Arkadaslar Hp feskjet 1560 yazıcım var yazıcımın kartuşunu bugün mürekkep icin deldim doldurdum snra ynls fark ettim asıl yeri deldim mürekkep doldurdum taktım tamam görüyor kartuşu icinde mürekkep yok dior ama yazdırmaya gelince kullanmıo mürekkebi delikler açık sildim kolonya ile ne yapmam lazım :( ?
Bendede aynı sorun var deskjet 845c kartuşları bugün daha yeni doldurttum ama boş sinyali veriyor bütün yöntemleri denedim olmuyor
Boş göstersin sorun değil ama boş sayfa cıkarıyor bu sorun :S kartuşu yıkadım en sonunda :DD bktım alttan mürekkep akıtıyor ama yazmıyor aldım yıkadım 2 delik var ya birinden su girio diğerinden mürekkepli su çıkıyodu yıkadım tekrar mürekkep koydum suyunu vurarak boşalttım :) taktım kartuş full dolu dio mürekkep ile ve kartuş yeni dio bişeyler yapın dedi ama mürekkep az atıyor gölge gibi cıkıyor yazılar bazende hiç cıkmıyor bunu nasıl yapıcam :SS
quote:
Orijinalden alıntı: DJMUTSUZ
Boş göstersin sorun değil ama boş sayfa cıkarıyor bu sorun :S kartuşu yıkadım en sonunda :DD bktım alttan mürekkep akıtıyor ama yazmıyor aldım yıkadım 2 delik var ya birinden su girio diğerinden mürekkepli su çıkıyodu yıkadım tekrar mürekkep koydum suyunu vurarak boşalttım :) taktım kartuş full dolu dio mürekkep ile ve kartuş yeni dio bişeyler yapın dedi ama mürekkep az atıyor gölge gibi cıkıyor yazılar bazende hiç cıkmıyor bunu nasıl yapıcam :SS
elektronik cihaz ı hangi akla hizmet su ile yıkayabiliyorsunuz :D arkadaşlar etiketini sökün süngerli bölüme şırınga ile kartuş mürekkebi enjekte edin akış gelmiyosa kolonyalı peçete üzerinde bekletin bu yani yapacağınız işlem kartuşun zaten kendi deliği var sizin ekstradan kartuşu delmenize gerek yok :D
hangi çağda yasıyorsunz bilmıyorsanı ellemeyein
yahu nasıl yıkıyorsunuz suyla?kartuş içinde mürekkebi tutan bir süngerimsi keçe var.eğer o suyu emdiyse işiniz zor.kartuşu üstten kesip onu çıkarıp sudan arındırmanız ve tekrar kestiğiniz kapağı hava almayacak şekilde yapıştırmanız lazım.Madem doldurmayı bilmiyorsunuz internette bir sürü kaynak var.(youtube gibi) bakıp öğrenseydiniz bari. Gelelim kartuş boş olayına...eğer kartuşun püskürtme ağzını bir peçete veya havlu kağıda elinizle bastırıp 4-5mm uzunluğunda bir cizgi bırakıyorsa doludur.ancak dolumu engellemek için cihazlardaki yazılımlar sayesinde yeni kartuş takılmadıkça boş olarak görür ve çıktı vermez.sizin için yapacak tek şey kolay dolan kartuş satın alıp takmak veya orjinal değil muadil üretilmiş çin işi veya revize edilmiş kullanılmış kartuş almak.
yaf ilk denedim mürekkep baya koydum tm ama üstte delik doldu ama alttan cok az veriyor mürekkebi bende sinirlendim yıkadım simdi birazdaha fazla mürekkep akıtıyor ama kağıda püskürtmüyor :D zaten 1 yıldan fazla duruyordu kenarda o yüzden kurcalayayım dedim :)