Şimdi Ara

yazıcım çıktı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsun ml 2165. lazer yazıcı. windows 7. format attım. düzelmiyor. başka bilgisyarda yazıcı çıktı veriyor. sorun benim işletim sisteminde sanırım. ama formatla da düzelmedi:( sadece aygıtlar ve yazıcılara girip, sağ tuş yapıp, sorun gider dediğimde daha önceki yazdırmaya çalıştığım belgeyi yazdırıyor. yani her defasnda sorun gider demem gerekiyor. :(:(:( aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.

yazıcım çıktı vermiyor

yazıcım çıktı vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkay1717 -- 24 Şubat 2013; 18:53:30 >

• gncel
  • gncl
  • Merhabalar. Yazıcı direk usb'den mi bağlı yoksa ethernet üzerinden mi bilgisayarınıza bağlı? Eğer direk usb'den bilgisayarınıza bağlıysa kullandığınız usb portunu değiştirerek tekrar deneyin. Ayrıca windows 7 yazılımı kendi otomatik olarak tanıdıysa aşağıda vereceğim adresten yazıcınızın driver'ını indirerek yeniden kurulum yapın.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/printer/mono-laser-printer/ML-2165/STS-support

Sayfanın aşağısındaki Kolay Yazıcı Yöneticisi'ni indiriniz. Saygılar...

• yazıcı usb den bağlı. başka porta taktım. sorun aynı. başka pc de denediğimde çalışıyor. mbr dosyalarına virüs bulaşmıştır gibi yorumlar da aldım. harddiskte sistem dosyalarında bir yerlere.
  • Verdiğim linkteki driver'ı indirip kurduysanız ve yazıcınız hala çalışmıyorsa bilgisayarınızı combofix yada benzeri bir programla bilgisayarınızı taratabilirsiniz. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Mart 2013; 10:47:12 >
  • AYNI SORUN BENDEDE VARDI ÇEVRİMDIŞI CALISIYORDU TAMAMEN SORUN USB DE BASKA PORTLARA TAK DEĞİŞTİR BENDE BOYLE YAPTIM DUZELTİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı bekliyor ama yazmıyor.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.