Şimdi Ara

Yazılımcılara Ses Getirecek Bir Program Fikri; 'Nehir' (Yapıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
6.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DORA yı geliştirmek ile senin projeyi yazma arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERneTPRo -- 7 Mayıs 2013; 16:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Veriyi alacağın kaynaklarda değişiklik olunca sıkıntı yaşayabilirsin. İyi planlama yapılması gerekebilir. Herhangi bir mobil cihaz aslında bunları yapıyor. iOs bence bu konuda en başarılı işletim sistemi. Ayrıca buna benzer 1-2 uygulama vardı Google Play Store da. Umarım en iyisini bir Türk yazar.

böyle görüşlere de ihtiyaç var @KillForYou! teşekkürler. Mobil cihazların yaptığı bildirim böyle hepsi bir arada,seri ve akışkan halde verebilse iyi olabilir öyle bişey gören olmadı sanırım. CloudMagic diye bir yazılımdan bahsedildi ama o program aracı bir hesap kaydı istiyor kendi sunucuyla yürütüyor işi yani risk var burda, öyleki kendi sunucu şifresi ele geçirilirse bütün hesaplar güme gitmiş oluyor.

Nehir çok sade ve seri olacak. Herhangi bir aracı olmayacak kaynaklarda değişiklik olursa programda ilgili kodun ilgili link kısmı güncellenebilir çok mühim değil böyle bir oluşum olduktan sonra mühim olan program tutarsa
     Yazılımcılara Ses Getirecek Bir Program Fikri; 'Nehir' (Yapıldı)
    diye bir özellik düşündüm o çözüm olabilir. Yani sitelerde
    diye bir buton olacak bu butona tıklatıldığı nehir programı soracak "bu kaynağı nehire eklemek istiyormusunuz?" diye , eklendiği anda bildirimler gelmeye başlayacak. Yani kaynaklar kendisini ayarlayabilir
    'ya göre tabi facebook, twitter :) ayarlamaz muhtemelen ama onlarda herhalde sık sık kodlarını değiştirmez tahminimce.

benzer program olsa da istisnası çok inşallah bizim ülkeden çıkar net bir yazılım. tasarım hazır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés
    dostum harika düşünmüşsün ayrıca tasarım çok hoşuma gitti . umarım yapacak birileri bulunur

çok sağol görüşlerin için, beğenildiyse problem yok demektir yapabilecekler var zaman bulunamıyor genel olarak durum bu :)

quote:

Orijinalden alıntı: ERneTPRo
    DORA yı geliştirmek ile senin projeyi yazma arasında kaldım.

dora? bu arada @faraba nickli arkadaş programı halledebileceğini söylemişti onlada iletişime geçebilirsin. Ayrıca "Yazılım Sözlük" sitesinde continuum ve Arif Mücahid nickli arkadaşlar da bu konuda yardımcı olabileceklerini söylemişti. Eğer yazılım kabiliyetini nehir üzerinde değerlendirmek istersen diğer ilgilenen yazılımcılarla da letişime geçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marnero -- 7 Mayıs 2013; 17:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eBOLa

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés
    dostum harika düşünmüşsün ayrıca tasarım çok hoşuma gitti . umarım yapacak birileri bulunur

çok sağol görüşlerin için, beğenildiyse problem yok demektir yapabilecekler var zaman bulunamıyor genel olarak durum bu :)

quote:

DORA yı geliştirmek ile senin projeyi yazma arasında kaldım.

dora? bu arada @faraba nickli arkadaş programı halledebileceğini söylemişti onlada iletişime geçebilirsin. Ayrıca "Yazılım Sözlük" sitesinde continuum ve Arif Mücahid nickli arkadaşlar da bu konuda yardımcı olabileceklerini söylemişti. Eğer yazılım kabiliyetini nehir üzerinde değerlendirmek istersen diğer ilgilenen yazılımcılarla da letişime geçebilirsin

Benim DORA Projesihttp://forum.donanimhaber.com/m_74811625/tm.htm Zaten seninle benim konumda konuşmuştuk.Çok arada sıkıştım:)Artık bir yerlere gelmek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERneTPRo -- 7 Mayıs 2013; 18:06:53 >

