Şimdi Ara

Yazıklar olsun. Konu; Assasin Creed Revolutions türkçe altyazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dil konusunda pek bi bilgim yok, AC'in yeni oyununda Turkce altyazi olcak mi olmicak mi? Ona gore seriyi alip oynicam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaslar dil konusunda pek bi bilgim yok, AC'in yeni oyununda Turkce altyazi olcak mi olmicak mi? Ona gore seriyi alip oynicam :)

Doğru düzgün bi açıklama yok aslına bakarsan.Yani ubisoft'un ağzından tr altyazı olucak yada olmayacak gibi bir açıklama gelmedi.Tiglon uğraşıyoruz %90 olacak ama %10 luk kesim hakkında bişey diyemeyiz diyor.Bolumsonucanavarı ise olmayacak diye bir açıklama yapmış tabi neye göre bu açıklamayı yapmışlar hiç bi fikrim yok.Ben hala umutluyum ne kadar polyannacılık olarak nitelendirilsede.
  • Her ne kadar harika bir oyunda olsa ulan oyun İSTANBULDA geçiyor bizim KÜLTÜRÜMÜZ var ve sen bi Türkçe altyazı bile çıkartamıyon bu senin hatandır tamam hadi Türkçe altyazı için baskı yaptın firma kabul etmedi bu seferde firmaya yazıklar olsun.ALIN OYUNUNUZU BAŞINIZA ÇALIN !!! Ayıptır ya insan utanır vallahi.180 liraymış 1 lira 80 kuruş verirsem namerdim alın kendiniz oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Arkadaslar dil konusunda pek bi bilgim yok, AC'in yeni oyununda Turkce altyazi olcak mi olmicak mi? Ona gore seriyi alip oynicam :)

Doğru düzgün bi açıklama yok aslına bakarsan.Yani ubisoft'un ağzından tr altyazı olucak yada olmayacak gibi bir açıklama gelmedi.Tiglon uğraşıyoruz %90 olacak ama %10 luk kesim hakkında bişey diyemeyiz diyor.Bolumsonucanavarı ise olmayacak diye bir açıklama yapmış tabi neye göre bu açıklamayı yapmışlar hiç bi fikrim yok.Ben hala umutluyum ne kadar polyannacılık olarak nitelendirilsede.

Hmm bilgilendirdiğin için tşk ederim.. Bende seriyi alıp en baştan başlamak istiyodum ama oyuna monoton diyenler var sıkıcı diyenler var.. Biraz çekincem vardı bu konuda, şimdi son oyunda Türkçe alt yazı desteğinin akıbeti belli olmaması biraz daha soğuttu beni.Hikayesine diyecek bişey yoktur tabiki de ama aksiyonu vs. nedense çok yapmacık geliyor bana.. Böyle düşmanların beyaz bi aura ile kaplanması falan.Ya da videolardan seyrettiğim kadarıyla öyle gözüküyodur bilmiyorum oynamak lazım.Ne diyosun hocam alıp oynasam mı ?

• quote:

quote:

quote:

Hmm bilgilendirdiğin için tşk ederim.. Bende seriyi alıp en baştan başlamak istiyodum ama oyuna monoton diyenler var sıkıcı diyenler var.. Biraz çekincem vardı bu konuda, şimdi son oyunda Türkçe alt yazı desteğinin akıbeti belli olmaması biraz daha soğuttu beni.Hikayesine diyecek bişey yoktur tabiki de ama aksiyonu vs. nedense çok yapmacık geliyor bana.. Böyle düşmanların beyaz bi aura ile kaplanması falan.Ya da videolardan seyrettiğim kadarıyla öyle gözüküyodur bilmiyorum oynamak lazım.Ne diyosun hocam alıp oynasam mı ?

