Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • '' Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Yorgunluk da oldu. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. Son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal 6 gol yedi. Taraftardan tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''

Yukarıdakiler Mancini'nin açıklaması. Hadi yalan, yanlış desenize?? Ne oldu hani hepiniz istikrardan yana, kötü gün taraftarı ve sabırlı adamlardınız? 4 ayda adamı kestiniz be. Futbol sevdasından, arma sevdasından anlamayanlara; takım kötü gitsin de şunu şunu eleştirelim anlayışında olanlara, "geleceğin takımı isterük, genç alak rererö" yapıp da dişini 1 yıl sıkamayanlara ayzıklar olsun be, topunuza yazıklar olsun lan.

• ama Terimi gönderdik diye ağlarlar bu konuda birazdan
  • X çok büyük hoca ya adamsın adam.
    Bak bak X'in taktik verişi bile başka bee...
    .
    .
    Yeter artık X!
    Defol X, defol hoca mısın sen!!
    .
    .
    .
    Y süper hoca ya dehşet bu adam helal olsun yönetime.
    Y keşke senelerce bizde kalsa bi X'e bak bi Y'ye, büyüksün Y!
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!
    Y istifa yönetim istifa!!!
    X'i niye gönderdik ki zaten biz bu saçma Y yi getirdik takımın başına X olsa şimdi şöyle mükemmeldik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taraftardan bir yol olmaz. Hani bazıları övünüyor ya 25 milyon taraftarımız var diye. Keşke 5 milyon olsak ama elimiz ayağımız düzgün olsa.
  • birak hocam yahu lafa gelince

"genclere yatirim yapilsin gelecegin kadrosu kurulsun da 5 sene sampiyon olmasak da raziyim"

cilar iki maglubiyette galatasaray kres mi bize hazir oyuncu lazima gelirler.

dortmund da zaten 3 ayda boyle bir takim oldu ya.

yaziklar olsun boyle taraftara

• çok değil zaten biraz daha başarısız gidersek şu skor taraftarlarından kurtuluruz. giderler burdan, gerçi ilk başarıda geri gelip en kral gs li benim edebiyatı yapar bu adamlar.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Terim gitmemeliydi. Gittiğinde belki forumda en çok üzülen adam bendim. AMA GİTTİ. Takım duruyor, arma duruyor, forma duruyor. Artık başarı için mancini desteklenmeliyse onu desteklemeliyiz. Geçmişle yaşanmıyor. Rakiplerimiz zor durumdayken bize rahatlık batıyor sanki arkadaş. Bu nedir yahu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam fena yardırmış yalnız taktir ettim

• Mancinilik pek bir durum yok suç ünalda ama Mancini'den de bi şey olmayacağı belli.Açıklamaları belli ediyor , kendisi dışında herkes suçlu.Bu açıklamasında da alenen "tazminatı verirlerse giderim benim için sıkıntı yok yarım sezona 10m euro iyi para" demiş.
  • Sanki Real'le Manu seni bekliyordu laflar bak bak egoya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

X çok büyük hoca ya adamsın adam.
    Bak bak X'in taktik verişi bile başka bee...
    .
    .
    Yeter artık X!
    Defol X, defol hoca mısın sen!!
    .
    .
    .
    Y süper hoca ya dehşet bu adam helal olsun yönetime.
    Y keşke senelerce bizde kalsa bi X'e bak bi Y'ye, büyüksün Y!
    .
    .
    .
    Saçmalama Y!
    Y istifa yönetim istifa!!!
    X'i niye gönderdik ki zaten biz bu saçma Y yi getirdik takımın başına X olsa şimdi şöyle mükemmeldik...

Kısır döngü

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Sanki Real'le Manu seni bekliyordu laflar bak bak egoya bak

Real, ManU olmasa da adamı bizden önce isteyen illaki Avrupa'da önemli takımlar olmuştur. İyi sayılabilecek bir kariyer sahibi sonuçta. Adam orada demek istediği ben o tip bir takıma da gidebilirdim ama burada bana proje sunuldu. Onun için geldim diyor. Real , ManU'yu örnek amaçlı dedi.
  • Bir sene içinde iki kez hoca değiştirmenin yanlış olduğunu düşündüğüm için Mancini kalmalı diyorum ama sadece o kadar yoksa bu adamdan en ufak bir beklentim bile yok.

Taktiğini sevmiyorum,futbol mentalitesini sevmiyorum,maç içindeki diziliş tercihlerini,maç öncesi oyuncu tercihlerini de hiç sevmiyorum.Bu adamı City'den beridir takip ederim ve sürekli dalga geçerdim.Dalga geçtiğim adam geldi Gs'nin hocası oldu bir anda olacak iş değil.

