Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gitmemeli.
  • lan falan ne oluyor köy kahvesi mi burası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

X çok büyük hoca ya adamsın adam.
    Bak bak X'in taktik verişi bile başka bee...
    .
    .
    Yeter artık X!
    Defol X, defol hoca mısın sen!!
    .
    .
    .
    Y süper hoca ya dehşet bu adam helal olsun yönetime.
    Y keşke senelerce bizde kalsa bi X'e bak bi Y'ye, büyüksün Y!
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!
    Y istifa yönetim istifa!!!
    X'i niye gönderdik ki zaten biz bu saçma Y yi getirdik takımın başına X olsa şimdi şöyle mükemmeldik...

aynen öyle sesen10 bunlara anlataman hacım.

mou gelsin;

ne yaptığı transfer kalır,

ne taktiği kalır,

ne değişikliği kalır,

birde dili sivri iki güne bu adam ne konuşuyor olur,

asabı bozulursa oyuncusunada sallar taraftarada, vooo noluyoruz ya oluruz,

ne kariyeri kalır,

ne kupaları kalır,

ne karizması kalır...

• Mancini Arsenal taraftarını örnek vermiş. Ben o taraftar nasıl bir kafada gerçekten anlamıyorum, Mancini geleli hadi 4 ay oldu adam haklı, Wenger'in kaç senedir başarısı yok. Gene Swensea ile berabere kalmışlar. Niye biri de çıkıp bir şey demiyor bilmiyorum. City de deplasmanda United'a 3 atmış bu arada tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

.
    .
    Yeter artık X!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!
    X'i niye gönderdik ki zaten biz bu saçma Y yi getirdik takımın başına X olsa şimdi şöyle mükemmeldik...

mou gelsin;

ne taktiği kalır,

ne değişikliği kalır,

ne kariyeri kalır,

ne kupaları kalır,

ne karizması kalır...

Forumda başlık açayım mı SS10'u nasıl okuyorsunuz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

.
    .
    Yeter artık X!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!

mou gelsin;

ne taktiği kalır,

ne değişikliği kalır,

ne kariyeri kalır,

ne kupaları kalır,

ne karizması kalır...

sessegn''on''

diye okunuyor oğlum. Avatarınıda bununla değiştir

YAZIKLAR OLSUN.

• transfer döneminde öncelğimiz taraftar olmalı. mümkünse işe yaramazları gönderip yenilerini almalıyız.
  • Başına bir fes geçirsek gideri var

• Gençler devre arası değil sezon sonu alınmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Yukarıdakiler Mancini'nin açıklaması. Hadi yalan, yanlış desenize?? Ne oldu hani hepiniz istikrardan yana, kötü gün taraftarı ve sabırlı adamlardınız? 4 ayda adamı kestiniz be. Futbol sevdasından, arma sevdasından anlamayanlara; takım kötü gitsin de şunu şunu eleştirelim anlayışında olanlara, "geleceğin takımı isterük, genç alak rererö" yapıp da dişini 1 yıl sıkamayanlara ayzıklar olsun be, topunuza yazıklar olsun lan.

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Terim gitmemeliydi. Gittiğinde belki forumda en çok üzülen adam bendim. AMA GİTTİ. Takım duruyor, arma duruyor, forma duruyor. Artık başarı için mancini desteklenmeliyse onu desteklemeliyiz. Geçmişle yaşanmıyor. Rakiplerimiz zor durumdayken bize rahatlık batıyor sanki arkadaş. Bu nedir yahu?

Her sene şampiyon olmak, her maçı kazanmak istiyorlar..Olmayıncada başlıyorlar boş boş konuşmaya.Ciddiye alarak asıl hatayı sen yapmışsın, gülüp geçeceksin.

