Şimdi Ara

yazılım mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu meslek için hangi üniversiteyi önerirsiniz?
    a)bahçeşehir üniv
    b)atılım üniv
    c)izmir ekonomi üniv

• Arkadaşım foruma hoşgeldin. Önce seni bir konuda uyarmak istiyorum. Hangi meslek dalı olursa olsun şu üniversite iyi şu üniversite kötü diye kimse ayrım yapamaz yapmamalı da. Buradaki tek faktör sensin. Çok istersen başbakan bile olursun. Bu da sabır ve azim gerektiriyor. Senin yaptığın seçim acaba domatesi hangi manavdan alsam gibi bir şey. Ben 5 yıldır yazılımla uğraşıyorum ve kendime bir türlü Ben tamamım artık diyemiyorum. Çünkü yazılım öyle bir şey ki durağan bir yapısı yok ve sürekli yazılım teknolojisi gelişmekte ve haliyle ayak uydurabilmek için kendini sık sık güncellemen gerekiyor.
  • Arkadaşa katılıyorum ve ek olarak,

Bunlar bildiğim kadarıyla özel üniversite. Bence burslu okumayacaksan gözünü kesinlikle Amerika'ya çevirmeni öneririm.

Türkiye'de özel üniversite okuyacak durumu olan yurtdışındada okur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Arkadaşa katılıyorum ve ek olarak,

Bunlar bildiğim kadarıyla özel üniversite. Bence burslu okumayacaksan gözünü kesinlikle Amerika'ya çevirmeni öneririm.

Türkiye'de özel üniversite okuyacak durumu olan yurtdışındada okur.

Bende onu sorcaktm bu master olayı nedir
  • Senin sorduğun, benim cevapladığım olay master değildir. Ben Lisans'tan bahsetmiştim.

Master, Lisans (4 yıllık olan) eğitimden sonra üstüne 2 yıl (süre hakkında tam emin değilim) daha okuyup kendinizi geliştiriyorsunuz.

Benim önceki mesajımda demek istediğim, Lisans eğitiminden başlayarak dışarıda okuman. Hem bu şekilde master'a daha rahat seçilirsin. Herkesi almıyorlar.

Yukarıdaki 3 üniversitede özel üniversite. Burslu dediğim ise, bu okulların belirli kontenjanları var; ya belli bir indirim kazanıyorsunuz yada tamamen bedava okuyorsunuz.
  • tamam anladım bi dahaki sefere dikkat ederim bu arada da hoşbulduk yalnız şunu da sormak istiyorum yazılım bölümünü burslu okucam gibi gözüküyor ve su an atılım üniv. düşünüyom bu üniversitede kendimi geliştirebilir miyim yoksa başka bir üniv. seçmem mi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbas yolcu

tamam anladım bi dahaki sefere dikkat ederim bu arada da hoşbulduk yalnız şunu da sormak istiyorum yazılım bölümünü burslu okucam gibi gözüküyor ve su an atılım üniv. düşünüyom bu üniversitede kendimi geliştirebilir miyim yoksa başka bir üniv. seçmem mi gerekiyor

Arkadaşım sen herhalde yazdıklarımı okumadın.
  • :D tamam sustum
  • Ulen Abbas muhabbetini..

Adam ne demiş sen ne diyorsun.
  • o değil de fok balıkları çok yalnız :D :D
  • Bilkent-CTIS i bir incele derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.