• Eğer bu projeye başlarsam,kimse tutamaz beni ama şuan çok arada sıkıştım.Özel olarak konuşabilirmiyiz sizinle..
  • quote:

Eğer bu projeye başlarsam,kimse tutamaz beni ama şuan çok arada sıkıştım.Özel olarak konuşabilirmiyiz sizinle..

tamam özelden görüşebiliriz bu arada dediğin şeyin tamamen aynısını @faraba nickli arkadaş da demişti,
    1- "şuan sıkışık"
    2- "başlarsam kimse tutamaz"
    3- "özel olarak konuşabilirmiyiz"
    :) tesadüf
    neyse ben özel mesajtan soruların olursa beklerim ama dediğim gibi faraba nickli arkadaşla da görüşmen programın kalitesi bakımından iyi olacaktır.

Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marnero -- 7 Mayıs 2013; 19:55:11 >
  • quote:

quote:

Eğer bu projeye başlarsam,kimse tutamaz beni ama şuan çok arada sıkıştım.Özel olarak konuşabilirmiyiz sizinle..

tamam özelden görüşebiliriz bu arada dediğin şeyin tamamen aynısını @faraba nickli arkadaş da demişti,
    1- "şuan sıkışık"
    neyse ben özel mesajtan soruların olursa beklerim ama dediğim gibi faraba nickli arkadaşla da görüşmen programın kalitesi bakımından iyi olacaktır.

Çok teşekkürler

Pekala o halde başlıyalım
    Ben başlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERneTPRo -- 7 Mayıs 2013; 20:03:32 >

• quote:

quote:

quote:

1- "şuan sıkışık"

Çok teşekkürler

Pekala o halde başlıyalım
    Ben başlıyorum...

Ben başlarsam kimse beni tutamaz demedim. Sadece bir kaç işim var ki onları da belirtmiştim. Genel sistematiğini ve bir kaç yeni fikri de içine katarak zaten hafta sonu üniversiteden 3 arkadaşla çalışma planını oluşturduk dedim. Mesajlaşma yani facebook, skype vb. ortamlar için mesajlaşma bağlantısı, ve kullanıcının istediği portalda paylaşım yapmasına imkan sunacak bir paylaşım bölümü de yapmayı düşünüyoruz. Bunların yanında birkaç fikir daha var onlarda bana kalsın :D ama bu eklemeler tamamen sadece ve basit bir şekilde hazırlanacak çok komplike bir yapıda olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faraba -- 7 Mayıs 2013; 20:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faraba
    Ben başlarsam kimse beni tutamaz demedim. Sadece bir kaç işim var ki onları da belirtmiştim.

hatırladım neyse yani benzedi diye tesadüf dedim, zaten o kadarda birebir tesadüf olmasın yav :)

quote:

ama bu eklemeler tamamen sadece ve basit bir şekilde hazırlanacak çok komplike bir yapıda olmayacak.

şu kaynakları seri bir halde sunabilme işi olsunda sonra diğer ayrıntılara geçilebilir
    önce inşaatın kabasını bitirip bir sürüm ortaya çıkarmak gerek bence.
    program sadece ilgili programa veya url'ye yönlendirse bile iş görür aslında
    daha sonra ikinci versiyonda gelişmiş bir program sunulabilir diye düşünüyorum.

birbirinizle iletişim halinde olmanız önemli bence yoksa iki tane nehir ortaya çıkarsa ne olcak bilmiyorum :)

• quote:

+ rss reader + Nehirin akması içinde hesapları genel hesaplardan çekersiniz.. ,

Eğer diğer platformlarda (Wp8 , ios) yapmayı istiyorsanız bende yardım edebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 7 Mayıs 2013; 22:27:59 >
  • quote:

