Şimdi Ara

Makine Mühendisliğinden Bilgisayar Programcılığına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben trakya üni. makine müh. hazırlık sınıfı öğrencisiyim. Aslında burayı isteyerek yazmıştım ama ilk tercihim bilgisayardı gerisinde makine vardı. Fakat şuan makine mi bilgisayar mı diye hala aklımda sorular var. Direk bilgisayar mühendisliğine geçmek isterdim fakat iyi üniversiteler tutmuyo karabük, düzce, tekirdağ vs. geliyo. Benimde aklıma şöyle bişey geldi acaba bilgisayar programcılığı okuyup ordan dgs ile bilgisayar mühendisliğine mi tamamlasam. Dgs nin zorluk derecesini bilmiyorum ama istanbul izmir eskişehir en kötü yine trakya tuttururum diye düşünüyorum. Eğer bilgisayar programcılığına geçersemde marmara üni., istanbul üni , ege üni yada trakya üni. sinden birine geçerim diye düşünüyorum. Fikri olan birileri varsa ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

• Kardeşim yanlış anlamada manyak mısın bölümün ne güzel işte oku bölümünü kendi kendine iş yapıyorsun bence yerinee olmak isteyen kaç bin kişi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye tekrar sınava gir kazanırsın zaten bilgisayar
  • kardeşim haklısında geçen geziye gittim ciddi anlamda ilgimi çekmedi ve ilk hedefim bilgisayardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nygmaa

Seneye tekrar sınava gir kazanırsın zaten bilgisayar

kardeş zaten tutan yerler var şuanda. fakat seneye okulu bırakıp tekrar çalışmam lazım. liseyi çalıışmadan bitirdim ygs lys kastım biraz son sene ama son sene öğrendim şuan bitti gitti yani tekrar girsem yapamam.
  • up up up
  • Yatay geçiş yap okul iyi olmasada istediğin bölümü okursun kaç binle girdin trakya makineye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    lys 125 bin

ygs 143 bin
    bide kötü bi okulda mühendislik okumak yerine programcığı marmara yada istanbul üni. de okuyup dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum. çünkü karabük düzce bilecik tekirdağ falan tutuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: okokmenn

lys 125 bin

ygs 143 bin

hocam lys sonuç belgeni atabilir misin ?

benim 2 arkadaşım trakya makinede birinin soyadı gümüşdağ birinin arslan adlarını vermeyelim şimdi tanıyor musun ?

benimde aklımda o olay var ist. üni. marmara üni. programcılık ama 2 yıllıkta yediremiyom kendime bende bilgisayar istiyorum ygs 140 bin oldum 110 bine çekmem gerek istanbul üni. jeoloji mühteyim bende , seninle aynı kafadayız.
  • Hocam benimde hedefim bilgisayar müh ama benimde düzce tekirdağ falan gelir bu sıralamayla muhtemelen lys de iyi birşeyler yapamazsam.Bilgisayar programcılığı okuyup mezun olduktan sonra iş bulma gibi bi şansımız olmaz mı illa mühendisliğe geçiş yapmak mı gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kristal gemi

Hocam benimde hedefim bilgisayar müh ama benimde düzce tekirdağ falan gelir bu sıralamayla muhtemelen lys de iyi birşeyler yapamazsam.Bilgisayar programcılığı okuyup mezun olduktan sonra iş bulma gibi bi şansımız olmaz mı illa mühendisliğe geçiş yapmak mı gerekir?

ygs kaç bin hocam
  • 180 hocam lysde bunu öne çekeceğimi düşünüyorum hedefim 90-100 arasına çekmek ama emin olamıyorum yapamazsam diye alternatif bişeyler düşünmeye başladım
  • Karabük geliyo demissin yaz gitsin bosuna ugrasma Dgs ile falan karabük bi coğundan daha iyidir arka siradaki okullarin

•  Makine Mühendisliğinden Bilgisayar Programcılığına

Ben hazırlıktayım eğer onlarda öyleyse özelden isimlerini yaz ona göre tanıyıp tanımadığımı söylerim.

ben yatay geçişle geçicem geçersem bide geçsem bile 2 yıllığı kesin 4 e tamamlıycam 2 de bırakmam bilgisayar mühendisi olarak devam etmek istiyorum çünkü.

kristal gemi senin soruna gelince 2 yıllıktada iş bulabilirsin ama 4 e tamamlamak daha mantıklı. ayrıca tekirdağın mühendislik fakültesi çorluda ve ailem orda yaşıyo ben birazda o yüzden istemiyorum namık kemali.

Lycosthene senin dediğinede gelirsem karabük uzak kalıyo biraz o yüzden istemiyorum ve üniversite yıllarım boşa gitsin istemiyorum dgsde ki puanlar çok yüksek gibi gelmedi bana o yüzden bu şekil bişey düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: okokmenn

Ben hazırlıktayım eğer onlarda öyleyse özelden isimlerini yaz ona göre tanıyıp tanımadığımı söylerim.

ben yatay geçişle geçicem geçersem bide geçsem bile 2 yıllığı kesin 4 e tamamlıycam 2 de bırakmam bilgisayar mühendisi olarak devam etmek istiyorum çünkü.

kristal gemi senin soruna gelince 2 yıllıktada iş bulabilirsin ama 4 e tamamlamak daha mantıklı. ayrıca tekirdağın mühendislik fakültesi çorluda ve ailem orda yaşıyo ben birazda o yüzden istemiyorum namık kemali.

Lycosthene senin dediğinede gelirsem karabük uzak kalıyo biraz o yüzden istemiyorum ve üniversite yıllarım boşa gitsin istemiyorum dgsde ki puanlar çok yüksek gibi gelmedi bana o yüzden bu şekil bişey düşündüm.

hocam tam atsaydın ya netleri görmek istiyorum .

ailen çorludaysa yaz bence hocam bende orayı düşünüyorum en kötü çevre müh. yazıcam her gün gidip gelcem istanbuldan başka alternatif yok olursa bilgisayar. :( 140'tan 110'a çekmek için uğraşıyorum.

• birazda ego meselesi 2 yıllık okumak daha sonra mühe tamamlasakta koyar bana. Şu an marmara ve istanbul üni. tutuyor programcıklıkta.
    valla usta bana koymaz nasılsı mühendis bitiricem sonrasında o konuda takıntılarım yok. ayrıca çorlu okumak için güzel bi yer değil haberin olsun :)

• okokmenn O kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lycosthene

Kolay gelsin dostum

sen okuyo musun usta yada bu konu hakkında bi fikrin var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.