Evet hocaya güvenip takımı ona emanet etmek gerekir ama umut vadeden hoca için geçerlidir bu hepsi için değil.

Yazın 2-3 transferle her şeyin düzeleceğini sanan bir topluluk var forumda.Açık söyleyeyim önümüzdeki sene de forumda aynı şeyleri yazacağız. Deplasmanda neden kazanamıyoruz,neden şöyle neden böyle vb....

Ben sırf bir sene içinde 2 hoca değiştirilmez diye kalsın diyorum ama sene sonu istifa ederse de üzülmem sevinirim açıkçası.

• Bu adam takımdan ayrılıp sabırlı taraftarı ve sabırlı yönetimi olan bir takıma gidince 1-2 senede kuracağı genç takımla Şampiyonlar Ligi kupasını alırsa görücem sizi, bu mesajıda alıntılarsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Real, ManU olmasa da adamı bizden önce isteyen illaki Avrupa'da önemli takımlar olmuştur. İyi sayılabilecek bir kariyer sahibi sonuçta. Adam orada demek istediği ben o tip bir takıma da gidebilirdim ama burada bana proje sunuldu. Onun için geldim diyor. Real , ManU'yu örnek amaçlı dedi.

Kardeş tamam da gs avrupa da kötü bir takım değildir madem kadroyu yeterli görmüyordun gidip gelecek vaad eden bir oyuncu yerine kaliteli oyuncular transfer etseydi şimdi liğde belki zirvedeydiniz belki de Chelsea'yi elemiştiniz gördük yani Chelsea'nin oynadığı futbolu da bir şey yoktu sadece iyi alan daralttılar yalan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Bu adam takımdan ayrılıp sabırlı taraftarı ve sabırlı yönetimi olan bir takıma gidince 1-2 senede kuracağı genç takımla Şampiyonlar Ligi kupasını alırsa görücem sizi, bu mesajıda alıntılarsınız artık.

M.City'de sınırsız bütçeyle en fazla ne yaptı Avrupa'da da gidecek genç kadro kurup başarılı olacak ?
  • Helal kardeşim sana helal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Kardeş tamam da gs avrupa da kötü bir takım değildir madem kadroyu yeterli görmüyordun gidip gelecek vaad eden bir oyuncu yerine kaliteli oyuncular transfer etseydi şimdi liğde belki zirvedeydiniz belki de Chelsea'yi elemiştiniz gördük yani Chelsea'nin oynadığı futbolu da bir şey yoktu sadece iyi alan daralttılar yalan mı?

Yalan değil. Belki de sizin dediğiniz doğrudur.Belki de genç oyuncular yerine 2-3 tane tecrübeli net transferler yapılsa şu an çeyrek finalde ve ligde de Fenerle kafa kafaya olabilirdik ama adam buraya Geleceğin Takımını kurmaya geldim dedi. Günü kurtarmaya gelmedim dedi ki transferler de o yönde yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Bu adam takımdan ayrılıp sabırlı taraftarı ve sabırlı yönetimi olan bir takıma gidince 1-2 senede kuracağı genç takımla Şampiyonlar Ligi kupasını alırsa görücem sizi, bu mesajıda alıntılarsınız artık.

M.City'de sınırsız bütçeyle en fazla ne yaptı Avrupa'da da gidecek genç kadro kurup başarılı olacak ?

Kusura bakmada böyle düşünüyorsan futbol hakkındaki bilginden şüphe duyarım. Sınırsız bütçeymiş de ne başarı sağlamışmış? Adam City'de 0'dan kadro kurdu, takımı İngiltere liginde şampiyonluğa oynar hala getirdi ve 44 yıl aradan sonra şampiyonluğu kazandı ki bunu City gibi takımla yapmak özellikle de İngiltere liginde hiç kolay değil. Senin bu bakış açına göre Mourinho'da teknik direktör falan değil, sınırsız bütçeyle Real Madrid'de ne yaptı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

birak hocam yahu lafa gelince

"genclere yatirim yapilsin gelecegin kadrosu kurulsun da 5 sene sampiyon olmasak da raziyim"

cilar iki maglubiyette galatasaray kres mi bize hazir oyuncu lazima gelirler.

dortmund da zaten 3 ayda boyle bir takim oldu ya.

yaziklar olsun boyle taraftara

3 haftalik devre arasinda kadroya 10 tane futbolcu doldurup basarili olacaklar diye 5 bekleyecek degiliz. Yok boyle bir dunya. Kim boyle dusunuyorsa Galatasaray'liligini sorgularim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.