Şimdi Ara

yazıcıdan etiket basmak için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . butik mağazamız var . ürünlerin etiketlerine fiyat yazdırmak istiyoruz . bunun için kırtasiyeden a4 yapışkanlı kağıtlar aldım 1 sayfada 40 tane etiket var . ölçüleri Etiket Eni : 29,7 mm - Etiket Boyu : 52,5 mm - Bir Sayfadaki Etiket Adedi : 40 . bo ölçülerde a4 kağıtlar var . normla bi yazıcıdan sadece fiyat ve bilgi yazmak istiyorum stickerların üzerine . nasıl yazarım . bunun için hangi programı kullanmam gerekiyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazıcıdan Etiket Basmak: Basit Bir Kılavuz

Giriş: Yazıcıdan etiket basmak, evde veya ofiste son derece kullanışlı ve uygun maliyetli bir görev olabilir. İster ürün etiketlemek, ister özel etkinlikler için dekorasyonlar oluşturmak isteyin, normal yazıcınızı kullanarak zahmetsizce yapışkanlı etiketler oluşturabilirsiniz.

Malzemeler: * Standart yazıcı * Yapışkanlı etiket kağıdı * Yazılım (isteğe bağlı)

Adım 1: Yapışkanlı Etiket Kağıdı Seçimi Yazıcınızla uyumlu yapışkanlı etiket kağıdı seçmek önemlidir. Farklı boyutlarda ve şekillerde etiket kağıtları mevcuttur; bu nedenle ihtiyacınıza en uygun olanı seçin.

Adım 2: Yazılım Kurulumu (İsteğe Bağlı) Bazı yazıcılar, özelleştirilmiş etiketler oluşturmanıza olanak tanıyan özel yazılımla birlikte gelir. Bu yazılımı yüklemek, etiketlerinizi tasarlama ve yazdırma işlemini daha kolay hale getirebilir.

Adım 3: Yazıcınıza Kağıt Yükleme Yapışkanlı etiket kağıdını yazıcının uygun tepsisine yerleştirin. Etiketlerin yapışkanlı tarafı aşağı bakacak şekilde olmalıdır.

Adım 4: Yazılım Kullanarak Etiket Tasarlama (İsteğe Bağlı) Yazılım yüklediyseniz, etiketlerinizi özelleştirmek için kullanın. Metin, grafikler ve barkodlar ekleyebilirsiniz.

Adım 5: Etiketleri Yazdırma Seçtiğiniz belge işlemcisini açın ve "Yazdır" seçeneğine tıklayın. Yazıcınızı seçin ve yazdırmak istediğiniz etiket sayısını ayarlayın.

Adım 6: Yazıcıdan Yapışkanlı Kağıdı Çıkarma Etiketler yazdırıldıktan sonra, yazıcıdan dikkatlice çıkarın. Yapışkanlı tarafın hasar görmemesi için dikkatli olun.

İpuçları: * Etiket yazdırmadan önce yazıcınızın ayarlarını kontrol edin. * Kısmi etiket sayfaları yazdırırken, yazıcınıza doğru kağıt türünü seçtiğinizden emin olun. * Etiketleri ısıya veya neme maruz kalmaktan uzak tutun. * Uygun yapışkanlık seviyesini sağlamak için etiketleri belirtilen yüzeyler üzerinde test edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazıcıdan kağıt türünü uygun ölçülerde etiket yapın. Zaten kendi arayüzünde vardır yönlendirmesi.

Eğer yok ise word de etiketlere den gelecek şekilde ölçerek ölçeklendirip yazdırmanız gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    teşşekürler cevap için ama o ölçeklendirme işini yapmadık :) onu soruyorum nasıl yapabilirim diye hazır kalıp varmıdır ?
  • Microsoft Word ile yapabilirsin.
    Word'ü açıp, Postalar>Zarflar-Etiketler bölümüne gelip, etiket seçenekleri>yeni etiket üzerinden kendi etiket ölçülerini girip yapabilirsin.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_ee

Microsoft Word ile yapabilirsin.
    Word'ü açıp, Postalar>Zarflar-Etiketler bölümüne gelip, etiket seçenekleri>yeni etiket üzerinden kendi etiket ölçülerini girip yapabilirsin.
    Kolay gelsin.

Çok teşekürler verdiğiniz bilgiler için . Malesef benim yazıcının kartuşlar bitmiş . Yenisi 120 tl yazıcıyı 30 tl ye almıştım :) etiket makinası aldık sorunu tamamen çözdük teşekküler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.