Şimdi Ara

Yazılım ile ilgili çalışanları nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf okuyorum. Yazılım ile ilgili tecrübeli olan kişilerle özellikle de yurt dışında yaşayan Türklerle iletişime geçmek istiyorum. Tecrübe konusunda danışmak için vs. Fakat internette nasıl aratacağımı bilmiyorum. Komik değil mi? :) Örneğin Uber şirketinde çalışan Türk mühendisler ya da o da olmasın herhangi bir şirkette çalışan yazılım mühendislerini bulamıyorum. Bununla ilgili yardım eder misiniz? Ne yapmam lazım insanlarla iletişime geçmek için? Ya da bu işin sosyal medyası var da ben mi bilmiyorum?

• İş hayatının sosyal platformu linkedin.

Youtube’da örneğin “google’da çalışan türk” diye arayıp şahsın adını öğrendikten sonra ismini aratıp bir şekilde mail adresi vs bulmayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 18 Ocak 2019; 23:35:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkedin'de biraz takıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce araştırma yapabilmek için önce ingilizce bilmek lazım. Biliyorsan sıkıntı yok, aynen çevir yaz google’a.

Bilmiyorsan da işi gücü eğlenceyi bırak, okuldaki derslerden sonra en birincil görevin ingilizce öğrenmek olsun.

• Yazılın ile ilgili çalışanları bulamazsın. Çünkü kendi yazılına anca sen çalışabilirsin.
  • Linkedinde üniversite sayfalarından mezunlarını bulup arayabilirsin yurtdışında çalışan. Linkedinde acayip biryer sana mesaj atmana izin verir mi bilmiyorum.

• İyi bir üniversitedeysen dünyanın her yerinde mezunları vardır, linkedinden bulup iletişime geçebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tht de yazılımla ilgili yüzlerce kişi bulabilirsin, neden bir şirket veya yurtdışı diye taktın ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.