Şimdi Ara

Yazlık almayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Silivride yazlığımız var tavsiye ederim güzel bir yerdir
  • Çanakkale Asos tarafını dusunun derim
  • Yalova çınarcık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silivrinin neresinde. Bende düsunuyorum almayi ama yaz kis kalabilecegim sekilde olmalı ve istanbula yakın olmalı. Ayrica orada kendime ufak bir is kurmayı düsünüyorum kucuk capta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karasuda yazlığımız var çok sakin hatta biraz fazla sakin diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Hocam karasuda yazlığımız var çok sakin hatta biraz fazla sakin diyebilirim.

Peki karasu da kadin plaji yada sadece bayanlara mahsus kapali yuzme havuzu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Hocam karasuda yazlığımız var çok sakin hatta biraz fazla sakin diyebilirim.

Peki karasu da kadin plaji yada sadece bayanlara mahsus kapali yuzme havuzu var mi?

Hocam şöyle söyliyeyim bizim yazlığın hemen karşısı plaj normal günlerde baktığımda öyle inanılmaz bir kalabalık yok. Hele hele hafta içi bomboş oluyor. Hafta sonuda hafta içine göre biraz daha kalabalık. Ayrıca malesef kadın plajı yok varsada inanın ben bilmiyorum ve karasuda bayanlar için özel havuzunda olduğunu da bilmiyorum. Ama dediğim gibi kalabalık bir yer değil.

• Çeşmeye bekleriz
  • Erikli çok güzeldir fakat git gide apaçi dolmaya başladı, yoksa bana mı öyle geliyor?
  • Karasuya 2 kez gittim. İnanin bayanlar icin özel plaj aramaniza hic gerek yok. Sahili o kadar büyükki mutlaka cok cok sakin biyerler bulunuyor. Turkiyenin en uzun sahilidir. Ve cok asiri kalabaligida yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Karasuya 2 kez gittim. İnanin bayanlar icin özel plaj aramaniza hic gerek yok. Sahili o kadar büyükki mutlaka cok cok sakin biyerler bulunuyor. Turkiyenin en uzun sahilidir. Ve cok asiri kalabaligida yoktur.

Tamam da oyle bir yer olmasi tabiki daha guvenli olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.