Selamlar,
    Aslında pek çok kişinin ihtiyacı var böyle programa ama tam manasıyla karşılık verebilecek bir yazılım sanırım henüz yapılmadı (yani bu şekilde kapsamlı ve seri bir program yok sanırım) veya benim haberim yok (bilen varsa söylesin). Ben tasarımla ilgilenen biriyim bazı firmalara tasarımlar yaptım bazı yarışmalarda derece elde ettim, bahsedeceğim yazılım fikri şahsımca tasarlanmış olup yazılımla ilgilenen ve üreten arkadaşlara fikir vermesi için bir konsepttir isteyen fikri ve tasarımı alıp kullanabilir, herhangi bir hak veya isim talebim olmadığı gibi tek amacım bu konudaki fikri paylaşarak gerçekleşebilmesine vesile olmak. Yazılım bilgim yok ama tasarım bilgimi değerlendirerek böyle bir fikir ortaya atayım dedim umarım faydalı olabilirim. Fikir şu şekilde;

Resmi görüntülemek için link: https://store.donanimhaber.com/13/f3/ef/13f3ef446d10b89e126bc7fe3dd7e404.jpg
    Proje PDF'i ve Vektörel Arabirimi İndirmek için Link: http://pdfcast.org/pdf/nehir-bildirim-program-projesi
    Proje PDF'i ve Vektörel Arabirimi İndirmek için Alternatif Link: http://www.sharepdfbooks.com/2BN1JW4DC4AP/Nehir.pdf.html

Benim şahsen geliştirmek konusunda ilgimi çekmiyor ama bir şey sormak istiyorum.Hocam bu tasarımı nasıl yaptığını bana söyler misin?

Mantıklı bir fikir,tasarımı böyle olursa program başarı getirir.Ama cidden piyasada böyle bir program yok mu?

• adı güzelmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

+ rss reader + Nehirin akması içinde hesapları genel hesaplardan çekersiniz.. ,

Eğer diğer platformlarda (Wp8 , ios) yapmayı istiyorsanız bende yardım edebilirim .

bakalım android öncelikli hedef ama eğer ios ve wp8 için temelli yapılabiliyorsa ve bambaşka bir altyapı sözkonusuyla ona da başlanabilir şuan için iosu tamamlayabilmek için oluşan bir ekip yok ama sormak lazım @ERneTPRo,@faraba,continuum ve Arif Mücahid nickli arkadaşlara.

quote:

Orijinalden alıntı: emg125

Benim şahsen geliştirmek konusunda ilgimi çekmiyor ama bir şey sormak istiyorum.Hocam bu tasarımı nasıl yaptığını bana söyler misin?

Mantıklı bir fikir,tasarımı böyle olursa program başarı getirir.Ama cidden piyasada böyle bir program yok mu?

tasarımı adobe illustrator programıyla yaptım, yazıtipi seçiminde serifsiz yazıtipi kullanmaya dikkat ettim şayet serifli yazılar çok karışık durur genelde (Roboto ve Arial Narrow öneririm), renkleri de nehir rengine uysun diyerek maviye yakın yeşil ve tonları kullandım,dikkat ederseniz iki farklı renk yok sadece yeşil ve tonları var, tek renk ve tonu olunca birbirine uyuyor ve gözü rahatsız etmiyor arabirim, tasarım yapacaklara bu iki şeye dikkat etmesini öneririm yani renk tonu ve yazı tipinin serifsiz olmasına. Daha önce belirttiğimgibi tasarımla ilgiliyim, uzun yıllar tasarım üzerine çalıştım çok el alışkanlığı var birazda (deneye yanıla).

bir takım bildirim programları var ama tüm kaynakları destekleyen ve animasyonda da belirtiğim şekilde akıcı ve seri bir bildirim yapan program göremedim, kimsede "var" demedi sanırım yok.

quote:

Orijinalden alıntı: necipamir

adı güzelmiş :)

uydu bence de beğendiğine sevindim ;) türkçe isim inşallah tutar

• Kim facebook, skype, mail vb. şifrelerini bir "türk" programcısına teslim edebilme cesaretini gösterebilir? Ben o riske giremem. Çünkü işimle ilgili hayati önem taşıyorlar.

İnsaların zaten facebookları sürekli açık "chat" halindeler. Bu arada youtubedan sevdikleri müziği yada videoyu dinleyip izliyorlar. Aradada tivit atıp, milletin profiline tvitlerine bakıyorlar. Arada da forum sitelerinde dolanıyorlar. İnternet genel anlamıyla bu şekilde kullanılıyor. Burada bu programın gerekliliği tartışılır. Çünkü zaten kullanmakta olduğun web sayfalarından bildirim geldiğinde farkediyorsun. Ayrıca bir programın bunu sana bildirmesi ikilem yaratmasına neden olur.

