Şimdi Ara

Yazlık Parfüm-Deodorant Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 16 yaşındayım yaz için uygun koku arıyorum(parfüm deo farketmez) ve tesadüftür bugün axe 2012 deodorant hediye aldım kokusu çok güzel zaten axelarına kokularını çok beğeniyorum ama 2012 biraz ağır gibi yani yazın kullanım için uygun değil gibi.Zira Axe Dark Temptation da öyle. Markette axe click'i denemek için sıkmıştım ve ferahlatıcı bir kokusu vardı.Africa'yı tavsiye edenler çok ama onu markette görmeme rağmen denemedim.Parfüm olarak da daha önce 212 men armani gio ve issey miyake kullandım.
    Bu tarzlarda ama pek duyulmamış parfüm ve deodorant önerileriniz neler?Kalıcılığı önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blade'in yeşil deodorant güzel, pek ağır değil, ferah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedirhanşen

blade'in yeşil deodorant güzel, pek ağır değil, ferah

teşekkürler.Blade'in kokusunun kalıcılığı nasıl? Bir de parfüm olarak önerebileceğin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht270 -- 11 Temmuz 2012; 3:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht270

quote:

teşekkürler.Blade'in kokusunun kalıcılığı nasıl? Bir de parfüm olarak önerebileceğin var mı?

kalıcılığı güzel yani gün içinde çok yorulup normalden fazla terlemiyosan sabahtan akşama kadar kokuyu alabilirsin parfüm, "jill sander sun" var kullandığım, çok beğeniyorum kalıcılığı da müthiş ama orj. pahalı baya, o yüzden DP'nin şubesi varsa ordan al ucuz ucuz .. kodu J4

• quote:

quote:

quote:

kalıcılığı güzel yani gün içinde çok yorulup normalden fazla terlemiyosan sabahtan akşama kadar kokuyu alabilirsin parfüm, "jill sander sun" var kullandığım, çok beğeniyorum kalıcılığı da müthiş ama orj. pahalı baya, o yüzden DP'nin şubesi varsa ordan al ucuz ucuz .. kodu J4

zaten dp den alacaktım.Kodunu söylediğin iyi oldu sağol

• quote:

Bende 16 yaşındayım yaz için uygun koku arıyorum(parfüm deo farketmez) ve tesadüftür bugün axe 2012 deodorant hediye aldım kokusu çok güzel zaten axelarına kokularını çok beğeniyorum ama 2012 biraz ağır gibi yani yazın kullanım için uygun değil gibi.Zira Axe Dark Temptation da öyle. Markette axe click'i denemek için sıkmıştım ve ferahlatıcı bir kokusu vardı.Africa'yı tavsiye edenler çok ama onu markette görmeme rağmen denemedim.Parfüm olarak da daha önce 212 men armani gio ve issey miyake kullandım.
    Bu tarzlarda ama pek duyulmamış parfüm ve deodorant önerileriniz neler?Kalıcılığı önemli değil.

Yaz mevsimi için bu parfüm ideal Birkez dene bir daha bırakamayacağına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _x_eagle_x_

quote:

Bende 16 yaşındayım yaz için uygun koku arıyorum(parfüm deo farketmez) ve tesadüftür bugün axe 2012 deodorant hediye aldım kokusu çok güzel zaten axelarına kokularını çok beğeniyorum ama 2012 biraz ağır gibi yani yazın kullanım için uygun değil gibi.Zira Axe Dark Temptation da öyle. Markette axe click'i denemek için sıkmıştım ve ferahlatıcı bir kokusu vardı.Africa'yı tavsiye edenler çok ama onu markette görmeme rağmen denemedim.Parfüm olarak da daha önce 212 men armani gio ve issey miyake kullandım.

Sen orjinal mi alıyosun yoksa açık mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _x_eagle_x_

quote:

Sen orjinal mi alıyosun yoksa açık mı?

Orjinal alıyorum. Açık parfümler kaşıntı yapıyor bende. 30 ml'lik şişesini alıyorum 3 ay rahat gidiyor.

• fiyatı ne kadar ve nerden alıyosun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.