdınız bence.

• yurt dusindayim burda baski baya pahali geldi restoranım var el ilani basicam mümkünse renkli de basacak en uygun baskı fiyatı verecek yazıcı arıyorum
    300 $ a kadar verebilirim aylik 2000 civarı baskı yapicam renkli en uygun siyah beyaz en uygun sayfa başına ne kadara yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sizden yazıcı tavsiyesi istiyorum. Ayda ortalama 50-75 sayfa çıktı alacağım, iyi bir yazıcı tavsiyesi istiyorum ama ondan önce bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bundan 2 yıl önce hp d1660 modelinden bir yazıcı almıştım, ben bunun kartuşunu bir kere doldurttum sonra uzun süre (1.5 yıl kadar) kullanmadım, geçenlerde açayım dedim ama yazıcıdan çıktı alamıyorum. Sizce sorun ne olabilir, yazıcının ışıkları yanıyor ama yazdırma işlemine geçmiyor bir turlü.

Eğer bu yazıcım bozulduysa yeni bir yazıcı almak istiyorm ki, bütçem 100- 150 tl arasında. Ancak ben yazıcılardan hiç anlamıyorum. Samsung'un bir yazıcısı vardı hepsiburada'da, lazer bir yazıcı ama burada okuduğum kadarıyla lazer yazıcılarda çip falan oluyor sanırım.

Öyle çok çok özelliği olmasına gerek yok, sadece yazsın yeter diyorum. Ama yazıcılarda kartuş konusu sıkıntılı oluyor sanırım, yani ben bir yazıcı aldığımda kartuşun belli bir ömrü mü var? Kartuş bittiğinde yeni bir kartuş mu almalıyım, doldurmalı mıyım? En kısa zamanda ayrıntılı bir şekilde cevaplayacak birisi olursa çok sevinirim, bir kaç gün içinde almalıyım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goçıçı

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 ay once ofisime HP OfficeJet 6500A aldım. Fonksiyonları çok, çokta kaliteli baskı yapıyor ancak kartüşü çok çabuk bitiyor ve kartüşleri çok pahalı. (siyah 45TL 3renk 105TL) Şuana kadar 2 kez 150TL yani toplamda 300TL verdim. Paraya yazık onun için yanina tonerli ve renksiz çok baskı yapabileceğim bir yazıcı daha almak istiyorum.

Maximum 200TL (çok aşırı iyisi varsa istisnalar olabilir)
    Tam dolu toner ile en az 2000 sayfa çıkartması benim için iyidir. Baskısının kaliteli olması onemlidir. Evrak çıkartacağım. A 'dan Z 'ye yazı ile dolu kağıtlar çıkarmayacağım. Yani en çok yazı yazan kağıdım bir A4 'ün 2/3 'ünü ancak doludur. Yalnız toneri bitince dolumu da çok pahalı(officejet gibi) olmasın. Biraz uygun dolum yapılacak birşey olması lazım.
    Sadece siyah - beyaz olması kafidir. Zaten ücreti de ona göre düşük tuttum.
    Wi-fi tercihimdir (tabi bu fiyat aralığında varsa) ancak şartım değildir.

Söylediklerim dışında istisnalar da önerebilirsiniz atıyorum:
    300TL
    Tam dolu toner ile 3000 baskı yapabilen
    wi-fili gibi..

Açtığınız konudan ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,
    Goçıçı

Hala tavsiyenizi beklemekteyim.

• quote:

quote:

Wifi özelliği iyi olur.

Epson sx435W
    HP Deskjet 3070A

www.vatanbilgisayar.com

Fazla pahalıya kaçmana gerek yok. Kolay dolum kartuşları ve mürekkepleri ile birliket al.

Tavsiye için teşekkürler. Arada pek fiyat farkı olmadığı için SX 435W aldım. (Advantage kart ve 129 lira).
    http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1361516/
    Yazıcıyı USB kablosu olmadan Wifi ile kurdum, uğraşınca oluyormuş.
    Sürücülerini ve wifi üzerinden firmwaresini de güncellledim.
    Sıra kolay dolum kartuşlarına ve performansını test etmeye geldi.

• Laser,tonerli,renkli çıktı yapabilen bir yazıcı arıyorum. En ucuz ve en iyi olarak ne alabilirim
  • quote:

quote:

quote:

Wifi özelliği iyi olur.

Epson sx435W
    HP Deskjet 3070A

Tavsiye için teşekkürler. Arada pek fiyat farkı olmadığı için SX 435W aldım. (Advantage kart ve 129 lira).
    http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1361516/
    Yazıcıyı USB kablosu olmadan Wifi ile kurdum, uğraşınca oluyormuş.
    Sürücülerini ve wifi üzerinden firmwaresini de güncellledim.
    Sıra kolay dolum kartuşlarına ve performansını test etmeye geldi.

Güle güle kullanın.
    Bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.