Bildirim
YAZIKLAR OLSUN. (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: John Mayer
Mancini Arsenal taraftarını örnek vermiş. Ben o taraftar nasıl bir kafada gerçekten anlamıyorum, Mancini geleli hadi 4 ay oldu adam haklı, Wenger'in kaç senedir başarısı yok. Gene Swensea ile berabere kalmışlar. Niye biri de çıkıp bir şey demiyor bilmiyorum. City de deplasmanda United'a 3 atmış bu arada tebrik etmek lazım.
O arsenal de nasıl bir taraftar var anlamıyorum nasıl sabrediyorlar o adama hiç bir halta yaramıyor.
Morinyonun dediği gibi çoluk çocuk la top oynuyor.
Yönetin 150-200. Milyon kar açıklıyor adam transfer yapmıyor amacı ne çözemedim.
Vizyon.
Arsenal taraftarıda yönetimi de ne şampiyonluk ne avrupa başarısı beklemiyor artık. CL de çeyrek final, ligde ilk 4 ü görelim yeter. arada bir iki takıma çıkar 5 atarız gazımızı da alırız diyorlar.
Başka açıklaması yok.
Biz de öyle değil. Biz de GS ve FB nin mutlak şampiyonluk parolası var. Avrupada tur geçersek başarı sayıyoruz şuan için. Ama şampiyon olamadığımız her sene başarısızlık. averajla bile kaybetsek " niye zırtspor a 5 atamadık???" diye direktör suçluyoruz.
-
adam resmen tazminatımı alır giderim demiş umrunda mı ki oh temiz para yarım sezona -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Yukarıdakiler Mancini'nin açıklaması. Hadi yalan, yanlış desenize?? Ne oldu hani hepiniz istikrardan yana, kötü gün taraftarı ve sabırlı adamlardınız? 4 ayda adamı kestiniz be. Futbol sevdasından, arma sevdasından anlamayanlara; takım kötü gitsin de şunu şunu eleştirelim anlayışında olanlara, "geleceğin takımı isterük, genç alak rererö" yapıp da dişini 1 yıl sıkamayanlara ayzıklar olsun be, topunuza yazıklar olsun lan.
Hatada, yanlışta, eksikte, kötü gidişte istikrar olmaz.. Eksi biri durumun devama etmesi eksinin artması, zarar eden biri durumda zarar devam etmek ise zararın artıp katlanması demektir.
Futbol sevdası ve arma sevdası Mancini ile alakalı bir durum olmasa gerek, bu adam Galatasarayın tarihinin en ağır topumudur ki forma aşkından bahsediyorsunuz..
Geleceğin takımı ve genç takım olgusunun mancini ile olacağına inanmak basit bir safdillikten başka bir şey değildir. Adam daha takım kurarken, kurgularken bocalıyor, her hafta başka sistem, başka takım ve oyuncuların başka mevkilerde oynaması vb. gibi durum takım istikrarı namına bir şey ortaya koyamacağı gibi, mancini beyimiz geldiğinden beridir bana bir tane isim verebilir misiniz ki o oyuncu ileri gitmiş olsun, kendini geliştirmiş olsun? (ceyhun demeyin sakın) veyahut sistemde oturmuş bir yer söyleyebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ItsTolga
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
quote:
Orijinalden alıntı: ItsTolga
Bu adam takımdan ayrılıp sabırlı taraftarı ve sabırlı yönetimi olan bir takıma gidince 1-2 senede kuracağı genç takımla Şampiyonlar Ligi kupasını alırsa görücem sizi, bu mesajıda alıntılarsınız artık.
M.City'de sınırsız bütçeyle en fazla ne yaptı Avrupa'da da gidecek genç kadro kurup başarılı olacak ?
Kusura bakmada böyle düşünüyorsan futbol hakkındaki bilginden şüphe duyarım. Sınırsız bütçeymiş de ne başarı sağlamışmış? Adam City'de 0'dan kadro kurdu, takımı İngiltere liginde şampiyonluğa oynar hala getirdi ve 44 yıl aradan sonra şampiyonluğu kazandı ki bunu City gibi takımla yapmak özellikle de İngiltere liginde hiç kolay değil. Senin bu bakış açına göre Mourinho'da teknik direktör falan değil, sınırsız bütçeyle Real Madrid'de ne yaptı?
Öbür konularda da yazdım. Gençleştirme projesi, geleceğin takımını kurma projesi böyle olmaz.
Sen en formsuz zamanında bile Selçuk yerine herhangi bir genci oynatamıyorsun, evinde Anadolu takımlarına karşı oynamış olduğun maçlarda bile yeni transferin Hayrovic'i oynatamıyorsun, ondan sonra gel gençleştirme projesi diye açıklama yap.
Bana bunlar samimi gelmiyor.
Akşam Burdisso'ya bile 1 maç dayanamadı. Kendi aldırdığı oyuncuya 1 maç dayanamıyor. Hiç mi izlemedin bu adamı arkadaş.
-
-
Geleceğin takımını kurmak güzel bir şeyde. Bu alınan adamlar nadasa bırakılarak gelişmezler ki.
Hala berbat ötesi oynayan adamları oynatıp geleceğin takımını oluşturmak için aldığrdığın adamları kadroya almazsan nasıl olcak bu iş.
Hla asnijder sol kanat oynuyor nasıl bir mantık bu.
