< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yazılımdan mezun olup 2. üniversite olarak Tıp okumak (5. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üstte değerli arkadaşlar yazmış; “Fikirlerin zamanla değişir” bende de aynı durum yaşandı.
Şuan için Elektrik-Elektronik ile Yazılımı sentezlemeyi istiyorum.
Tıp da güzel tabi ama günümüz siyasal İslamcı hükümeti kutsiyetini yok etti.
O kadar sene çalışıp tahsil yapıp kıdemli hekim oluyorsun, sonra acil serviste cahil bir kürtten öldüresiye dayak yiyorsun, sonra ceza bile almadan tahliye ediliyor. Senin yaşadığın mağduriyet için devletin en üst makamındaki zat “Bırakın gidiyorla gitsinler” diye posta koyuyor. Bu çok onur kırıcı bir durum, kesinlikle 25-30 bin lira maaş için çekilecek çile değil.
İstifa edip yurtdışına iltica eden doktorlara sakın kızmayın, ben olsam ben de aynısını yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok önceden yazmışsınız umarım ulaşır.
Ben de psikoloji okuyorum ve tıp düşünmeye başladım. İyi bir okuldayım, çevremdeki insanlar devam et, akademik kariyer yaparsın devam et, bırakıp kazanarak hayatını alt üst edeceksin modundalar. Sizin Psikoloji alanında ne ile uğraştığınızı merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://t.me/ikinciuniversitetip
Arkadaşlar bu link benim ikinci üniversite tıp okurken açmış olduğum ve şuan yaklaşık 300e yakın üyesi bulunan herhangi bir bölümden mezun ya da mezuna kalmış birçok kişinin tıp fakültesi okumak için bilgi alışverişinde bulunduğu ve birbirleri için motivasyon kaynağı olduğu bir gruptur.
İkinci üniversite olarak tıp okuma sürecinde ne tür sorunlarla karşılaşabileceğiniz ve ne tür çözümler bulabileceğiniz hakkında bilgilenebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X