Şimdi Ara

Yazlık Lastik Değişimi ve Sonuç bu konuda tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar aracım era 1.5 crdi 2011 model yazlık lastiklerin değişimi sonrası yapılan balans ve rot ayarlamalarının sonucunda lastiklerimin değişmesine karar verdim. Kararı verirken kışlıklarda yaşamadığım ses olayını yazlıklarda yaklaşık 70-90 km arasında gelen helikopter sesinin büyük etkisi oldu tüm lastik değişim kombinasyonlarını yapmama rağmen örneğin önleri arkaya arkaları öne yanak yüz değişimlerini bahsettiğim sesi değiştiremedik sadece azalmasını ve artmasını sağladık sonuç olarak lastik değişimin yapılmasını kendi ustam ile karar verdik. Lastiklerim Bridgestone 185x65x14orjinal fabrika lastikler yaşadığım olay bu lastikler ile yaklaşık 40.000 km yaptıktan sonra olmaya başladı. 40.000 kmnin 30.000 kmsi şehir içinde kullanılmıştır.

Forumdaki arkadaşlardan ricam şudur eraya uyabilecek lastik çapını değiştirmeden 185 ölçüsünü yukarı çekmek istiyorum çekerken bahsi geçen sürtme olaylarını yaşamak istmeiyorum düşündüğüm model aslında 195x65x14 ve markalar sırasıyla;

Kumho KH17 195/65R14 89H
    Toyo Proxes CF1 195/65R14 89H
    Toyo TYTE+A 195/65R14 89H

bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yardımları için teşekkür ederim...
     Yazlık Lastik Değişimi ve Sonuç bu konuda tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım istiyorum

• bu konuda yardımcı olacak arkadaş yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.