Gecmıs olsun bunu yapan adamı bulup saglam bır dovmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
Geçmiş olsun. Ne iş yaptığınızı öğrenebilirmiyim??
Elektronik mühendisiyim ben. Çevremde de bana garezi olan birileri yok. Yalnız Samsun'da çeşitli semtlerde bu olayların sürekli olduğunu ve her semtin sapığının farklı olduğunu polisler söylediler. Şimdi arabamı daha güvenli olduğunu düşündüğüm bir yere çektim ve huzursuz biçimde bekliyorum. Taşınana kadar umarım bir daha kesmezler.
hoca geçmiş olsun.. bunları alacan eline ver allah ver, ole bi dövecen ki abi a...mı s.....k dövme diyecek o hale getirecen.. walla çok sinir oldum.. ayıp be..
geçmiş olsun. Çekemiyorlar işte. Mütevazi bir arabası olanı dahi çekemiyorlar. Fakirlik kine dönüşmüş artık. Oturduğun semti değiştir hocam imkan varsa.
Lastikçiler de yapmış olabilir, malum kriz ortamı, satamıyorlar.
Geçmiş olsun.
Aynısını bana da yaptılar, ama 1 lastikten, uyarı amaçlı demekmiş bu, bir daha arabanı buraya koyma gibisinden.
Çok üzüldüm bu habere ve başına gelenlere. Özellikle de aynı lastik ve jantlar eşimin arabasında olunca (lastik tamir ettirdim, 20 yıl her sabah selam verdiğim ve ara sıra havaları kontrol ettirdiğim lastikçi beni bunun için 20 TL ile öptü).
Belki uygun değil ama şayet lastiklerin bedelini kendin karşılaman gerekiyorsa kaya5789 arkadaşımızda 4000 km yapmış lastik var, hesaplı verebilir, irtibat kurmakta fayda var. En azından yeni lastik almak zorunda kalmazsın.
Allah sabır versin.
Bunlar tam şerefsiz ya.Nasıl bir zevk alıyor bu gerizekalılar anlamıyorum.
Allah'a havale etmekten başka yapacak bir şey yok.Çünkü bırakın bu olayları,ufak çocuk kapkaç yapıyor onlarca defa serbest bırakıyorlar.Böyle bir ülkedeyiz işte.
Otoparkı olmayan yerde oturanlar güzel sıfır km.araç almasın derim.Benim otoparkım yok,arabaya sürterler mi,çocuklar top oynarken arabaya çarpar mı diye tedirgin oluyorum.Geçen baktım 1-2 santimlik çizik olmuş.Sokağa koyarsan oluyor böyle şeyler.
Geçmiş olsun.
ıslatıp ıslatıp dövüceksin bunları bak bakalım bidaha oluyormu. Park etmesini istemiyosan not koyarsın karşındahi hayvan değil ya anlar bu arada gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Orjinalden alıntı: Taner Göde
Geçmiş olsun.
Aynısını bana da yaptılar, ama 1 lastikten, uyarı amaçlı demekmiş bu, bir daha arabanı buraya koyma gibisinden.
Çok üzüldüm bu habere ve başına gelenlere. Özellikle de aynı lastik ve jantlar eşimin arabasında olunca (lastik tamir ettirdim, 20 yıl her sabah selam verdiğim ve ara sıra havaları kontrol ettirdiğim lastikçi beni bunun için 20 TL ile öptü).
Belki uygun değil ama şayet lastiklerin bedelini kendin karşılaman gerekiyorsa kaya5789 arkadaşımızda 4000 km yapmış lastik var, hesaplı verebilir, irtibat kurmakta fayda var. En azından yeni lastik almak zorunda kalmazsın. [/quo
Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Paylaşım insanın sinirini biraz olsun geçiriyor.
Lastikleri lastikçiye onarım yaptırdım. Bir de rot balans yaptılar. Sağlamları öne kesilenleri arkaya taktılar. Umarım sorun çıkartmaz. Zaten dördünü de yeni taktırmıştım. Daha 500 km yapmadan kestiler şerefsizler. Dedim ya yıl da bir gidiyor diye. Lanet olsun. Kasko bozulmasın diye sineye çektik (60 TL).
İmkan olacak lastiklere hava basarken içine kezzap ta basacaksın. Bıçağı soktuğu anda neresine püskürürse yansın şerefsizler
Gecmis olsun.
onu salan hakimin arabasını bulacaksın gidip her gece keseceksin tekerleklerini. Eğer seni de salmazlarsa bu sefer çifte standart diye ortalığı ayağa kaldıracaksın.
gecmiş olsun kaportaya zarar vermemişler en azından ş..siz i...neler.
samsunda belediye evleri, zeytinlik, samsun anadolu lisesinin 1 km kadar üst tarafındaki mahalleler, atakumun anayola uzak sokaklarında genelde yapanlar var.
Çok geçmiş olsun....
çok geçmiş olsun allah belasını versin bu pisliklerin ellerine ne geçiyorsa artık...2 yıl önce bize yakın bir yerde 200 metrelik yol boyunca bütün arabaların 2 tanede otobüsün yol tarafında bulunan 2şer lastiklerini kesmişti şerefsizler bunların eğlence anlayışı bu olsa gerek...
ne eğlencesi lastikçiler yapıyor para kazanmak için
Bunu yapanlar büyük ihtimalle lastikçilerle ortak çalışıyorlardır. Yıllar önce memleketimde arabaların lastiklerini kesmişlerdi ve polisin araştırmaları sonucunda lastiği kesen kişiler lastikçiler tarafından tutulmuştu. Bu şekilde benden para kazanan birisi varsa o para boğazında kalsın...
quote:
Orjinalden alıntı: isbaraalp54
samsunda belediye evleri, zeytinlik, samsun anadolu lisesinin 1 km kadar üst tarafındaki mahalleler, atakumun anayola uzak sokaklarında genelde yapanlar var.
atakumda merkezi yerler iyidir. Aynı olayı Bafra'da yapabiliyolarmı bakalım.Adamın ciğerini sökerler.
quote:
Orjinalden alıntı: EIRP
quote:
Orjinalden alıntı: isbaraalp54
atakumda merkezi yerler iyidir. Aynı olayı Bafra'da yapabiliyolarmı bakalım.Adamın ciğerini sökerler.