Şimdi Ara

Yazılım varken neden başka bölümleri okuyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başka yazılımcılar da aynı şeyi dedi bazen günde 2-3 saat bazen 10+ saat çalışıyoruz diye.

• Kaç kişi böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi alanı farklı bir alansa okumaz gayet basit.

• Çoğunun ailesi evladım ilk on bine girmişsin doktor olcaksin tabikide yazılım muhendisliği ne olaki boşver yazılım mazilim tıp yazcaksin demiyorsa bende ElonBayraktar değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzde yüz haklısın. Yazılım öğrenmek şart.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam az önce başka bir konudaki arkadaşımızın tespiti sayesinde vizyonsuz bir köylü olduğumu öğrendim.

• 10 20kya odtü yazılım yerine huksuwbdhwbzuabhs

udemy çıkışlı kanadada astronomik maaş alan yazılımcıymış :D.200 lira verip aldığın kursla donanımlı oldun sanıyorsun 5 seneye sizin iş imkanı iyice azalcak sizin udemydeki 200 liralık eğitimi herkes alıyor şuan ya udemyden ya da kıytıtık üniversitelerden.matematik okuyup yazılıma kayan daha spesifik olsun ingilizce öğretmenliği okuyup yazılıma kayan insanlar bu ülkede de yurt dışında da asgarinin bi tık üstüne max muhtaç olucaklar o da iş bulabilirlerse,piyasada bu kadar diplomasız yazılımcı varken

konuştuğun konu hakkında bilgin yok,yksyle ilgili verdiğin örnekte zaten hiç bilgin yok.örneği vermeden 2 3 dknı araştırmaya harcasan bile bu kadar rezil olmicaksın burda.Bunu araştırmaktan aciz adamı kimse adam yerine koymaz burda

• hocam cevap verip tane tane anlatacaktım ama pp yi görüp vazgeçtim

• ikigai kullanıcısına yanıt

frontendci olacak adamın üniversite okuması da bir tık hata sanki? ya da ctis programcılık falan okusa daha iyi bir seçenek olurmuş

• bu arada hibrit/remote çalışma olayı sadece yazılıma/cenge has değil oransal olarak top1 olabilir ama yatırım/finans sektöründe de ofise her gün gitmiyorlar. hibrit hatta remote'a daha yakın bir çalışma modeli var. Pandemiden sonra ofis zorunluluğu kalmadı eskisi gibi şirketlerde evden de işler rahatlıkla yürütebiliyor saha çalışması gerekmiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Eylül 2023; 18:16:2 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

bu yönetim danışmanlığı sektöründe büyük bir eksi ya. her hafta business classta uçup pahalı otellerde iş yemeği olayı bitmiş, işin prestijinin en az yarısı kaçmış bence  

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

consulting tarafını pek bilmiyorum hocam ama ofiste sabahlıyorlar baya yoğun çalışıyorlar diye duymuştum.

• Yazılım işi patladı arkadaşlar,artık ML,AI,data science gibi alanlar için master-PhD yaparsanız veya 5+ yıl iş tecrübeniz varsa hala iyi iş imkanı olsa da sektöre yeni girenler için çok kötü durum.İş ilanlarına saatlar içinde binlerce başvuru geliyor.Birçok kişi CV'sini gönderiyor neden Avrupa'da iş bulamıyorum inceleyip feedback ver diye görseniz bunlar bile bulamıyorsa ben napim dersiniz.Bilgisayar okuyorsanız developer olmaktan ziyade master falan yapmak daha mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EAD7F43AC -- 26 Eylül 2023; 8:7:20 >
  • sağlık hariç her sektörde öyle değil mi zaten

• Yani doğru yanlış bilemem ama bir tecrübeli geliyor sektör her geçen gün genişliyor diyor öbürü geliyor mezunların hâli içler acısı olacak diyor yani bütün bunlar yeni gelen hevesli kişilerin bütün isteğini yiyip bitiriyor, ben kendi üniversiteme bakıyorum 2023 2022 mezunları ülke içinde bilindik yerlerde iş bulmuş çalışıyor kimisi savunma kimisi banka vs. Yüksek lisans da yapmamışlar, şimdi ben aynı üniversitede olup neden şimdiden endişeleneyim ki?

• Sözelcilere ve yazılım dışı müh okuyanlara tokat gibi yazı, ceng, ybs, yazılım ve ilgili alanlar bitirildiği takdirde yeterli çabayla usd ile sağlam maaşlar şaka değil. Müthiş bir açık var halen bu alanda, yeterli ilgi sağlanırsa çoook iyi yerlere geliniyor.

• Yazilim okuyup su icelim mi hocam yani

• Puanımız yetmir zekamiz yetmir başarimiz yetmir aklı olan yazılım okur zaten

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Siz hangi bölümü önerirsiniz 180k dan mezuna bıraktım da

• Alperenşengün A kullanıcısına yanıt
    Seviyorsan ilgin varsa TIP

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.