Şimdi Ara

Yazılım Geliştirme İçin Bilgisayar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayar mühendisliği okuyorum ve okulda kullanmak için ince ve hafif bir bilgisayar almak istiyorum.Bu açıdan MacbBook Pro oldukça iyi bir alternatif olarak gözüme çarpıyor ama bazı tereddütlerim var

2.3 GHz çift çekirdekli 7. nesil Intel Core i5 işlemci, 3.6 GHz’e kadar Turbo Boost
    16 GB 2133 MHz LPDDR3 bellek
    128 GB SSD depolama
    Intel Iris Plus Graphics 640

Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat ihtiyaçlarımı karşılar mı bilmiyorum.Photoshop aktif olarak kullanıyorum,oyun oynamıyorum.Bunun dışında gelecekte mobil ve web geliştirme ile uğraşmak istiyorum.En azından 4 yıl boyunca işimi görsün istiyorum.Alternatif olarak 6.000 bandındaki oyunucu laptopları var fakat ağırlıkları ve kalınlıklarından ötürü pek tercih etmek istemiyorum.

Yorum yapmak isteyen ya da farklı bilgisayarlar önermek isteyen arkadaşları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KolonyaAdam -- 30 Kasım 2017; 21:47:14 >

• ben de bilgisayar müh. okuyorum inan ki 2000 tl lik bilgisayar da seni 4 yıl götürür, üst düzey bir şey yapılmıyor o dört yıl içersinde gerek yok üst düzey fiyatlara
  • 6 bin liraya mac almak yerine 3 bine şimdi bir bilgisayar alırım. kalan 3bini de birkaç yıl sonra bilgisayarı satıp üzerine koyar tekrar bilgisayar alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünlerine uygulama geliştireceksen Mac şart.

.net dışındaki platformlarda uygulama geliştireceksen özellikle de web alanında Mac/Linux ortamı en rahatı.

Mac için Photoshop un cracklı versiyonu olması lazım ama yeni sürümleri geriden takip ediyor. Foto video edit için açık kaynak programlara yönelirsen rahat edersin. İlla photoshop dersen o başka.

Windows oyun ve ticari uygulamalardan başka pek bi işe yaramıyor. Bu alandaki başarısı da önceden tamamen yaygınlık. Aynılarının linux versiyonları olsa ben windows kullanmam mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.