Şimdi Ara

Yazıklar olsun üçledik! Artık yeter....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda kriz mi vurdu serseri takımını nedir bilmem ama ben kesin kriz ötesiyim artık. Serserilere çalışıyorum resmen. Moralim gerçekten çok bozuk. Arabamdan soğudum yav (: . Aracımın lastiklerini üçüncü defa kestiler. Böylece üç yıldır her yıl 1 kez olmak üzere lastiklerim kesilmiş oldu. Çizilmeleri saymıyorum. Ben de evimi satıp başka semte taşınıyorum. Otopark sorunu olmayan bir yerlere.

Olay yeri inceleme ekibi biz yakalıyoruz bunları mahkeme salıyor diyor. Ayrıca şöyle ilginç bir bilgi de aldım bu lastik kesme olayı en çok Samsun'da yaşanıyormuş. Bu konuda diğer illerden arkadaşlar da yaşadıklarını yazarlarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanland -- 24 Mart 2009; 15:32:35 >

• geçmiş olsun arkadaşım...
    nasıl salıyorlar şu milli servete ve vatandaşın malına zarar verenleri anlayamıyorum....
    sağlam bir hapis verseler butür olaylar anında azalır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

geçmiş olsun arkadaşım...
    nasıl salıyorlar şu milli servete ve vatandaşın malına zarar verenleri anlayamıyorum....
    sağlam bir hapis verseler butür olaylar anında azalır....
    Geçmiş olsun... Forum kuralları olmasa çok güzel şeyler söylerdim yapanlar hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Geçmiş olsun... Forum kuralları olmasa çok güzel şeyler söylerdim yapanlar hakkında

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun. ben istanbulda yaşıyorum, bir seferde benim eve gelen misafirin tekerine bıçak sokmuşlardı, üstelik adamın arabası brodway yani öyle pahalı birşeyde değil.

ortalık deli dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun arkadaşım.bunu yapan hasta ruhlu insanların toplumdan tecrit edilmesi lazım .çünkü bunlar hem mala hem cana zarar verebilecek aşağılık insan müsvetteleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliki

geçmiş olsun arkadaşım.bunu yapan hasta ruhlu insanların toplumdan tecrit edilmesi lazım .çünkü bunlar hem mala hem cana zarar verebilecek aşağılık insan müsvetteleridir.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun..
    insan kılıklı zavallılar, bunu yaptıklarında nasıl bir ruh haline sahipler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Geçmiş olsun..
    insan kılıklı zavallılar, bunu yaptıklarında nasıl bir ruh haline sahipler acaba ?

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun bunları yapanı yakalıcan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

geçmiş olsun bunları yapanı yakalıcan..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
    Ne iş yaptığınızı öğrenebilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Geçmiş olsun..

Alıntıları Göster
    Hiç unutmam, her halde Afyon adliyesinde olması lazım, küçük bir kıza tecavüz eden sapığı, linç etmeye kalkmışlardı. Vatandaşın biri, eline kocaman kalas gibi tahtayı almış, olanca gücü ile vuruyordu. Sapık herif kalası yedikçe, beynide taşlaşmış her halde fazla haşat olmadıydı. İnsanları çok seven birisi olmama rağmen, oh olsun demiştim.

Bu tipler, eşşek hicazdan gelinceye kadar, dövülmedikten sonra, uslanmazlar. Ben; bunu bilirim, bunu söylerim.

Geçmiş olsun, çok üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Hiç unutmam, her halde Afyon adliyesinde olması lazım, küçük bir kıza tecavüz eden sapığı, linç etmeye kalkmışlardı. Vatandaşın biri, eline kocaman kalas gibi tahtayı almış, olanca gücü ile vuruyordu. Sapık herif kalası yedikçe, beynide taşlaşmış her halde fazla haşat olmadıydı. İnsanları çok seven birisi olmama rağmen, oh olsun demiştim.

Bu tipler, eşşek hicazdan gelinceye kadar, dövülmedikten sonra, uslanmazlar. Ben; bunu bilirim, bunu söylerim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M. Reha

İyi ama bu adamlar dayağa da alışmış, dayak yememiş de rahat edemiyorlar. Yakalayan polislerin nezarette hal hatır sorup çay kahve ikram ettiklerini mi düşünüyoruz? Dayak değil toplumdan tecrit etmek çok ağır hapis cezaları vermek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

Orjinalden alıntı: M. Reha

İyi ama bu adamlar dayağa da alışmış, dayak yememiş de rahat edemiyorlar. Yakalayan polislerin nezarette hal hatır sorup çay kahve ikram ettiklerini mi düşünüyoruz? Dayak değil toplumdan tecrit etmek çok ağır hapis cezaları vermek gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım...

Bu tip herifleri saldıklar müddetçe bu olaylar devam eder.Caydırıcılık yok ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Geçmiş olsun arkadaşım...

Bu tip herifleri saldıklar müddetçe bu olaylar devam eder.Caydırıcılık yok ki?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım.Ne diyelim Allah ıslah etsin bu tipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslann

Geçmiş olsun arkadaşım.Ne diyelim Allah ıslah etsin bu tipleri

Alıntıları Göster
    offff çok geçmiş olsun.. kendi başıma gelmiş kadar sinirlenip üzüldüm..

ne zevk alıyorlar bundan Allah'ın belaları.. ya öylesine yapıyorlar ya da lastikçilerle ortaklar başka birşey gelmiyor aklıma..

ya da size garezi olan biri sizinle uğraşıyor olabilir.. çok sinir bozucu bir durum.. yakalansalarda gerekli cezalar verilmiyor.. sonra da adaletten bahsediliyor..

sonunda insanları çığırından çıkarıyorlar kendi adaletlerini kendileri uygulayınca da o suçlulardan daha büyük ceza alınıyor..

yazık günah

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

offff çok geçmiş olsun.. kendi başıma gelmiş kadar sinirlenip üzüldüm..

ne zevk alıyorlar bundan Allah'ın belaları.. ya öylesine yapıyorlar ya da lastikçilerle ortaklar başka birşey gelmiyor aklıma..

ya da size garezi olan biri sizinle uğraşıyor olabilir.. çok sinir bozucu bir durum.. yakalansalarda gerekli cezalar verilmiyor.. sonra da adaletten bahsediliyor..

sonunda insanları çığırından çıkarıyorlar kendi adaletlerini kendileri uygulayınca da o suçlulardan daha büyük ceza alınıyor..

yazık günah

Alıntıları Göster
    Samsunda nerede oluyor bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

Alıntıları Göster
    Bigün kamyon lastiğini kesmeye çalışır inş.

"Olay yeri inceleme ekibi biz yakalıyoruz bunları mahkeme salıyor diyor" Ne kadar acı bi nokta.Kısas-a kısası bazen haklı olarak destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam ortalıkta insanlıktan nasibini almamışlar çok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

"Olay yeri inceleme ekibi biz yakalıyoruz bunları mahkeme salıyor diyor" Ne kadar acı bi nokta.Kısas-a kısası bazen haklı olarak destekliyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: liarda

hocam kamyon lastiği olunca ne oluyor bilgilendirebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tedmiller

quote:

Alıntıları Göster
    ÇOK FAZLA HAVA VE BASINÇ OLDUĞU İÇÜN İNFİLAK EDER....
    quote:

Orjinalden alıntı: tedmiller

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

ÇOK FAZLA HAVA VE BASINÇ OLDUĞU İÇÜN İNFİLAK EDER....
    quote:

Orjinalden alıntı: tedmiller

quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    bunu yapanlar
    k.o.ç. dur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.