. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Ocak 2024; 23:17:54 > |
.

-
-
tıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıl boyu ctis övüp Hacettepe dişe yatay geçiş yapınca benim eşgal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gazi tıpa sıralama yetiyo olm dişte ne işim var.
kaldı ki tıp bile yazmam.
aklımda ea'dan girip boğaziçi işletme/iktisat kazanmak var da uğraşılmaz. Bilkent'i tekrar kazansam burslu almıyor, koç da 2. kez yerleşen birini almıyor o yüzden seçenekler kısıtlı.
ctis'ten dewamke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 30 Aralık 2023; 18:34:58 > -
Gazi yerine Hacettepe diş tercih ederim ben. Ayrıca EA mantıksız bence. Ctis işletmeden kat kat iyidir.
olm asıl olay şu; kodlama işleri sarmadı beni, neyse bölümde 1 dönem deneyelim olmadı yatay geçiş atarım odtü makineye.
-
Aga daha yeni almaya başlamadın mı dersleri? Zamanla alışırsın. İlk kez gördüğün için zor ve sıkıcı gelmiştir.
Ben de bu sene C alıyorum hocam ve cidden ilk kez gördüysen programlamayı sıkıcı bir dil. Ancak algoritmayı öğretmek için en güzel dillerden de biri. Pes etmeden çalışmaya devam et bence bir noktadan sonra olayı anlarsın gibi geliyor. Geliştikçe ve ilerledikçe daha anlaşılabilir hale gelir olay.
-
yok la hazırlığı yeni geçtim. 2. dönem bölüme başlıyorum
-
Sabancı farkı
Niye la
knk sen endüstride miydin cs’te mi
-
Hangi ünidesin
oyun şirketi kurucam zengin olucam dedikten sonra erkekler :
-
-
yazılımı öğren ve 1. sınıftan sonra iş kovala ve kazanmaya başla o zaman fikrin değişir ve yazılımda kalmak istersin
ortalamanın üstünde yazılım öğrencisinin ilerde ne kadar ilerleyeceğini kestirmek zor olmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Aralık 2023; 21:39:12 > -
Hocam kod yazmak eğlenceli değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok ya hiç değil.
-
Puan yetiyosa direk sbü tıp
Direkt kelimesini direk yazan
Çok dikkat etmiyorum ama sen ağlamaya devam knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

oyun şirketi kurucam zengin olucam dedikten sonra erkekler : |
Yıl boyu ctis övüp Hacettepe dişe yatay geçiş yapınca benim eşgal
|
İlk defa bilgisayar öğretmenliği okuyup da zorlanan birini görüyorum
|
Benzer içerikler
- biyometrik fotoğraf son 6 ay anlaşılır mı
- tyt türkçe nasıl fullenir
- netter anatomi atlası pdf
- geometri kaç ayda biter
- hocalara geldik dershane yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X