Dediklerimi yanlış anlamayın. Olmaz kötü olur dan ziyade ihtiyaç duyulan bir bildirim gelmeli.

Mesela çoğumuz biçok forumda uyeliğimiz var. Hepsini ayrı amaçlar için kullanıyoruz. Forum forum dolaşmaktansa, yazdığımız bir cevaba ya da açtığımız bir konuya cevap geldiğinde bildirim yapsa daha kullanılabilir olmazmı? 10 foruma uyeysen tek panelden takip edebilirsin bütün yazışmalarını. İşte o zaman formattan sonra kuracağım ilk 10 program arasına girebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

Kim facebook, skype, mail vb. şifrelerini bir "türk" programcısına teslim edebilme cesaretini gösterebilir? Ben o riske giremem. Çünkü işimle ilgili hayati önem taşıyorlar.

İnsaların zaten facebookları sürekli açık "chat" halindeler. Bu arada youtubedan sevdikleri müziği yada videoyu dinleyip izliyorlar. Aradada tivit atıp, milletin profiline tvitlerine bakıyorlar. Arada da forum sitelerinde dolanıyorlar. İnternet genel anlamıyla bu şekilde kullanılıyor. Burada bu programın gerekliliği tartışılır. Çünkü zaten kullanmakta olduğun web sayfalarından bildirim geldiğinde farkediyorsun. Ayrıca bir programın bunu sana bildirmesi ikilem yaratmasına neden olur.

Dediklerimi yanlış anlamayın. Olmaz kötü olur dan ziyade ihtiyaç duyulan bir bildirim gelmeli.

Mesela çoğumuz biçok forumda uyeliğimiz var. Hepsini ayrı amaçlar için kullanıyoruz. Forum forum dolaşmaktansa, yazdığımız bir cevaba ya da açtığımız bir konuya cevap geldiğinde bildirim yapsa daha kullanılabilir olmazmı? 10 foruma uyeysen tek panelden takip edebilirsin bütün yazışmalarını. İşte o zaman formattan sonra kuracağım ilk 10 program arasına girebilir.

Android için;
    Zaten böyle bir uygulama var biliyorum: Scope

• facebook'un sol üstteki bildirimleri gibi bir fikir anladığım kadarıyla.

mobilde daha fazla tutacağını düşünürsek kesin yazan olmuştur.
    mobilde bile yazılmışsa bilgisayarda da yazan/yazmış vardır.

açıkcası fikir çok güzel ama fikirler çığır açacak boyutlarda olmadıktan sonra çok küçük ama güzel uğraşlar olarak kalıyor.
    cclenar mesala , çok güzel program , herşeyden önce onu kurarım bilgisayarıma ama internette araştırma yapsan çoğu kişinin haberi yok.

spotflux mesala , her türlü siteye girişe izin veriyor. ama çoğu kişinin haberi yok.

team viewer , hamachi , deamon vs. bunlardan çoğu kişinin haberi bile yok.

örneğin , şuan kullandığım laptopumun klavyesi kod yazmayı çok zorlaştırıyordu. kendim bi kaç macro tanımlayıp bunu hızlandırmak istedim. mesala yön tuşlarının yeri çok dandik , onlar yerine numpad in tuşlarını falan kullanmak istedim. nasolsa rakamları alfabenin üzerinde ki yerden yazıyorum. neyse böyle bişey yazmayı düşünmüştüm yani klavyenin tuşlarının yerini kendimizin ayarlayabildiği bişeyler. sonra baktım internette max 1k download yapılan bi program bu işi yapıyormuş. çok az kişinin haberi var gibi.