Aslına bakarsan yanlış kişiye sordun ben sana taraflı cevap vereceğimden kesinlikle al oyna derim Assasin's Creed 1'den hiç birşey anlamamış ve zevk almamış biri idim. AC:2 yi arkadaşım almıştı banada ödünç vermişti oynamıştım ve tek kelimeyle şaheser bu oyun demiştim beni duygulandıran tek oyun serisidir assasin's creed.Brotherhood'u orjinal aldım ondan sonra ve brotherhood'da müthiş idi.Aura falan yok yani contrast brightness falan oynamıştır izlediğin videolarda ondan olabilir.Oyun zaten hikaye yani single player odaklı multiplayer açısından pek bişey bekleme her ne kadar seveni olsada beni sarmadı açıkcası.Revelations'da da pek iç açıcı olacağını sanmıyorum mp'nin ama singeplayer açısından şüphen olmasın.Aynı fikirdeyiz bu arada bende türkçe altyazı yok diye oyunu almaktan vazgeçtim aksine inadına bilgisayarda korsan olarak oynayacağım bu oyunu okadar sinirlenmiş durumdayım.Sene başından beri biriktirdiğim assasin's creed parasını gidip uncharted'a verdim türkçe dublaj yaptıkları için.Milliyetçi bir insanda değilim fakat sen osmanlı'da oyun yapıyorsun bütün tarihi mekanları koyuyorsun sonrada türkçe altyazı yok.Bu ticari falanda değil ayrıca amaç niyet gayet belli biraz siyasi düşünen anlar.Senin konuna gelince hiç şüphen olmasın ac2 ile brotherhood'u al oyna direk pişman olmazsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslına bakarsan yanlış kişiye sordun ben sana taraflı cevap vereceğimden kesinlikle al oyna derim Assasin's Creed 1'den hiç birşey anlamamış ve zevk almamış biri idim. AC:2 yi arkadaşım almıştı banada ödünç vermişti oynamıştım ve tek kelimeyle şaheser bu oyun demiştim beni duygulandıran tek oyun serisidir assasin's creed.Brotherhood'u orjinal aldım ondan sonra ve brotherhood'da müthiş idi.Aura falan yok yani contrast brightness falan oynamıştır izlediğin videolarda ondan olabilir.Oyun zaten hikaye yani single player odaklı multiplayer açısından pek bişey bekleme her ne kadar seveni olsada beni sarmadı açıkcası.Revelations'da da pek iç açıcı olacağını sanmıyorum mp'nin ama singeplayer açısından şüphen olmasın.Aynı fikirdeyiz bu arada bende türkçe altyazı yok diye oyunu almaktan vazgeçtim aksine inadına bilgisayarda korsan olarak oynayacağım bu oyunu okadar sinirlenmiş durumdayım.Sene başından beri biriktirdiğim assasin's creed parasını gidip uncharted'a verdim türkçe dublaj yaptıkları için.Milliyetçi bir insanda değilim fakat sen osmanlı'da oyun yapıyorsun bütün tarihi mekanları koyuyorsun sonrada türkçe altyazı yok.Bu ticari falanda değil ayrıca amaç niyet gayet belli biraz siyasi düşünen anlar.Senin konuna gelince hiç şüphen olmasın ac2 ile brotherhood'u al oyna direk pişman olmazsın.

Tsk ederim hocam :) merak ediyorum bi yandan,ki oyunlarda hikayeye cok onem veririm.. AC bunu bize fazlasiyla veriyo anladigim kadariyla,oynamak istiyorum fakat karar veremedim suan.. AC 1'i alip oynasam mi? Hikayeyi de bilmek acısından.. Ama cogu kisi ilk oyuna cok sıkıcı diyo,direkt hikayesini okuyup da ikincisinden mi baslasam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tsk ederim hocam :) merak ediyorum bi yandan,ki oyunlarda hikayeye cok onem veririm.. AC bunu bize fazlasiyla veriyo anladigim kadariyla,oynamak istiyorum fakat karar veremedim suan.. AC 1'i alip oynasam mi? Hikayeyi de bilmek acısından.. Ama cogu kisi ilk oyuna cok sıkıcı diyo,direkt hikayesini okuyup da ikincisinden mi baslasam?

Bende öyle diyorum işte 1. oyun cidden sıkıcı.Ve hikayesinin 2 ile pek alakası yok 2 de tamamiyle farklı bi karakterle oynuyoruz.

