NE İŞ BEYLER OKULLA GİDENLERİN ÖDEVLERİ YOKMU YARİN OKUL YOKMU NE İŞİNİZ VAR BU FORUMDA BU KO OYUNUNDA ANLAMADIMKİ BAŞKA BİŞEYLER İÇİN BU KADAR ÇABA GÖSTERSENİZ BELKİ DAHA GÜZEL Bİ YAŞANTINIZ OLUR YAAAAZZZZZZZZIIIIIIKKKKK GENÇLİĞİNİZE GELECEĞİNİZE YAAZZZZIIIK SABAHTAN BERİ SAÇMA SAPAN KONULAR AÇILIYOR
tmm hadi biz neyse biz sınıfta cakacaz tmm senin ne işin var :D
demek ki sen de sabahtan beri burdasın
quote:
Orijinalden alıntı: f4re
quote:
Orjinalden alıntı: f4re
AYNEN SENIN NE İŞİN VAR
quote:
Orijinalden alıntı: gaffur15
quote:
AYNEN SENIN NE İŞİN VAR
Alıntıları Göster
EVE BİLİYORDUM BÖYLE YAZACAĞINIZ ALLAH ŞÜKÜR BENİM LİSE BİTTİ YAŞTA EPEY İLERLEDİİ ÇALIŞIYORUM İŞİM VAR İŞİME MANİ DEĞİL VE HAFTA SONU OYNUYORUM BEYLER:d:d
quote:
Orijinalden alıntı: gaffur15
quote:
AYNEN SENIN NE İŞİN VAR
Alıntıları Göster
harbi lan ii hatırlattın yarın coğrafya sınavı var gidip biraz calısayım
quote:
Orijinalden alıntı: a_l_p_a_a_a
EVE BİLİYORDUM BÖYLE YAZACAĞINIZ ALLAH ŞÜKÜR BENİM LİSE BİTTİ YAŞTA EPEY İLERLEDİİ ÇALIŞIYORUM İŞİM VAR İŞİME MANİ DEĞİL VE HAFTA SONU OYNUYORUM BEYLER:d:d
Alıntıları Göster
İyimisin Acaba ? ?
quote:
Orijinalden alıntı: Night Stalker
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DarthVaderTr
quote:
Orijinalden alıntı: FeelThePain
quote:
Alıntıları Göster
Sanane bilader , Allah Allah
quote:
Alıntıları Göster
quote:
benim cuma yazılım var o zmn n kadar boşum
quote:
Orijinalden alıntı: hayatksa
quote:
benim cuma yazılım var o zmn n kadar boşum
Alıntıları Göster
EVET SANA NE BANA NE OLMAZ BİLADER TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR YETER BİZLERİ EZTİKLERİ YETER
quote:
EVET SANA NE BANA NE OLMAZ BİLADER TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR YETER BİZLERİ EZTİKLERİ YETER
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: a_l_p_a_a_a
Noluyo ya 2 dk da savaşa soktun bizi
quote:
Orijinalden alıntı: InTheEnd
quote:
Noluyo ya 2 dk da savaşa soktun bizi
Alıntıları Göster
ŞU ANDA SAVAŞLAR ARTIK BÖYLE SITRATEJİ KÜÇÜK BEYİNLERİ DAHA GELİŞMEDEN ELDE ETMEK İRAN IRAK DEĞİLİZ KÖKLÜ Bİ TARİHİMİZ VAR AMAÇ BİSKOLOJİKMEN BU ÜLKENİN İNSANIN ELDE ETMEK BİZE KİMSE SAVAŞ AÇAMAZ ÇEKİNİRLER AMA İÇTEN ELDE ETMEYE ÇALIŞIRLAR
quote:
Orijinalden alıntı: InTheEnd
Alıntıları Göster
+9999999...
