Bildirim
yazın 11 tekrarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence 11 tekrarı ve yanına tyt adına dil bilgisi geometri gibi derslere bakın hocam
-
dilbilgisi geo ve fen eksik olduğu için onlara çalışıyorum ama 11 çalışsam mı diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 de bakın bence hocam 12'de bayağı rahat ettirir. Yazın hangi ders olursa olsun bir şeye olabildiğince bakmaya çalışın seneye zaman azaldığında çok rahat edersiniz sınav yaklaşınca
-
11 çok zor mu abartiyolar mi
Bak bence hocam. 11 de güzel calistiysan zaten günde max 3 saat sürüyor tekrar etmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12'yi görmedim ama 9 ve 10'dan daha zor. Eğer tyt de özelliikle fende belli başlı konuları bilmiyorsan zorlanıyorsun. 11 Matematiğinin %70'i geometri olduğu için geometri bilmek şart. Fizikte çok konu var.
üçgenlerim eksik olduğu için trigonometri ve analitik geometride soru çözemiyorum. Ama fen çalışabilirim konuları hızlıca tekrar edip dört dörtlükleri çözerim
Knk fiziği severim kimya eğlenceli biyo da ilgimi cekiyo matimda Süper şuan nerdeyse hiç çalışmamama rağmen tyt mat 20 25 gelir ama şu geometriden nefret ediyom yav
Üçgenler yapabilmen lazım. Ben 11 ken de bilmiyordum geometri okul sınavlarında sorun olmuyor ama trigonometride falan çoğu soruyu çözemiyorsun
2 ayda gelişir mi hergun 3 ssat calissam
geometriye 3 saat calısman gerekmiyor. Düzenli olarak soru çöz yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 17 Temmuz 2024; 21:2:25 >
Gülmeyin yav
Anladım sizce çok zor dersmi geometri tramvam var aydınin zorligundanmiki
Kolay bir kitap al ve eğer konuları bilmiyorsan youtubeden izle. Ben Metin Hoca'nın 2020 playlistini izliyorum sıfırdan anlatıyor.
Knk onu izleycem orjinal var kolaydan zora gidiyo zaten kolay soru gereksiz geometride
Orijinal çözme sıfırsan. Birey A gibi temel seviye bir kitap çöz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ikisini bir yapıyorum
Knk orjinal o kadar zor deil bence birey a alsam baya fazla kitap olur zaten orjinal kavram testleri temel için yetiyor
Hocam şimdi orijinalin çoğu sorusu yeni nesil ağırlıklı. Sen eğer temeli olmayan biri olup yeni nesile dalarsan direkt sıkıntı yaşarsın. Önce klasik tarz soruları öğrenmen gerek. Ama sen bilirsin yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ea ilk bin için kaç net
- yineleme nedir
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- kırık obp ne kadar etkiler
- eyüp boncuk eşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X