Şimdi Ara

Yazıklar olsun üçledik! Artık yeter.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanunen alkollü olmak suçta herhangi bir indirime neden olmaz , yada sizi bu suçtan muaf kılmaz. Ancak zorla içirilmişseniz yani iradeniz dışında zorla içki içirilip sarhoş edilmişseniz bunun neticesinde işlediğiniz suçlar yüzünden cezalandırılamazsınız. Kısaca polis tamamen yanlış konuşmuş.

Topiği açan forum üyesinede büyük geçmiş olsun , anlamak , bu yaratıklara insan demek mümkün değil . Umarım bu son olur...

quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Öncelikle geçmiş olsun.

Ben de başımdan geçen olayı anlatayım.

Sanırım 2007 yazı.Evimin balkonunda akrabalarla oturuyoruz.Caddenin başından bir sarhoş geliyor bağıra çağıra,bir baktım ki elinde çakı sıradan tüm arabaları çizerek geliyor.Tam benim arabayı çizecekken yetiştim,bir iki geçirdim.Komşular indi,arabalarını görenler bir daha giriştiler.

Polis çağırdık.Biz şikayetçi olucaz dedik.Onlar ise,abi bu sarhoş buna bişey yapmazlar,keşke biz gelmeden önce iyice bir dövseydiniz hıncınızı alırdınız dedi.

Yani bu kadar.Kendin dövseydin.Parasını alamıyoruz,hapise attıramıyoruz?....

• quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

Orjinalden alıntı: isbaraalp54

gecmiş olsun kaportaya zarar vermemişler en azından ş..siz i...neler.

samsunda belediye evleri, zeytinlik, samsun anadolu lisesinin 1 km kadar üst tarafındaki mahalleler, atakumun anayola uzak sokaklarında genelde yapanlar var.

atakumda merkezi yerler iyidir.
    Aynı olayı Bafra'da yapabiliyolarmı bakalım.Adamın ciğerini sökerler.

evet atakumun merkezi yerleri normaldir başınıza sorun almazsınız ancak atakumun anayola uzak sapa yerlerinde bu tip olayları gercekten cok var.

bafrayı tam bilemiyorum ama carsambada yapamazlar sanırım.
  • bunu yapan halk çocuğudur anladınız siz halkı hayelinizdeki kelime ile yerini değişitirin cevap ortada .. yazık yeni lastiklermiş te geçmiş olsun ..
  • Geçmiş olsun..
  • geçmiş olsun öncelikle . mahallenin lastikçisi yapıyor olmasın .
  • Geçmiş olsun
  • GEÇMİŞ OLSUN.
  • malesef tüm dünyadaki ve tabi türkiyedeki sosyal hayatın ve insani değerlerin yozlaşmasının sonuçları.

geçmiş olsun...

insan gerçekten sinirleniyor ama yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi lastik keseni asarsak bu işler olmaz

bunları farklı yollarla ıslah etmek gerekiyor. sadece Allah ıslah etsin demek yerine, yaşadığımız 'sosyal devlet' sosyal devlet olmanın gereğini yapmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

Bigün kamyon lastiğini kesmeye çalışır inş.

"Olay yeri inceleme ekibi biz yakalıyoruz bunları mahkeme salıyor diyor" Ne kadar acı bi nokta.Kısas-a kısası bazen haklı olarak destekliyorum.

Aman diyeyim..

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım. Polislerde bu tip konularda çaresiz. Bu tip insanlara daha ağır yaptırımlar olmalı.
  • Şerefsizler elleri kırılsın

Geçmiş olsun üzüldüm ve bi o kadarda sinirlendim

İnsanlıktan nasip almamışlar
  • geçmiş olsun hocam çok üzücü bir durum gerçekten ama elden bişey gelmiyor
  • sene 2006 yer AFYON tüm mahalleyi dolaşıp 8 arabaynın 2 tekerini kesmişler. biride o zaman yeni aldığımız aracım. haftasonumu zehir etmişlerdi. öğrenciliğimin son günleriydi

kaskodan paramı aldım vs. aylar geçti bi komiser arkadaşım aradı. dedi "savcı bey seni bekliyor" alla alla dedim niye ki... "araba için" dedi. seve seve (!) gideriz dedim.

savcıyı öyle çok sevdim ki.. 6 kere gittim onu görmeye. Daha doğrusu 6. seferde görebildim desem daha doğru olur. katibe ifade verme zamanıydı nasılsa savcıyı yakalamıştım duruşmaya vs gitmeden.

katip dedi "ne için gelmiştiniz, byrak yakma olayı için mi?" "höööönk.gif "ne bayrağı ne yakması mağduruz bide sanık mı yapacan bizi dedim al ifadeyi gidecem işim var"

verdim ifadeyi şikayetçiyim. 3 dk geçmedi savcı bey odasına çağırdı. "eeyi günler beni çağırmışsınız"

bu arada ben-savcı konuşmasını "hukuka olan güveni sarsılmayan insanlar olduğunu kabul ederek, onları hayal kırıklığına uğratmamak için yazmıyorum."

son kısımdan anektod anlatıyım:

"şikayetçi olmak istiyor musunuz halen?" sorusu geldi.
    "evet" dedim. (çeşitli tavsiyeler cart curt). aynı soru
    " şikayetçi misiiniz hala" dediler.
    "evet yanlarına mı kalıcak" dedim. (bu şekilde 3-4 konuşma geçti. hepsinin sonu da "hala şikayetçi misiniz elbette bu en doğal hakkınız ben etkilemeyim")

5 sn daha düşündüm. değilim dedim verin ifadeyi düzelttireyim. gittim "şikayetçi değilim ellerine sağlık yapan adamın" dedim.

şimdi şükrediyorum "suçu suçluyu övmekten" içeri almamışlar beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 30 Mart 2009; 23:46:02 >

• iyi günlere kalmadık vesselam...
    ne tarafa baksak zarar ziyan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

nasıl bir türdür bunlar
    amerikada bunlara ne yapılıyor acaba
    arabanın lastiğini keseceksin
    başkasının malına kaza olursa canına zarar vermektir bu

Tazminat...
    Ağır tazminata mahkum ediyorlar. Çatır çatır da ödetiyorlar, kendileri ödeyemiyorsa varislerine ödetiyorlar.

O nedenle bırak başkasının malına zarar vermek, tavuğuna kışt demekten çekiniyor insanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

sene 2006 yer AFYON tüm mahalleyi dolaşıp 8 arabaynın 2 tekerini kesmişler. biride o zaman yeni aldığımız aracım. haftasonumu zehir etmişlerdi. öğrenciliğimin son günleriydi

Geçmiş olsun hocam. Afyon'da 97 yılındada aynı olay yaşandı ve olayın arka yüzünde lastikçiler çıkmıştı bunu daha önceki mesajımdada yazmıştım
  • çok iyi hatırlıyorum yazdıklarını. teşekkür ederim
  • onun bunun çocukları dün gece benim lastiklerden birini bıçaklamış. neyseki yama tutabildi lastik. üstüne üstlük lastiklerim daha 1 aylık. sokak üstünde benimkinden başka bi arabaya daha yaptıklarını duydum. bi de ana caddeye çıkan cadde üzerinde eski opel frontera jipin inik lastiğini gördüm.
    yer: balıkesir'in nezih yerlerinden merkez 52 evler

yamayla kurtulmasaydım kaskoyu devreye sokcaktım artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.