Hatalarından vazgeçmeli en kısa zamanda. Yoksa istifa diyen taraftarı haklı çıkarır. -
bizim sorunumuz tez canlı olmamız. hiç kimseye güvenemiyoruz 2 maç kötü gidince hemen gitsin şu gelsin ya işte şu niye gönderildi bu niye alındı o niye gelmedi diyoruz. birazda iğneyi kendimize batıralım bakalım önümüze.. taraftar olarak takıma sahip çıkmamız gerekiyor. sahip çıkmamız için illa batması mı gerekiyor kulübün? yönetime hocaya laf söylemeye kimsenin hakkı yok sahada bomboş kaleye gol atamayan oyuncular varken mücadele etmeyen oyuncular varken hiç birine kızmaya hakkımız yok! transfer istedik alındı.. hoca istedik en iyilerinden alındı ne istediyse bu taraftar yönetim yapmıştır. kendisini galatasaraydan üstün görenleri gönderdi diye sırt çevirmek olmaz! burda taraftara düşen takımına sahip çıkmaktır. hiç birşey bitmedi henüz.. kupada halen favoriyiz.. ligde herşey olacağına varır fb nin 2 derbisi var daha 2 side dışarda şuan fark 11 olsa bile 2 maçı kaybettiği anda fark 5! ki bunda zorlu deplasman maçlarıda var. bizimde kazanacağımızın garantisi yok ama şampiyon olmak istiyorsak önce takımımıza sahip çıkacağız takımda bu destek sayesinde maçlarını kazanacak başka yolu yok. pire için yorgan yakmanın alemi yok.. aklı başında olan ne demek istediğimi anlar. suçlu aramak ve bahane üretmek şimdi yapılacak iş değil! sezon biter takım hedeflerine ulaşamaz ise, o zaman çıkın söyleyin bunları eyvallah haklısınız derim ama 3 kulvarda mücadele etmiş takımın bana göre başarılı (lig hariç) ama genele göre başarılı olan bir takımı bu tür medya oyunlarıyla karıştırmak kimsenin haddine değildir. hakkımız yendi mi yendi.. ama biz çıkıp birileri gibi yürüyüşler yapıp federasyona ultimatom vermedik ligden çekiliriz diye.. herkes aklını başına alsın tekrar düşünsün hiçbir şey bitmedi! sen takımına desteğini esirgeme yönetime hocaya sallama oyuncuna sahip çık gerisine karışma! unutma önümüzde hala 8 maç var!
-
-
@Torquoise
Girdiğim için kabahat bende zaten, takıl lanlı lunlu sen hadi bakalımtopunuza yazıklar olsun lan yazısından hazzetmeyen biriyim bu da beni troll yapıyorsa tamam
@KanYeE
"Umurunda oldu ki cevap verdin değil mi?" nedir, mesajımı abuk sabuk alıntılayan sarı cizmeli mehmet ağa mıydı? Tekrar ediyorum mesajımı alıntılıyorsan böyle yersin lafı daha yazayım mı afiyet olsun o zaman.
Senin sevmediğin kişilikte biri oldugum için de gurur duymalıyım gel gör ki benim için bir anlam ifade etmiyorsun o yüzden ha varlığın ha yokluğun. İnternet ortamında herkes istediği gibi hitap falan edemez dağlı ayılar edebilir o ayrı, burasının sanal olması sosyal bir ortam olduğunu değiştirmiyor.
-
Mancini'ye güvenmediğimi her fırsatta dile getiririm. Ancak şu durumda en büyük suçlu Mancini değil ruhsuz oynayan futbolculardır. Başta da kazma Burak.
Konuşmasını değerlendirdiğinizde zannedersiniz ki uzun yıllar bir takımda kalıp sıfırdan kurup geleceğe yatırım yapınca başarılı olmuş.
Bu adamın en büyük örneği M.City.
Mancini 3,5 sezon çalıştırdı City takımını. Bu sürede neler yapmış bir bakalım:
1. Geldiğinde 2009 - 2010 sezonunun 2. yarısıydı. Lig bittiğinde 5. sırada yer alarak UEFA'ya gitti.
2. 2010 - 2011 sezonunda 100 milyon pound gibi bir rakamdan daha fazlası transfere harcandı. Sezonu 3. sırada tamamladı.
UEFA'dan da son 16'da elendi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etti. FA Cup kazanıldı.
3. 2011 - 2012 sezonunda ligde son maçta son 4 dakikada attığı 2 golle şampiyon oldu.
Ancak Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada bitirerek UEFA'ya gitti. 4. turda elenmekten kurtulamadı.
4. 2012 - 2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında sonuncu olarak Avrupa'ya veda ederken ligde ManU'dan 11 puan fark yiyerek 2. oldu ve City'den ayrıldı.
Özet:
Sınırsız bütçeyle 3,5 sezon gibi uzun sayılabilecek bir sürede takımın başında hiçbir Avrupa başarısı gösteremediği gibi (UEFA Ligi'nde bile çeyrek finale çıkamadı) ligde de mucize bir şekilde 1 kez şampiyon oldu.
Ne derece güvenilir şimdi soruyorum size..
-
Kesinlikle katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manciniye inanacak kadar saf olmayi cok isterdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanlarımızdan nefret ediyorum -
Seni bizim tarafa alalım aslan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X