Şimdi Ara

yazılım ve web tasarım kursu için fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar bilge adama kayıt yaptırmayı düşünüyorum. fiyatları ve de kalitesi hakkında bi bilginiz ya da fikriniz varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.

• Fiyatları tam bilmiyorumda en az 2 bin vardır.Benim gibi istersen sende evde ögrenilebilirsin..Yapılmayacak bişey yokk..Okulda bile 8 dil ögretiyorlar açma kapama gerisini kendin ögreneceksin diyorlar..
  • ne kadar zamanda öğrendin. benim de aklıma evde çalışmak geldi ama evde düzenli şekilde bilg başına oturamıyorum fırsat olmuyor.
  • C ve Sistem Programcıları Derneği ile BT Akademi'ye de bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat konusunda bir bilgim yok.
  • kardeş sence ben hiç bulasma bu işlere çok tehlikedir olabilir
  • ne gibi tehlikeli yani.
  • Ankarada gazi üniversitesinin sadece kayıt için 10 tl alıyorlar onun kursları var. girmelisin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Tasarım Hizmetleri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bedne bilge adama kayıt oldum web tasarım grafik + ingilizce kursu toplam 6.800 tl ama indirim yaptılar baya git konuş belki indirim yaparlar sanada
  • bencede kendin öğrenebilirsin önce c le başla yazılım dilinin temelidir. sonra üstüne java öğren, sonra yapmak istedeğin şeye göre kütüphaneleri öğrenirsin
    weble pek uğraşmadım ama html temeldir üstüne css görsellik katar, php de kullanımı kolay ve yaygın bir dil diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

bedne bilge adama kayıt oldum web tasarım grafik + ingilizce kursu toplam 6.800 tl ama indirim yaptılar baya git konuş belki indirim yaparlar sanada

ne kadar indirim yaptılar. sağlam bişey yapıorlarmı bari
  • Önce Evde Kendin Öğren Sonra Kursa Kayıt Ol. Kursta Öğrenirken Kolay Olur Hemde Sertifika Alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Önce Evde Kendin Öğren Sonra Kursa Kayıt Ol. Kursta Öğrenirken Kolay Olur Hemde Sertifika Alırsın

Aynen , evde en azından bir 3-5 ay çalış dostum. Sonra bir kursa yazılırsın. B.A.'ın eğitimi nasıldır bilmiyorum ama sende internette aratınca göreceksin , aynı kursa gidenlerin çoğu farklı fiyatlarda kayıt olmuş , kimisi 3.000 lira , kimisi 5.000 lira... gibi. BA'ya gideceksen yani , fiyatta iyice çirkefe yat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntıfuar

quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

bedne bilge adama kayıt oldum web tasarım grafik + ingilizce kursu toplam 6.800 tl ama indirim yaptılar baya git konuş belki indirim yaparlar sanada

ne kadar indirim yaptılar. sağlam bişey yapıorlarmı bari

geçen senenin sonuna kadar 1.000 tl. indirim varmış ben ocakda kayıt oldum ama indirimden yararlandım birazda ingilizce kursundan yaptılar benim yol baya uzak 30km kadar mesafa var arada yol parası falan dedk indirdiler birz git konuş anlaşırsın büyük ihtimalle
  • Herkese Merhabalar,

Dostum bende şu anda İzmir Bilge Adamda kurs görmekteyim. Yazılım ve Veri tabanı yönetim sistemi bölümündeyim. 5000 liraya kayıt oldum. Kredi kartıyla parayı ödediğimden dolayı 5000 lira oldu. Arkadaşım senetle kayıt oldu onunki 7000 lirayı aştı. Sana tavsiyem kayıt olmaya giderken kesinlikle çok istekli görünmemen. Fiyatları öğrenince "Aslında kayıt olmayı düşünüyordum fakat fiyatlar çok fazla biraz daha bekleem iyi olur" gibi cümleler kurarsan kesinlikle daha fazla indirim kazanırsın buna emin ol.

Biz arkadaşla ücretleri öğrenmeye kurs hakkında bilgi almaya gitmiştik ama ne hikmese kendimi kredi kartı şifremi söylerken buldum. Satış elemanları kesinlikle işi çok iyi yapıyor kaptırma kendini !!!

İşin içine bakarsak öğretmenleri harika. Öğretme yöntemleri süper. Ben lise ve üniyide bilgisayar programcılığı üstüne okumuştum ama onların anlattıkları kadar burda öğrenemedim. Kesinlikle o konuda bir kuşkun olmasın. Yalnız kursa kayıt olmadan önce bilgisayar bilgin bu konuda iyi mi değilmi onu bi tart derim. Zira belli bir seviyede dersler anlatılıyor ne kadar kolay anlatmaya çalışırlarsa da belli bir seviyenin üstünde olmak lazım anlamak için. İngilizce bilgin orta seviyenin üstünde olması lazım orasıda ayrı bir konu.

Ve en önemlisi kesinlikle boş vaktin çok olmalı. Yazlım konusuna girdiysen ben kursa gittim orda gördüklerimle işi çözerim diyorsan yanılıyorsun. Çok çok ama çok araştırman çalışman lazım. Şöyleki ben artık yeterince araştıramadığımdan yeterince vakit bulamadığımdan işi bırakıyorum 6-7 ay çalışmamayı planlıyorum bu ay sonunda.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha fazla sormak istersen cevap vermeye hazırım.

• burdan anlaşılıyorki hangi kurs olursa olsun fiyatta yırtınmak hatta çekip gidiyor ayağına yatmak gerekecek.. offff. sevmiyom bu işleri. bilge adam için sonrasında iş imkanları iyi diyorlar o yuzden orayı düşünüyrm birazda . ama hayırlısı diyorum artk
  • Merhaba ,

bende sana yardımcı olmak için gittiğim Bilişim Eğitim Merkezi hakkında bilgi vermek isterim. eğitimleri iyi. fiyatları da çok uygun. üstelik başarısız olsan bile %90 devamlılığın varsa ücretsiz tekrar eğitim veriyolar. linkten formu doldurup sana ulaşmalarını sağlıyabilirsin. bi dene istersen dostum.

http://www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=425

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycaksu -- 4 Şubat 2012; 23:58:33 >
  • ben okulda hoca bedavaya hafta sonları isteyen öğrencilere veriyo kurs bazı şeyleri öğretecem siz bunları geliştirceksiniz dedi full proje yaptırıyo c#kursu bu arada daha sonra sql server göstercek.. bu konuda iyi olabilmeniz için burda gösterdiklerimin haricine evde 3-4 saat vakit ayırmalısınız dedi bir sene boyunca sıkı çalışırsanız çok iyi bir yazılımcı olursunuz dedi bu arada bilgi adamla bende konuştum gidip bi kart var istediğin kursa gidebiliyosun ismini falan tam hatırlamıyorum o kart avantajlıydı... bize kurs veren hocanın yakın ark. bilge adamda çalışıyomuş ordakiler eğitmen dışardan bi sertifika alıyolar sonra oraya giriyolar dedi o sertifikaları sizde alırsınız dedi..
  • yazıldım artık hayırlısı olsun. dünya para istediler. senetlere imza attık gerisine bakcaz artık allah kerim. şimdi staj yapabileceğim bi yer bakıyorum. hem kurs hemde pratik olarak kendimi geliştirmem lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.