Şimdi Ara

Yazılımcılığa ne kadar matematik gereklidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sizden bir konuda yardım istiyorum eylülde 10 cu sınıfa geçicem matematiğime 20 üzerinden 2 diyebilirim ama yazılımcı olmak istiyorum yazılımcı için matematik çok lazımmış diyorlar birde fizik lazım galiba sizce bu 2 yıl içerisinde fiziğe günde 2 saat matematiğe günde 2 saat çalışarak artı olarak kurslara giderek güzel bir yere gelebilirmiyim matematiği olmayanların üniversitede çok zorluk çektiğini duydum. üniversite olarak eski şehir osman gazi üniversitesini istiyorum. Sizin fikirleriniz neler bu konuda şimdidien teşekkürler

• 20 üzerinden not veren de ilk defa görüyordum

Matematik şart, fizik pek mühim değil, birinci sınıfta fizşk görüyorsun onu geçsen yeter, zor olmuyor.

Matematik şart çünkü matematikçiler buldu bilgisayarını. Program yazarken matematik kullanıyorsun. Aslında programlama için temel matematik + matematikteki mantık konusu yeterli oluyor ama okurken ileri seviye türev ve integral öğrenmeden mezun olman zor olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum yazılım ağırlıktayız şuan yaptığım şahsi yazılımlarda matematiğe ihtiyaç duymasamda hocanın verdiği ödevlerde yeri geliyor fizik bilmen bile gerekiyor ama algoritmaları anlamak için ve daha üst seviye yazılımlar yapacağın zaman matematik lazım olacak o noktalarda ne halt yiyeceğim bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.