Yaş kaç hocam şuan. Bir de universite sınavına ne kadar süre hazırlanmıştınız |
Yazılımdan mezun olup 2. üniversite olarak Tıp okumak (4. sayfa)
-
-
imkansızdır. bunu kimse yapamaz. yapacağını iddia eden herkes 2. 3. sınıf gibi zamanın ne kadar hızlı aktığını ve 11 sene boyunca öğrencilik yapmayı ekonomik durumu bırak mental durumun kaldıramayacağını anlar.
-
Doktora yapanlar 35 li yaşlara kadar okuyor
-
yazılımdan aşırı derecede soğumadıysanız bence böyle bir şeye gerek yok hocam gereksiz vakit ve enerji kaybı olacagını dusunuyorum onun yerine bu imkanları mesleğinizde iyi bir noktaya gelmek için kullansanız daha faydalı olur tıbbın cazibesi de eskisi gibi değil hocam dikkat etmek lazım
-
ileri düzeyde devam eden eğitimle kendinden 10 yaş küçük çocuklarla beraber liseden hallice alınan eğitim bir değil
-
hocam bence işini seven biri için zamanın nasıl geçtiğini anlamak çok zordur
zaman sudan daha hızlı geçiyor ve nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz gerçekten, daha dün 5. sınıfa yeni başlıyordur ve şu an 9 haftayı bitirdik gerçekten çok hızlı akıyor zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Kasım 2022; 0:26:16 > -
he kesin hiç olacak, maddi imkanlar ve çalışma koşulları baya iyileşti, son tusta kadroların %99dan fazlası doldu ilk kez, şu an almanyadaki yeni başlayan mühendis ve doktordan daha iyi kazançları var
, siz de bir taktınız tıp okuyanlara bir anlam veremdim, ne güzel almanyadasınız kendi mesleğinizle uğraşsanıza
adam belki tıp okuyup, tıpta yazay zeka üzerinde uğraşacak ve çok daha iyi kariyer olanakları var
tıpta 6 yıl üzerine 4 yıl yapay zeka üzerine doktora veren Türkiyedeki üniversiteler var ve doktora programında burs dışında herhangi bir ücret almıyorsunuz onun yerine
4 yıl bilgisayar okuyup üstüne 6 yıl tıp okumak en mantıklı fikir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Kasım 2022; 0:29:38 > -
Ve tıpta asistanken 30-40bin TL alan var 4-5yil sadece eğitime geçmiyor maddi olarak ta bu ücreti alıyorlar 6yil okuyup aile hekimi olup 35k almaları da mümkün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amelelik değil idealistlik ve en çok aranan mühendis-doktorlardan olur ve isterse çift anadal da yapabilir
ya da hekim üzerine yapay zeka üzerine 4 yıllık doktora programlarını da okuyabilir bilgisayar mühendisi + tıp okumaktan daha iyi de denilebilir
-------
o işi anlayının yapması daha etkili olacağını düşünüyorum, şu an çindeki hekimler hem yazılım konusunda ustalar hem de hekimlik artık bizde de bu programlar öne çıkıyor
ankara tıpta 1. sınıfta itibaren artık yapay zeka üzerine seçmeli dersler açıyor, her yarıyıl 6 kredilik alan dışı seçmeli alma hakkın var, ve bilgisayar mühendislikteki yazılım konusunda bitirmekle eş değer dersler alınmakta
dünya çok hızlı ilerliyor hoca onu yakalamaya çalışın
-
Her şey para mı adam özgür bir ülkede yaşıyor alım gücü yüksek kelle koltukta işini icra etmiyor iş-hayat dengesi iyiyse yemişim parasını cidden baya dar görüşlüsün
-
seçmeli değil aslında bölüm dersleri ama mühendislikle ortak bölüm dersleri alınıyor, ve mezun olduğunda yeterli kredilerin doldurduğunda o konuda uzman olaibliyorsun yandal gibi bir şey
zaten yazılım için sadece o alanda mezun olmak gerekli değil
-----------------
zorunlu değil neyse sen benim dediğimi anladın, önemli olan o işi yapmak
ben almadım yapay zeka üzerindeki dersleri ama alanlar gayet güzel işler başarıyorlar, şu an ankütriyaj gibi yazılımsal uygulamayı da bizim hekimler yaptılar
ve sistem acil sistemde muhteşem bir yazılım
bunlar daha başlangıç birden süper bir proje yapmazsın ama ilerde daha iyi yazılımsal ve tıp ile iç içe programlar yazacaklarını şimdiden hayal edebiliyorum
belki ilerde doktora ihtiyaç duyulmaz öyle bir program yazarlar ki yapay zeka bizi tedavi eder,
ankara üniversitesi tıp fakültesi hastaneleriAcil Serviste Triyaj ve Ankütriyajhttp://hastane.ankara.edu.tr/2021/03/17/acil-serviste-triyaj-ve-ankutriyaj/
-
@SunSet200 tek diyeceğim şey: ücretler arttı herkes eylemleri bıraktı ve özeldeki herkes devlete geçmek için sıraya geçtiler ve ilk kez tus kadroların %99dan fazlası doldu
önceden %50si dolmazdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X