Şimdi Ara

(Yazılım ile) Twitter ya da herhangi sosyal medya için OTOmatik işlem yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip oldu ama net olarak anlatayım dediğimi. Şimdi yazılım ile otomatik olarak nasıl mesela hesaba giriş yaptırıp istediğimiz şeyi yaptıracağız? Örneğin hesabın ismini ve şifresini girip giriş yapıp herhangi bir tweeti(link ile mesela) retweet yapma ya da fav atma ya da bir ankete oy verme gibi. Kodlama tarzı bir şeyle mümkün mü Python Java vb. İnternette nasıl bulacağım kodu yapılışını ingilizce olarak baktım tam bulamadım yazılım olarak

• ne yapmak istiyorsun kral tam olarak. Anlattığın şeyden anladığım kadarıyla sana python requests ve Beautifulsoup kütüphaneleri veya twitter api lazım
  • GitHub da bulabileceksem ne diye bulabilirim. API diye mi geçiyor bu şeyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomasyon arıyorsun anladığım kadarıyla,
    Selenium’a bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Medium
    How I Created 100 twitter bots and made them interact with each other with python.
    https://medium.com/@gaurav.dev.iiitm/how-i-created-100-twitter-bots-and-made-them-interact-with-each-other-with-python-62554f5e4b75

Bu tür şeylere bakabilirsiniz

Twitter api başvurusuna çok detaylı her şeyi yazın, ben kısa bir bilgiyle başvurmuştum kişisel kullanım vb için ufak bir proje için reddetmişler
    Tekrar başvuru yapılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.