Bildirim
yazıcıdaki yazının iptali
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
denetim masasından yazıcıyı bulun çift tıklayın yazıcıdaki belgeler görünecektir. sağtuş TÜM BELGELERİ İPTAL ET deyin. daha sonra BİLGİSAYARIMA SAĞ TUŞ YÖNET deyin. Servisler bölümünden PRINT SPOOLER SERVICE / YAZDIRMA BİRİKTİRİCİSİNİ BULUN üzerine sağla tıklayıp servisi yeniden başlatın tüm belgeler gitmiş olmalı. yazıcı bilgisayar bağlantısını söküp takmakta işe yarayabilir. (USB İSE) BAZI LPT PORTLU YAZICILAR HASSAS OLABİLİR AÇIKKEN SÖKÜP TAKMAYIN. -
dosyum ne denetim masasından yazıcıları açabiliyorum nede bilgisayarım sağ tuşla yönete girebiliyorum. windows kaynaklı bir sorun sanarım win 7 hangi sürümü bilmiyorum ama bu işlemleri yapamıyorum. başka yolu yokmu yada bu işlemledri yapmamaı sağlayacak bi düzeltme -
bilgisayarım sağtuş yönet tıklayınca
aşağıdaki hata çıkıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- java error code 1603
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- reboot and select proper boot device
- telefon neden ısınır
- laptop menteşe tamiri
- iso dosyası nedir
- secure boot nedir
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X