Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok fonksiyonlu lazer bir yazıcı almaya karar verdim. Evde kullanacağım. HP'nin LASERJET M1005MFP YAZ/TAR/FOT-A4 modeli ilgimi çekti. Kullanan arkadaşlar varmı? Memnunmu? Toner dolumu problem oluyor mu? Yada başka model önerisi olan varmı? (Kesinlikle EPSON düşünmüyorum, ağzım yandı bir kere EPSON'un bulunmayan kartuşlarından) Bütçe yaklaşık 300 ytl civarı. Teşekkürler...

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23913

bunu tavsiye ederim samsung iyidir bu konularda toneri tam dolu senin hp ye baktım demo tonerle geliyor.

üstelik daha ucuz.
  • @Jack hocamın tavsiyesi üzerine ben de bu yazıcıyı almaya karar verdim.
    Ancak Vatan'da stokta kalmadığı gibi bulunduğum ilde bazı firmaları gezdim, oralarda da bulamadım.
    Teknolojix ve Gold'da ve diğer firmalarda halihazırda yoktu. Göremedim.
    Çok rağmet görüyor demek ki. Samsung Scx 4200 tam bir fiyat/performans ürünü olmalı.
  • evet arkadaşım bende katılıyorum scrx samsung yazıcılar çok kullanışlı tonerlerinde chip yok dolumuda kolay
  • Öncelikle ilginize teşekkürler. Hp dediğiniz gibi demo tonerle geliyor ve 1000 sayfa civarı baskı yapıyor (Dolu olarak satılan toneri ise 2000 sayfa basıyor.) Oysa Samsung tam dolu tonerle geliyor ve 3000 sayfa baskı yapabiliyor. Tabi ben Hp ve Samsung'un verdiği kendi teknik bilgilerinin yalancısıyım :)). Buarada iki ürünün fiyatı da, orjinal tonerlerinin fiyatları da aynı sayılır (5-6 ytl fark var). Bu durumda sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda Samsung daha mantıklı gözüküyor. Ancak kafama takılan iki şey daha var. Samsung kullanan arkadaşlar çok problem yaşıyorlar mı ? Bir de en önemlisi Samsung'un toner ini doldurtma konusunda veya orjinal toner bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım? Bu konuda çok hassasım çünkü önceki epson kartuşlu yazıcımda çok çektim çok... Sırf Epson'un kartuş bulma derdinden kurtulmak için yazıcı alıyorum zaten :)). Bu konuda da bir fikir verirseniz memnun olurum. Teşekkürler...

Edit: Buarada bir de Xerox'un WORKCENTRE PE3119 modelini gördüm. Samsung'a çok benziyor galiba. Fiyatı da aynı. Yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundarella -- 21 Temmuz 2007; 11:52:08 >

• XEROX 3119 BAŞLANGIÇ TONERİ DEMO YALNIZ ŞU ANDA TONER HEDİYESİ VAR....İLK ALDIĞINDA ANLAŞILAN 4,000 SAYFA BASKI ALICAKSIN BENCE 3119 MODELİNİ KAÇIRMA A'DAN Z'YE BÜTÜN ÖZELLİKLERİ AYNI SCX-4200 LE AYNI...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.