Şimdi Ara

Yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesten özür diliyorum böyle saçma sapan bir konu açtığım için ama tüm araştırmalarıma rağmen uygun bir yazıcı bulamadım.

Amacım kitap şeklinde çıktı alabileceğim bir yazıcı satın almak, renkli olması umrumda değil hatta fiyat açısından uygunluğu için renksiz olsun isterim.

Toner olaylarını felan pek anlayamadım ama sanırım lazer yazıcılar daha az toner harcıyormuş, bu benim için önemli. olabildiğince az toner tüketmeli

Amacım ise, yazıcıdan kitap gibi çıktı almak, yani arkalı önlü olarak alabilmek, bu tarz yazıcılar ortalama kaç tl ve belirli bir ismi var mı ?

Yani hem az toner harcayan hemde kitap tarzı çıktı alabileceğim bir yazıcı arayışındayım, çok hızlı çalışmasına gerek yok, ikinci el de alabilirim

Ayrıca fotokopi özelliği de olursa cok hoş olur :D

Lütfen öneride bulunun..

• Merhaba; öncelikle şunu söyleyeyim arkalı önlü çıktı için laser yazıcılar iyidir ama kitap basmak ve ciltlemek için verimli değildir laser yazıcılar çoğunlukla kağıdı deforme eder.Yani sıcaklıktan dolayı kağıdın fiziksel özelliği biraz bozulur.Canon MB 2150 ve üst model CANON yazıcılarda otomatik arkalı önlü basma özelliği vardır.Ayrıca fotokopi özelliği de var 4050 modeli hariç diğer modellerde.Ama bu yazıcıları ekonomik olması açısından dolan kartuşlu sistemle kullanmanızı tavsiye ederim. Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.