açıkcası ben çok emek verip , büyük umutlarla yazdığım bir programın insanlar tarafından kullanılmamasına üzülürdüm.bu kullanılmamanın sebeblerini düşünürsek;
    1. program çok güzel ve kullanışlı ama yaygın olmadığı için bir kere bilgisayara kuruluyor ve unutuluyor.
    2. programın beğeniliyor ama sürekli açık kalması , güncelleme yapmayı istemesi , başlangıçta açılması , bazen ayar gerektirmesi vs. benim gibi bu tür şeylere uyuz olan(saatin oraya programın kendini atmasından bile nefret ederim ) kişiler tarafından hoş görülmez. hele bide mobil de açtığını düşün , her açık uygulamaları göster dediğinde orada sürekli bişeyler.
    bu sorunun tek çözümü işletim sisteminin içine o özelliği gömebilmek. o zaman sorun tam olarak çözülüyor. programı taşıma , hatırlama derdi ortadan kalkıyor direkt os ile geliyor.

ayrıca bu kadar uğraşıyorsun para da kazanamıyorsun çoğu zaman. bundan dolayı aklımda hep 3-5 bişey geliştirip microsoft'a fikiri satmak gibi düşünceler içindeyim son 2 yıldır.

neyse işallah biyerlere getirebilirsin fikrini. başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {engineer} -- 8 Mayıs 2013; 1:54:25 >

• @simkalp
    teşekkürler,
    programın en etkin özelliği sadece ama sadece bildirimi sade ve seri bir şekilde ekrana taşımak . facebooktaki bildirim sistemine değilde mesaj sistemine benzetebiliriz. yani çok seri olacak bu. mailde veya haber kaynağında bir hareket olduğu an bildirim nehirde görünecek, twiterdan bildirim geldiyse direk görünecek, facebooktan bildirim geldiyse direk bildirimi haber vericek yani hemen heryerde gözü olacak programın ve bildirimi yakalayıp sunacak sizin tek tek program açıp bekletmenize lüzum bırakmıyacak kısacası.
    Hesap bilgisini sunucu gibi bir yere göndermeyecek, sadece bildirim almak için aracı bir program olacak. Zaten ücretsiz bir program kodlar falan açıkca gösterilebilir de. Mesela facebook hesabınızla ilgili giriş onayını direk facebooktan alacak. herhangi bir aracı sunucuda barındırmayacak yani.
    Paylaşım, Beğenme butonu veya haber ayrıntıları vs. bunlar olmayacak. Tek işi bildirim sunmak, seri ve sade sunmak. Programda olmasını istemediğiniz ayarı , ayar panelinden değiştirebilmeniz için seçenekler koyulabilir tabiki.

Kullanıcı hesabıyla ilgili herşey telefonda kalacak istenildiğinde kaldırılabilecek. Yazılımcı hiçbirşekilde bu bilgilere erişemeyecek. Ben böyle düşündüm. Böyle düşünmeyen bir yazılımcı varsa bu projeye katılmasın.
    Ayrıca pekçok kaynağı desteklemesini düşünüyorum.

Aslında çok basit aracı bir program

yani nasıl bir program olacağını anlatabilmek açısından animasyon halinde de hazırladım böylece varolan programlar arasındaki farkı daha net tahmin edebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=bL0it66izdA

@{engineer} senin de güzel tespitlerin var çoğuna katılıyorum

dediğim gibi programın bir animasyon videosu var , ordan bakarsanız olayın boyutunu daha iyi anlayabilirsiniz böyle diyorum çünkü bir programın ses getiren özelliği onun işlevindeki sadelik ve hız ve tamamen ücretsiz olması dikkat edildiğinde görülüyorki genelde bu şekilde popüler oluyor uygulamalar.ha illa popüler olsun diye bir hedef yok. Ortada bir ihtiyaç var ve yazılımcıların değerlendirebilmesi içinde bu ihtiyaca karşılık verebilecek bir proje var. olay bundan ibaret. inşallah faliyete geçer.

