Şimdi Ara

Yazılım Uzmanlığı için Kadıköyde Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz yazılım uzmanlığı eğitimine başlamak istiyorum ama kurslar konusunda kararsızım kadıköyde birçok kurs yeri var bu microsoftun yazılım eğitimini veren. BilgeAdam ve ArıBilgi olarak iki kursu düşünüyorum ama sizin bildiğiniz başka eğitim merkezleri varsa önerir misiniz? İnternet üzerinden şikayetlere baktığımdan bilgeadamla ilgili parasal arıbilgiyle ilgili eğitimsel şikayetler ön planda kalıyo ama arıbilgiyle gidip konuştuğumda iyi bir merkeze benziyordu kafam karıştı bu yüzden. Yardımcı olursanız sevinirim tercih konusunda

Ve ayriyeten bilgeadamda bu eğitim 300 saat arıbilgide 250 saat veriliyo.

Bu konuyu aynı zamanda yazılım içinde başka bir bölüme daha yazdım daha rahat cevap gelsin diye buraya da açıyorum yasak değildir umarım.

• Bu kursları pek tavsiye etmiyorlar. Ben de çevremde gidenlere göre konuşursam ben de tavsiye etmiyorum. Yani o kurslarda öğrenebileceğin herşeyi internetten kendi başına da öğrenilirsin. Gerek Türkçe gerek İngilizce birsürü kaynak var. Hele ki başlangıç seviyesinden başlayacaksan.
  • Arkadaşa katılıyorum. Tavsiye udemy.com gibi online eğitim sitelerinden bu iş için çok ama çok düşük ücreti ödeyerek daha kaliteli eğitimi alman olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf ne anlatiyorlar acaba diye meraktan gidesim geliyor bazen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilge Adam'ı tavsiye ederim. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar. Diğer kurumlar için aynı yorumları yapamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.