Şimdi Ara

YAZILIM GELİŞTİRME - OYUN YAZMA - PROGRAM YAZMA(JAVAYA BAŞLADIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konularda hiç bilgim yok. Hiç hemde. Ama o kadar çok heves ediyorum ki, günün 20 saati bunlarla uğraşabilirim. Bana destek olacak,yardımcı olacak var mı ?

edit :Oyun falan takıntım değil,programlama için JAVA ile başaldım, hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin6167 -- 12 Ağustos 2014; 18:38:17 >

• aytekin6167 kullanıcısına yanıt
    Turkcell Geleceği yazanlar var mobil programlama için.

Kolay bir şey istersen Python için istihza.com var.
  • aytekin6167 kullanıcısına yanıt
    Buyrun Unity ile sıfırdan oyun gelişttirmeye başlamak isteyenler için yol haritası.
    http://furkantokac.blogspot.com.tr/2013/07/unity3d-baslama-rehberi.html

Ayrıca bana ne zaman isterseniz, her türlü sorunuz için PM'den veyahut buradan ulaşabilirsiniz. Sizin gibi bir arkadaş daha vardı programlamaya başlamak isteyen onunla güzel program yapmıştık bâyâ ilerlemişti o arkdadaşımız.
  • furkant1 kullanıcısına yanıt
    Unity ya başlamıştım bu gün :) karşılaştığımız çok iyi oldu teşekkür ederim harikasın :)
  • Furkan Hocam eğer sizin için sakıncası yoksa bende ihtiyacım olduğunda sizden yardım almak istiyorum.Mobil programlamaya ve Unity e 1 hafta çalıştım ama Türkçe kaynak fazla olmadığı için zorlandım.Sizden destek alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeuMaster

Furkan Hocam eğer sizin için sakıncası yoksa bende ihtiyacım olduğunda sizden yardım almak istiyorum.Mobil programlamaya ve Unity e 1 hafta çalıştım ama Türkçe kaynak fazla olmadığı için zorlandım.Sizden destek alabilir miyim ?

Estağfurullah siz böyle istekli olun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem bamakları tek tek ve sağlam çık, acele etme çok hevesli olman gayet iyi başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özelden mesaj at dostum
  • furkan kardeşin paylaştığı kaynak yararlıdır bn de o kaynağı başka sitelerden okumuştum.

programlamaya sıfırdan başlayacaksan pyhton veya c (özellikle pyhton ) den başla derim ve daha sonra da c# veya javascript ögrenerek unity e başla derim

bn de cok iyi deilim programlamada ama popüler programlama dillerinin cogu hakkında az da olsa bilgim var. bn bu şekilde ilerlemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForummKurduu -- 25 Ağustos 2014; 10:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.