Programın sade, seri ve akışkan bir biçimde olması benzeri programlarla kıyaslarken bunları da göze alırsak aslında programın neden çok gerektiğini tahmin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marnero -- 8 Mayıs 2013; 2:42:11 >

• quote:

@simkalp
    teşekkürler,
    programın en etkin özelliği sadece ama sadece bildirimi sade ve seri bir şekilde ekrana taşımak . facebooktaki bildirim sistemine değilde mesaj sistemine benzetebiliriz. yani çok seri olacak bu. mailde veya haber kaynağında bir hareket olduğu an bildirim nehirde görünecek, twiterdan bildirim geldiyse direk görünecek, facebooktan bildirim geldiyse direk bildirimi haber vericek yani hemen heryerde gözü olacak programın ve bildirimi yakalayıp sunacak sizin tek tek program açıp bekletmenize lüzum bırakmıyacak kısacası.
    Hesap bilgisini sunucu gibi bir yere göndermeyecek, sadece bildirim almak için aracı bir program olacak. Zaten ücretsiz bir program kodlar falan açıkca gösterilebilir de. Mesela facebook hesabınızla ilgili giriş onayını direk facebooktan alacak. herhangi bir aracı sunucuda barındırmayacak yani.
    Paylaşım, Beğenme butonu veya haber ayrıntıları vs. bunlar olmayacak. Tek işi bildirim sunmak, seri ve sade sunmak. Programda olmasını istemediğiniz ayarı , ayar panelinden değiştirebilmeniz için seçenekler koyulabilir tabiki.

Kullanıcı hesabıyla ilgili herşey telefonda kalacak istenildiğinde kaldırılabilecek. Yazılımcı hiçbirşekilde bu bilgilere erişemeyecek. Ben böyle düşündüm. Böyle düşünmeyen bir yazılımcı varsa bu projeye katılmasın.
    Ayrıca pekçok kaynağı desteklemesini düşünüyorum.

Aslında çok basit aracı bir program

yani nasıl bir program olacağını anlatabilmek açısından animasyon halinde de hazırladım böylece varolan programlar arasındaki farkı daha net tahmin edebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=bL0it66izdA

@{engineer} senin de güzel tespitlerin var çoğuna katılıyorum

dediğim gibi programın bir animasyon videosu var , ordan bakarsanız olayın boyutunu daha iyi anlayabilirsiniz böyle diyorum çünkü bir programın ses getiren özelliği onun işlevindeki sadelik ve hız ve tamamen ücretsiz olması dikkat edildiğinde görülüyorki genelde bu şekilde popüler oluyor uygulamalar.ha illa popüler olsun diye bir hedef yok. Ortada bir ihtiyaç var ve yazılımcıların değerlendirebilmesi içinde bu ihtiyaca karşılık verebilecek bir proje var. olay bundan ibaret. inşallah faliyete geçer.

Programın sade, seri ve akışkan bir biçimde olması benzeri programlarla kıyaslarken bunları da göze alırsak aslında programın neden çok gerektiğini tahmin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERneTPRo -- 8 Mayıs 2013; 18:06:34 >

• Selamun Aleyküm Kardeşim.

Senin bu projeyi bir aya kadar bitirmeyi planlıyorum, 6 aydır boş vakitlerde uğraşıyordum bitmek üzere. şimdilik sadece rss leri ekliyorum ve 4 dilde seçenek sunmayı planlıyorum. kurabilirsen android apk dosyasını gönderebilir şuan ki halini, Tuttarsa güncellemelerle gmail, facebook.. gibi diyerlerinide eklemeyi planlıyorum. özelden irtibata geçelim nasipse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurabe

Selamun Aleyküm Kardeşim.

Senin bu projeyi bir aya kadar bitirmeyi planlıyorum, 6 aydır boş vakitlerde uğraşıyordum bitmek üzere. şimdilik sadece rss leri ekliyorum ve 4 dilde seçenek sunmayı planlıyorum. kurabilirsen android apk dosyasını gönderebilir şuan ki halini, Tuttarsa güncellemelerle gmail, facebook.. gibi diyerlerinide eklemeyi planlıyorum. özelden irtibata geçelim nasipse.

Aleyküm selam,
    sağol, çalışmayı yapmak üzere olanlar oldu ama çalışmayı bitirmek üzere ilk defa duydum. Sonucunu merak ettim googleplay'den yayınlandığı vakit burdan haber verebilirsen konuyu güncellerim googleplaye link vererek ,
    bunun dışında tasarım adına bişey gerekirse özelden mesaj at yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.