|
Makine mühendisliği + yazılım
-
-
Boş iş -
Yok, yani yazılımı ne için öğreniyorsun o önemli icabında
-
simulasyon, veri analizi veya otomasyon gibi konular ile ilgilenirseniz kodlama bilgisi iyi bir nitelik olabilir. kontrol sistemleri, robotik, iot cihazlari, ve cnc ekipmanlari da ayni sekilde cekirdek yazilim, tasarim vb konularla baglantili. Bu nedenle Python, MATLAB, C++, Rust gibi diller her zaman isinize yarar ve size ayrıcalıklı bir nitelik kazandırır. Ayrica bazi cad programlarinin (orn. solidworks) kendine ozgu scripting dilleri bulunur veya c++ gibi diger programlama dilleriyle API araciligiyla etkilesimi mevcut. Ozetle; evet yazilim bilmeniz degerli bir beceridir.
-
Tam bu tarz öğrenmeyi düşünüyordum bir kaç şey daha söyledeniz üzerine. Teşekkürler -
rica ederim, basarilar
-
Hocam siz hangi ünidesiniz ? -
Hiç gereği yok bence. Ona harcayacağın vakitte ileri seviye yabancı dil öğren daha iyi. -
Makine geniş alan. Bunu spesifikleştirmek lazım. Çünkü sorunun cevabı değişiyor. Evet ve hayır.
Ama yaygın olarak makine mühendisliğinde yazılım bilmeye gerek yok.
Nadir ama bazı spesifik olan kısımlarda ise, evet yazılım bilmek lazım. -
Hocam bu tarz cevapları özlemiştik forumda çok sağ olun
-
Hacettepe -
Hocam hazırlıktayım b2/b2+ kurundayım zaten dilden ekstra vakit kaldığı için sordum. Bu sene bir projeye de katılacağım teknofest ile olacak olan ekstra zamanım kalur muhtemelen calculus ya da üstteki arkadaşın dediği yazılım konularına bakarım -
Hocam kontrol gibi kısımlarda işe yarıyor diye duymuşum gidip ağır sanayide saha işi yapma niyetim yok bizim bölümden mezun cernde çalışan biriyle konuştum o programları çok iyi biliyormuş -
Para sanayide kanzi
-
ŞSÖSPSKDPDMOSKSOS bizim usta günde 2 barda motor yağı içer milletin 5 kuruşluk işini 100kdan aşağı halletmez 100k alıyo bre sanayi geç -
Sensin bos
-
Matlab python bu ikisinden birini hangi muhendislik oldugundan bagimsiz sular seller gibi bilmek lazim, hesap makinesi gibi tool oldu bunlar -
rica ederim, sizde sag olun
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing Road
Matlab python bu ikisinden birini hangi muhendislik oldugundan bagimsiz sular seller gibi bilmek lazim, hesap makinesi gibi tool oldu bunlarBilgisayar müh için, ders dışında matlab kullanımı pek gerekmiyor. Diğer bütün mühendisliklerin hepsine gerekiyorsa hiç şaşrmam, malum bilgisayarın computer science mı engineering mi olduğu bile tartışmalı...
-
İşte bu yüzden ctis🤣
Benzer içerikler
- yks sonuç belgesi hazırlama
- mutlak değerin türevi
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- bilkent sınıf öğretmenliği
- notability fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X