Şimdi Ara

Yazın bunu güzel laf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • every text is bastard his father/speech abandoned this is the structure of discourse itself-derrida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neo yapısalcıya sevimli alt metin hediyesi: Ben kelimelere sahip çıkacak seçilmiş kişilik aka üstün kişilik ve epistemoloji kuramı.

• arapça ve aramize şifrelenmiş cümlelerle konuşarak bizi aşağılamaktan bıkmadınız mı..

tmm en krali sizsiniz..doymadız mı..?@Nat Alianovna
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

arapça ve aramize şifrelenmiş cümlelerle konuşarak bizi aşağılamaktan bıkmadınız mı..

tmm en krali sizsiniz..doymadız mı..?@Nat Alianovna
    Şimdiye kadar iki Derridacı gördüm. Birisi profesyonel semiyotikçi üniversite hocası öbürü amatör fanatik psikanalizciydi. İkisi de dağıtmış gibi davranmayı marifet sayan fuzzy logic manyaktı, genellikle çoğu zaman dediklerini kendilerinden başka kimse anlamazdı. Böyle konuşmayı, felsefe veya sosyal bilimlerdeki tuhaf terimleri de esasen genel olarak sevmiyorum. Zaten problemi karşındakine anlatamıyorsan katkı sağlayamıyorsun. Boş şekilde post (ötesi veya sonrası) deyip duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Şimdiye kadar iki Derridacı gördüm. Birisi profesyonel semiyotikçi üniversite hocası öbürü amatör fanatik psikanalizciydi. İkisi de dağıtmış gibi davranmayı marifet sayan fuzzy logic manyaktı, genellikle çoğu zaman dediklerini kendilerinden başka kimse anlamazdı. Böyle konuşmayı, felsefe veya sosyal bilimlerdeki tuhaf terimleri de esasen genel olarak sevmiyorum. Zaten problemi karşındakine anlatamıyorsan katkı sağlayamıyorsun. Boş şekilde post (ötesi veya sonrası) deyip duruyorsun.

Alıntıları Göster
    altan alta geçirdiklerini gördüm.canın sağ olsun..

• sething kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah senin canın sağolsun. Ben açıkça kızıyor ya da söylüyorum. Sana veya konu sahibine de herhangi bir göndermem yok. Kendini fuzzy logic sayıyorsan bilemeyeceğim ama bence söylediklerin anlaşılır yapıda. Anarşik yaşam tarzım var diyorsan seni yanıltmasın.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    yaw anladım dedim..beni müslüman sandın herhalde..tmm ortadoğuluyuz ama gerizekalı değiliz..

az çok anlamışındır..

non hakaret sınırları içinde iyi sevişir gerekirse çabuk değişirim..

o nasıl cümle yahu..okumak için 270 derece dönecem derkne boynum tutuldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Nisan 2020; 2:37:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İnançsız olduğunu biliyorum merak etme. Ortadoğulu genel, çok geniş bir ifade. Üstünde bile durma. Zaten öyle otoriter yaratılışlı değilsin. Ortadoğu'nun bir negatifliği de otoriterlik.

Forumdayız bu arada, ne sevişmesi? Fuzzy logic salt anlamda cıvıma değil, gerçekten manyakça bir şey. Bir takım kabuller ve mantıksal sonuçlarla kafayı bozmuş oluyorlar iflah olmayacak insan harabeleri, bencil narsisizm tohumları olarak yaşıyorlar. O hocam sanki insanlara çok iyi anlatıyormuş gibi herkese düşük not verirdi, bir şeyi de beğenmezdi mesela.

• quote:

İnançsız olduğunu biliyorum merak etme. Ortadoğulu genel, çok geniş bir ifade. Üstünde bile durma. Zaten öyle otoriter yaratılışlı değilsin. Ortadoğu'nun bir negatifliği de otoriterlik.

Forumdayız bu arada, ne sevişmesi? Fuzzy logic salt anlamda cıvıma değil, gerçekten manyakça bir şey. Bir takım kabuller ve mantıksal sonuçlarla kafayı bozmuş oluyorlar iflah olmayacak insan harabeleri, bencil narsisizm tohumları olarak yaşıyorlar. O hocam sanki insanlara çok iyi anlatıyormuş gibi herkese düşük not verirdi, bir şeyi de beğenmezdi mesela.
    bu kadar yeter kardeşim.

iyi ki bi gevşedik habire laf sokmalar doğruluk oranı yüksek aşağılayıcı tesbitler..

valla 155 ararun...

Johnson..

Cıvıma sırası bende. Tamam şimdi birazcık ciddiyet... Karakter kader. Kızarak değişecek bir şey değil. :)

• quote:

Cıvıma sırası bende. Tamam şimdi birazcık ciddiyet... Karakter kader. Kızarak değişecek bir şey değil. :)
    benim silvertawnlı centilmen bi tüccar olmadığıma seni inandıran sanrının bilinçaltındaki sebebi annesi tarafından ahırda doğrulup yeni doğum yapmış inek sütüyle beslenmiş olmandan kaynaklanan asağılık kompleksi olabilir mi acaba?

birazda senin boyun ağrısın...(şaka yapmıyorum.yazıların boynumu ağrıtıyor)..

allah seni imanla ödüllendirsin maysın kardeş..

Yazın bunu güzel laf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Nisan 2020; 3:35:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.