Şimdi Ara

Yazılımsal değil ama yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhavba doğru konuyu bulamadım yardım istediğim içinde bu konuya yazıyorum yanlışsa lütfen yer değiştirilsin.

Merhaba ben bilgisayarın yazılımsal tarafından biraz anlarım ama teknik tarafından hiç anlamam
    uzun süredir low-end (2.0.ghz dual core) bi pc kullandıktan sonra yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bilgisayar toplamak nerden parça alınır veya uyumlumudur gibi özelliklerden hiç anlamam
    $1500 param var birisi bana parça seçmemde yardımcı olursa çok sevinirim high-end bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum

şimdiden teşekkürler...

• merhaba

teknobiyotik.com'da istediğiniz parçaları seçin
    uyumlu parçalar olmazsa uyarıyor-güç kaynağını geçerse uyarıyor
    akıllı bir pc toplama sihirbazı

kolay gelsin
  • kardeş mesala ben toplicak olsam işlemciyi seçerim önce iyi bir işlemci sonra soket durumuna göre yani işlemci ile uyumlu bi anakart daha sonra oyun içinse en az 256 bit 2 gb ekran kartı anakart kaç mhz ram destekliyorsa o tip ram sonra anakart uyumlu harddisk sata 3 olan iyi olur senın için sonra bu parçaların tükettiği en fazla gücü toplicaksın güç kaynağı alıcaksın mümkünse tabi hesapladığından 200 wat fazla olursa çok güzel olur kasa dersende anakarta uyacak iyi soğutmalı bi kasa biraz vatan dan toplayabılırsın yada teknobiyotik
  • ### DAHİLİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### bu tür konuları lutfen dahili bileşenlere açınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.