Kodlama ve unity 3d coreldraw adobe gibi programlarla çalışabileceğim bir laptop arıyorum.
Oyun olarak cs lol pubg den başka oyun oynayacağımı sanmıyorum. Orta-yüksek fps alsam bana yeter.
Not: Bu oyunları orta-yüksek ayarda çalıştırıp bana bannerlord da oynatacak bir cihaz bulabilir miyim 3000-3500 arası.
omrctnr
kullanıcısına yanıt
Hocam öncelikle şunu belirtmem lazım, o oyunları öyle istediğin gibi oynamak istiyorsan 7-9 k lara çıkman lazım. Malum ekonomik şartlardan dolayı piyasa fiyatları baya yükselmiş durumda. 2 mayısta 7 bin tl olan bilgisayar şimdi 9-10 bin tl bantlarında. 3-3.5 k ya ancak ikinci el bulabilirsin, o da zor 😒 üzgünüm
Yorumun için teşekkürler hocam. Bannerlord olmasa da olur du aslında ama haklsın şu an 2.el piyasası sıfırdan çok farklı değil biraz bekleyeceğiz gibi duruyor.
3-3.5k civarına söylediklerinizi gerçekleştirebilecek notebook yok. 2. el ilanları takip edip çok eski olmayan monster tarzı bir şey alınabilir. Ya da bütçeyi 5-6 civarına çıkaracaksınız.
kobra16
kullanıcısına yanıt
Merhaba , 5-6 civarında bulabileceği neler var acaba örnek verebilir misiniz
Bu bence bu fiyatta gayet güzel ve olumlu bir laptop. Pişman etmez sizi.
kobra16
kullanıcısına yanıt
Anladım teşekkürler
Amd işlemci bakmamıştım hiç pek emin olamıyorum
11x
kullanıcısına yanıt
Bunun ekranı 120hz olması lazım. Ips panel zaten. Isınma falan da yapmayan bir seri benim bildiğim. Ryzen 7 3750h güzel işlemcidir. i5 9300h işlemciden bir tık daha performanslı bir işlemci. Zaten yüksek performans üretmesi için yapılmış bir işlemci. Pişman etmez yani. U serisi tüm işlemcilerden çok daha performansı yukarılardadır.
11x
kullanıcısına yanıt
Konu sahibi ve siz şu pc ye bir bakın 4800 den 4000 e düştü bu fiyata en iyi laptop piyasadaki.