Şimdi Ara

Yazın ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşler 11.sınıf eşit ağırlık öğrenileri yazın nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavkolik_

arkadaşler 11.sınıf eşit ağırlık öğrenileri yazın nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz ?

Bol bol türkçe çalış, ygs sosyal kas ve mat 1 çalış.Yazın ders yapsaydım amele gibi marta kadar Full ygs kasmazdım

11 matematiği unutmadan tekrar et, karmaşık sayıların trigonometri bilgisi gereken yer harici pek bi makarası yok o konuların 3-5 püf noktası haricinde.Bunu neden söyledim zamanla o konuları unutursun ve onlara 0dan başlamak vakit kaybıdır

Edebiyatıda unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 5 Haziran 2014; 0:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok, çalışma. Tmsin zaman çok daha.

• doğru düzgün çarpma yapamazken lys matematik çalışmaya çalışmıştım. Bir işe yaramadı zaten.

Bolca kitap, gazete ya da edebiyat dergileri (genelde paragraflar deneme, eleştiri, sohbet parçalarından olduğu gibi alınıp üzerine soru yapılıyor.)
    gibi şeyler oku. Hem Türkçe sorularında yararı olur hem kültürel olarak katkısı.
    Matematik temelin azsa başlangıç mat1 kitapları çöz (antrenmanlarla matematik, karekök matematik 0, fem ilk adım gibi)
    Hafiften konu anlatımı tarih coğrafya felsefe kitaplarından göz gezdirme de yapabilirsin.

Yazın tam bir çalışma yapmak imkansız. Dediğim gibi ısınma turları daha yararlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Gerek yok, çalışma. Tmsin zaman çok daha.

Senin ben

• antremanlarla matematik 1 kitabını bitirdim bugun de antremenlarla geometri kitabını aldım ona başlıycam türkçede tamlamalar konusundayım yazın coğrafya tarif felsefe ezberleri yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan ve Ders Çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.