• Tamamdir hocam saolasin :) aliyorum o halde..
  • crytek den başka türkleri düşünen yok tek onlar tr dublajlı oyun yapmış takarlarmı bunlar türkleri onlar oynasada olur oynamasa büyük ülkelerin aklını çekelelim yeter onlar nasılsa oynar diyolar 5.oyun çıkıcak ama oynamıycam yeminle bune lan tek anladımgım kelime rest in peach
  • Türkiyede orjinal oyun satılıyomu acaba satılsaydı yaparlardı bide bunu düşünün isterseniz türkçe dünyada en çok konuşulan dil olsun oyun satılmadıkdan sonra altyazı felan gelmez
  • Yazık yazık Ubisoft Fransız firması diye biliyorum ben . Bence son olaylardan sonra Türkiye ile ilgili oyun çıkarmaz.
  • Oyunda Türkçe konuşuyorlarda gülmekten yerlere yatıyorum Sultan Süleyman theşekkürler diyor ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Yazık yazık Ubisoft Fransız firması diye biliyorum ben . Bence son olaylardan sonra Türkiye ile ilgili oyun çıkarmaz.

Kalkıpta Ermeni sorkrımına %100 destek veren bi ülkenin oyununu Orjinal alıcak halimiz yokya Ben bu oyunu Torrentten indirdim arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Oyunda Türkçe konuşuyorlarda gülmekten yerlere yatıyorum Sultan Süleyman theşekkürler diyor ya..

Sen simitçinin simitlerini düşürsene bak neler diyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Yazık yazık Ubisoft Fransız firması diye biliyorum ben . Bence son olaylardan sonra Türkiye ile ilgili oyun çıkarmaz.

Kalkıpta Ermeni sorkrımına %100 destek veren bi ülkenin oyununu Orjinal alıcak halimiz yokya Ben bu oyunu Torrentten indirdim arkadaş.

Firmanın fransız olması bahane torrent şahane!
    Ulan sanki bütün oyunlarınız orjinal.Türkiye de orjinal oyun almazsanız Türkçe oyunda oynayamazsınız.O kadar dil döktük Crysis ı orjinal alın diye,yine korsan yine korsan.ben olsam Türkçe çıkarmam.İlk önce orjinal oyun alma alışkanlığı kazanın.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ubisoft_Montreal

Önemli olan yapımcı.Crytek olmasaydı biz crysis Türkçe oynayabilecek miydik.?EA nın Türkçe oyun çıkarmayacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

o zaman medal of honor 2010 da afganistanda geçtiğine göre afganca olmalımıydı? bence pazar gücüne göre endeksli bu işler...

Buna katılmıyorum. Amerikan askerleri Ingilizce konuşuyor. Militanlar ise az da olsa kendi dillerini konuşuyor. Halk söz konusu değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

İşte bu yüzden bağıra bağıra orjinal alın diyoruz. İsyan etmeye pek hakkımız olduğunu sanmıyorum. Orjinallikten laf açıldımı 2 bebe gelir Ps3 ü zor aldık, oyuna nasıl para verecez diye ağlama mesajları atarlar. İsyan etmeye hakkımız yok, Düblajı olan, altyazısı olan dillerin ülkeleri yüksek satış rakamı olan ülkeler.

portekiz orjinal ala ala ölüyordu sanki :)
  • Arkadaşlar , bazı oyunseverler , pazar alanı ve satış politikasını dile getirmiş...Tamam bunlar gerçek şeyler lakin unutulmamalı ki OSMANLI DEVLETİNDEKİ HER TEBA OSMANLICA KONUŞUYOR VE HELEKİ 1500 LERDE DEVLET ŞAHLANMIŞ GİDİYORDU...

Oyunda dilimiz empoze edildi.Tamam şunu da kabul etmek gerekir , oyun %100 türkçe olamazdı , yapmazlardı ama ana karakterlerin konuştuğu dilin % 40'ı osmanlı türkçesi halkın ise %80 'i bu dili konuşmalıydı....

Samimi söylüyorum eğer dediğim gibi olsaydı , dil konusunda da pozitif olsaydılar rahat 3 tane sipariş verecektim...
  • Neyi hak ediyorsak onu buluyoruz, memlekete oyun girdiğine şükredelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 17 Şubat 2012; 0:08:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.