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
quote:
Orijinalden alıntı: CzHunterCz
+9999999...
quote:
Orjinalden alıntı: InTheEnd
Alıntıları Göster
Yaw iyi ki bir server gitti , mahvettin bizi
quote:
ŞU ANDA SAVAŞLAR ARTIK BÖYLE SITRATEJİ KÜÇÜK BEYİNLERİ DAHA GELİŞMEDEN ELDE ETMEK İRAN IRAK DEĞİLİZ KÖKLÜ Bİ TARİHİMİZ VAR AMAÇ BİSKOLOJİKMEN BU ÜLKENİN İNSANIN ELDE ETMEK BİZE KİMSE SAVAŞ AÇAMAZ ÇEKİNİRLER AMA İÇTEN ELDE ETMEYE ÇALIŞIRLAR
Alıntıları Göster
quote:
çekinirlermi hahasen ve senın gıbılere cok guluyorum bılıyomusun?ne alakası var olm?sen bı sırket kursan oyun sırketı.ve 6-7 mılyar dolar kazansan yılda genc beyınlerı yıkamayı mı umursarsın? yoksa bı 6 mılyar dolar daha kazanmayımısacma sapan konusmayın.mılletı salak koyup mıllı duygularıyla oynamaya kalkmayın.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Al bendende Okadar Yarı izimde Coğrafya Sınavı Var
kanky Herkes K2 Oynasın Yarın öbür Gün TR ABD Savas Olursa Çok iyi Korunuruz sen rahatına bak çok Güzel ASkerler Oluruz eLmorad Vs Karus Yaparıs Çok Sağlamız la Keyfıne bak.. Şavasa Hazırlanıoz
quote:
Orijinalden alıntı: Oppotun1st_
quote:
Al bendende Okadar Yarı izimde Coğrafya Sınavı Var
Alıntıları Göster
LA KARDEŞ PARA ÖNEMLİ DEĞİL KO ŞİRKETİNİ KİM KURDU ACABA BİLEN VARMI YOK HİKAYEDEN BI TURŞU KOYUYORLAR NAH BU KURDU KO DİYORLAR BAK SEN BURDA TAKILIRSIN GERÇEK HAYATLA PEK ALAKAN KALMAZ ÜLKENE YARARLI Bİ İNSAN OLAMAZSIN ONLARIN AMACI NEE ÜLKENE VATANINA YARALI BİRİ OLMA DİYE UĞRAŞIRLAR Nİ KARDEŞ HIRSTİYANLAR BİR BİRLERİYLE SAVAŞMIYOR HEP MÜSLÜMANLARA SALDIRIYORLAR EE BİZDENDE KUYRUK ACILAR VAR BİZİ BAŞKA YÖNLARLE ÇÖKERTMEK İSTİYORLAR USTTAA
quote:
LA KARDEŞ PARA ÖNEMLİ DEĞİL KO ŞİRKETİNİ KİM KURDU ACABA BİLEN VARMI YOK HİKAYEDEN BI TURŞU KOYUYORLAR NAH BU KURDU KO DİYORLAR BAK SEN BURDA TAKILIRSIN GERÇEK HAYATLA PEK ALAKAN KALMAZ ÜLKENE YARARLI Bİ İNSAN OLAMAZSIN ONLARIN AMACI NEE ÜLKENE VATANINA YARALI BİRİ OLMA DİYE UĞRAŞIRLAR Nİ KARDEŞ HIRSTİYANLAR BİR BİRLERİYLE SAVAŞMIYOR HEP MÜSLÜMANLARA SALDIRIYORLAR EE BİZDENDE KUYRUK ACILAR VAR BİZİ BAŞKA YÖNLARLE ÇÖKERTMEK İSTİYORLAR USTTAA
Alıntıları Göster
alpa boşboş mesaj yazıpta canımı sıkma ben öğrendiğimi öğrendim sia et bu oyunu kendıne bak başkasının çoçuğu senın ilgilendir mez senmı kurtarıcan Türkiye'yi buoyundan bu oyun kurucusu melezia da bir iş adamı. bu kadar basit.