• Aynen katılıyorum. Şu istifa seslerini duyunca yorumlara katılmıyorum, ama ciddi ciddi düşünmeme sebep oluyor "acaba gitmeli mi?" diyorum. Sadece düşünce ama benim gibi anlık tarafından sapan bir çok kişi vardır. Türkiye'de böyle taraftarlık olduğu sürece Türk futbolu asla gelişmez bu bütün takımlar için geçerli. Süper Lig'de neredeyse bütün takımlar antrenör değişti ne var ortada? İki maç kaybeden takımın teknik direktörü istifaya çağırılır, yeni biri gelir iki maç kazanır sonra kaybetmeye devam eder aynı yerde kalır. İstifa istifa diye bağıranlar biraz gözlerinizi açın artık.

Bu arada;

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

lan falan ne oluyor köy kahvesi mi burası?

Heee köy kahvesi, beğenemedin mi?

• quote:

quote:

quote:

.
    .
    Yeter artık X!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!

mou gelsin;

ne taktiği kalır,

ne değişikliği kalır,

ne kariyeri kalır,

ne kupaları kalır,

ne karizması kalır...

esesten diye okuyorum

• Çoğunluk istifa peşinde koşuyor bu tarz söylemler zarardan başka hiç bir şey getirmez şu süreçte ...

Herkes içindekini dışarı kusup rahatlama derdinde , takımı armayı kulübü düşünen yok ..

Bazı arkadaşlar diyebilir sorunlar ortada diye , elbette sıkıntılar var eleştirilir tartışılır ancak şu süreçte taraftarında bir darbe vurmasının mantığı yok ...

her tezahüratta yensende yenilsende , iyi günde kötü günde diyoruz sadece iyi günde büyük bir güç oluyoruz...

Kötü günde olmanın karşılığı istifa diye bağırmak mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Aynen katılıyorum. Şu istifa seslerini duyunca yorumlara katılmıyorum, ama ciddi ciddi düşünmeme sebep oluyor "acaba gitmeli mi?" diyorum. Sadece düşünce ama benim gibi anlık tarafından sapan bir çok kişi vardır. Türkiye'de böyle taraftarlık olduğu sürece Türk futbolu asla gelişmez bu bütün takımlar için geçerli. Süper Lig'de neredeyse bütün takımlar antrenör değişti ne var ortada? İki maç kaybeden takımın teknik direktörü istifaya çağırılır, yeni biri gelir iki maç kazanır sonra kaybetmeye devam eder aynı yerde kalır. İstifa istifa diye bağıranlar biraz gözlerinizi açın artık.

Bu arada;

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

lan falan ne oluyor köy kahvesi mi burası?

Heee köy kahvesi, beğenemedin mi?

Hoşuma gitmediğinden yazdım heralde bu nasıl soru, sıkıntı varsa bir doktora git çözümü vardır belki

YAZIKLAR OLSUN.

• Benim de hoşuma boş şikayetlerle uğraşan insanlar hoşuma gitmiyor, benim için çözüme gerek yok senin için vardır belki.

YAZIKLAR OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Benim de hoşuma boş şikayetlerle uğraşan insanlar hoşuma gitmiyor, benim için çözüme gerek yok senin için vardır belki.

YAZIKLAR OLSUN.

Ustandan aldıgını ustana satma diye bir söz vardır, benim rahatsızlıgım beni ve hitap ettiğim kişiyi bağlar, sen ve senin hoşlanmadıgın şeyler umrumda değil açıkçası. Kendin benim mesajımı gereksiz yere alıntıladın lafı da yedin, uzatmanın manası yok, yetmedi diyorsan başka tabi.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Mancini Arsenal taraftarını örnek vermiş. Ben o taraftar nasıl bir kafada gerçekten anlamıyorum, Mancini geleli hadi 4 ay oldu adam haklı, Wenger'in kaç senedir başarısı yok. Gene Swensea ile berabere kalmışlar. Niye biri de çıkıp bir şey demiyor bilmiyorum. City de deplasmanda United'a 3 atmış bu arada tebrik etmek lazım.

O arsenal de nasıl bir taraftar var anlamıyorum nasıl sabrediyorlar o adama hiç bir halta yaramıyor.
    Morinyonun dediği gibi çoluk çocuk la top oynuyor.
    Yönetin 150-200. Milyon kar açıklıyor adam transfer yapmıyor amacı ne çözemedim.

