Şimdi Ara

Yazılım varken neden başka bölümleri okuyorsunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt
    Aslında biyolojiye İlgim var ama ilaç yazma ameliyat cart curt hiç bana göre değil ondan dolayı mühendislik düşünüyorum. e mühendislik de de bilgisayar yazılım dan başka alan yok önü açık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alperenşengün A kullanıcısına yanıt

eem,duim var iş imkanları açısından güzel olan

Endüstri (CEO olma) mühendisliği tavsiye ederim

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam universitede kalirsiniz , ya da uzmanliginizi ameliyatsiz ilac yazmasiz bir sey secersibiz cozersiniz basit ayrintilar bunlar

bana kalırsa temel bilimler güzel gıda müh güzel kimya müh güzel,yazılımla uğraşıyor olmasam aklım kayar onun dışında insan anatomisi vs zevkli hayvan anatomisi zevkli maksat sana ne uygun onu bul,istisnai meslekler dışında her mesleğe ihtiyaç var ve güzel bir okuldan mezun olursan önün açık olur diye düşünüyorum.Ege mezunu bir gıda mühendisiyle karşılaşmıştım yazın,çalışma koşullarından yaptığı işten vs oldukça memmundj

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınız dahil bisürü meslek ileridr yapay zekaya domalcak gibi duruyor . 5 yıl okulunu okuyup işsiz kalmayalım. Meslek tercihi yaparken kendime ilgim var mı yok mudan çok ilerde yok olcak mı olmayacak mı diye soruyorum artık.

büyük konuşmiyim da top tier mezunu çok çok balon bi bölüm değilse yok olmaz,yapay zekanın kimya mühendisliğini gıda mühendisliğini derinden sarscagına inanmiyorum fabrikalara lablara yine lazımlar teknoloji nekadar gelişirse gelişsin

yapay zeka çok güzel gelişiyor fakat insan gücü aklı hep lazım kimya mühendisinin yaptığı işi chat yapamaz el kol gerekiyor sonuçta

bi veterineri de patlatmaz mesela yapay zeka,ben abartıldığını düşünüyorum bu mentaliteyle en başta yazılım okunmaması gerekiyor ama bunu diyenler bi yandan yazılım istiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.