Şimdi Ara

YAZICIDAN TERCİH ÇIKTISI ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TERCİHLERİMİ BELİRLEDİM AİS DEN TERCİHLERİMİ YAZDIM YAZICIDAN ÇIKTI ALMAK ZORUNLU MU ÇÜNKÜ EVİMDE YAZICI YOK O YÜZDEN LÜTFEN CEVAP YAZIN

• Hayır zorunlu değil sadece tercihiniz ösym ye bildirilmiştir yazısını görmüş olman gerek.
  • Bildiren Başvuru Merkezi : --- Tercihlerini Aday Kendisi Bildirmiştir ---

bu tamamdır demek değil mi arkadaşlar bende cıktı almadım da
  • yazıcıdan almadan da oluyor deil mi
  • Acrobat tarzı programlarla yazdırıyormuş gibi yapıp PDF'ye kaydetin bence.
  • arkadasım evimde yazıcı yok diyorum ki tercihimi yaptım diyelim yazıcıdan almasakta olur mu
  • olur kardeş hiç almasan da oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A5 Fotograf çıktısı alma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyleyse hiç internete gitmeme gerek kalmadı dostum çok saol eminsin deil mi sonra bişey çıkmasın
  • arkadasım tercih işlemimi hallettim en son yazdır diyor yazdırmasam da olur yine deil mi
  • olur kardesim yazdırmasan da , bana sifreni yolla ben yazdırayım eger cok sıkıntı yapıyorsan,nasıl olsa Türkiye üzerinde bir belgen olmuş oluyor sonuçta kargoyla yollarım fark etmez yani sıkıntı olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackereyo

ARKADAŞLAR TERCİHLERİMİ BELİRLEDİM AİS DEN TERCİHLERİMİ YAZDIM YAZICIDAN ÇIKTI ALMAK ZORUNLU MU ÇÜNKÜ EVİMDE YAZICI YOK O YÜZDEN LÜTFEN CEVAP YAZIN

Tabii ki de çıkarmak zorunlu değil fakat keşke do pdf programı ile pdf olarak kaydetseydin. En azından elinde bir belge olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

olur kardesim yazdırmasan da , bana sifreni yolla ben yazdırayım eger cok sıkıntı yapıyorsan,nasıl olsa Türkiye üzerinde bir belgen olmuş oluyor sonuçta kargoyla yollarım fark etmez yani sıkıntı olursa

çok saol kardesim sende olmasan halimiz ne olurdu bilemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mck55

olur kardesim yazdırmasan da , bana sifreni yolla ben yazdırayım eger cok sıkıntı yapıyorsan,nasıl olsa Türkiye üzerinde bir belgen olmuş oluyor sonuçta kargoyla yollarım fark etmez yani sıkıntı olursa

çok saol kardesim sende olmasan halimiz ne olurdu bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

ARKADAŞLAR TERCİHLERİMİ BELİRLEDİM AİS DEN TERCİHLERİMİ YAZDIM YAZICIDAN ÇIKTI ALMAK ZORUNLU MU ÇÜNKÜ EVİMDE YAZICI YOK O YÜZDEN LÜTFEN CEVAP YAZIN

Tabii ki de çıkarmak zorunlu değil fakat keşke do pdf programı ile pdf olarak kaydetseydin. En azından elinde bir belge olurdu.

kaydettim zaten yalnızca yazıcım yok çıkartmasamda olur mu dedim saolun yardım ettiginiz için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.