• Mancini eğer bu psikolojiye girmişse Galatasaray adına çok tehlikeli bir durum bence. Her puan kaybından sonra "Kendini kovdurup tazminat almak için mi böyle oynatıyor" söylentileri çıkacak. Bir Beşiktaşlı olarak yılda ortalama 2 teknik direktör değiştirdiğimiz için çok iyi biliyorum.

Yalnız Ünal Aysal Mancini'yi getirirken ne düşünüyordu anlayamadım. İki senedir şampiyon olan, Avrupa'da mart ayını gören bir takıma bir anda, üstelik de sezon ortasında 8-10 tane transfer yaparak "gençleştirme operasyonu" başlatamazsınız. Başlatırsanız olası bir kötü gidişatta bunu başarıya alışmış taraftarına anlatamazsınız.

Açıkça söyleyeyim, ben Mancini'yi uzun yıllardır beğenmem. Gittiği her takımda çok fazla sayıda transfer yaptığını, buna rağmen ortalama başarılar elde ettiğini düşünürüm. Ancak adam ülkeye geleli daha 4 ay olmuşken, hem de sezon başındaki 4 ay ile sezon ortasındaki 4 ay arasında dağlar kadar fark varken hocayı başarısız ilan etmek için çok erken diye düşünüyorum.

Bunların dışında eğer bir gençleştirme operasyonu yapılacaksa Mancini bunun için doğru tercih miydi orası da tartışılır. Genç takım yetiştirecek hoca farklıdır, şampiyonluk getirecek getirecek hoca farklıdır. Mourinho'yu getirip "bize genç bir takım yarat" demezsiniz, "bizi şampiyon yap" dersiniz. Mancini de keza öyle. Şu an görünen o ki Galatasaray taraftarı da ne istediğini bilmiyor. "Genç bir takım yaratılsın ama takım aynı anda başarılı olsun" düşüncesinin gerçekleşmesi çok zor. Bunu ancak genç oyuncuları altyapısından kendi yetiştiren takımlar başarabilir belki.

Bir suçlu aranacaksa bence bu isim Ünal Aysal'dır. Terim'i göndermek istiyorsa sezon başında yolları ayırmalıydı. Böylece yeni gelecek hoca transferleri kendisi yapma, takımı kendisi hazırlama şansı bulabilirdi. Bu birinci hata. Sezon ortasında takım Avrupa'da çeyrek final, ligde şampiyonluk kovalarken gençleştirme operasyonu yapmaya çalışması ikinci hata. Gençleştirme operasyonu yapsın diye Mancini gibi bir hocayı getirmesi üçüncü hata. Hocaya projesini, takımın hedeflerini doğru düzgün anlatmaması, bu projenin uygulanması için gerekli ortamı sağlamaması dördüncü hata...

• Sezon ortasında gençleştirme? Clde ikinci turdayız ona göre futbolcu almamız gerekirken gençleştirme he. Al gençleşti takım. Tribünde yeni genç isimler var. Hepsi birer Yigit Gòkoglan Furkan Özçal.

• neyin geleceğini kuruyormuş bu mancini
    kupa maçına burak umut selçuk balta sabri burdiso ile başlayıp bu açıklamayı yaparsa sadece gülünür
    bir dünya adam aldırdı hepimiz umutlandık mecbur olduğundan oynatmaya başladığı alex harici kimi oynatıyor
    bu adam ne futbolcudan anlıyor ne futbolun kendisinden
    başarı gelince benim takımım başarı gelmeyince bu takımı ben kurmadım
    son 2 maçta oynadığımız takımların hocaları yok ey ahali eyy
    100 defa dedim camiden hoca getirin bu manciniden daha iyi takım dizer,hocayı bırak sabriye desen kadro çıkar 10 kat iyi kadro çıkarır

bu sezon gitti zaten, 2.liğin ne anlama geldiğinden bile haberi yok ne hocanın ne taraftarın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.