Şimdi Ara

Ybs > ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki kripto ybsci arkadaşlar ne kadar kötülerse kötülesin. Herkesin içten içe bildiği gerçek budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençler size hangi ergen "ybs çok iyi bölüm, işletme mühendislik arası bi şey" dedi bilmiyorum ama buna çocuk inanır. Bilgisayar mühendislerini salak mı sanıyorsunuz siz? İşletmeciyle mühendis arasında köprü olacak eleman ne? Mühendis yapar bir MBA yönetici de o olur yazılımca da.

YBS Türkiye'de bilişim sektörü büyüdüğü, fakat büyümesine paralel şekilde yeterli sayıda "nitelikli" mezun veremediği için YBS bölümündekiler business analyst, data scientist falan oluyor. Bunlar bilişimin en "soft" alanları. Kimseye köprü oldukları falan yok. Kendini biraz kasan sosyoloji mezunu da yapar bu işleri. Endüstri mühendisi, işletme mühendisi, iktisatçı falan hayli hayli yapar zaten.

O yüzden hikayeyi bırakın. Normal bölüm işte. Geleceğin bölümü falan değil. Geleceğin bölümü diye bir şey yok. Gelecekte bilişimden anlayan, istatistik temelli yazılım dillerini kullanabilen ve istatistik bilen her alan mezununa iş var.

• Abartmayalim lutfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uyan, sabah oldu!

• cengi sevmem ama ybs>ceng demek ezik ea'cı hayalinden ibaret

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladım.

• Gençler size hangi ergen "ybs çok iyi bölüm, işletme mühendislik arası bi şey" dedi bilmiyorum ama buna çocuk inanır. Bilgisayar mühendislerini salak mı sanıyorsunuz siz? İşletmeciyle mühendis arasında köprü olacak eleman ne? Mühendis yapar bir MBA yönetici de o olur yazılımca da.

YBS Türkiye'de bilişim sektörü büyüdüğü, fakat büyümesine paralel şekilde yeterli sayıda "nitelikli" mezun veremediği için YBS bölümündekiler business analyst, data scientist falan oluyor. Bunlar bilişimin en "soft" alanları. Kimseye köprü oldukları falan yok. Kendini biraz kasan sosyoloji mezunu da yapar bu işleri. Endüstri mühendisi, işletme mühendisi, iktisatçı falan hayli hayli yapar zaten.

O yüzden hikayeyi bırakın. Normal bölüm işte. Geleceğin bölümü falan değil. Geleceğin bölümü diye bir şey yok. Gelecekte bilişimden anlayan, istatistik temelli yazılım dillerini kullanabilen ve istatistik bilen her alan mezununa iş var.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Mf puani almak tm puani almaktan cok daha zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

• Sağlık bölümleri, mühendislik ve AR-GE dışında her bölüm evde kendini kasan herkes yapabilir zaten artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 25 Haziran 2022; 14:54:21 >
  • Bunu dediginde bölümlerini kiskanmis oluyosun

• Tabii efendim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Fark ettim hocam  Napayım ama söylemek zorunda hissettim kendimi. Saçma sapan bir bölüm değil ama saçma sapan şeylerle tarif ediliyor.

• Ben yazdim defalarca cevap vermemek için yeni konu açtılar hep En son aldiklari intro to intro stat dersiyle istatistik masteri olduklarını gorunce illallah ettim  

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

İki dönem istatistik alan psikologlar heralde yeni dünyanın efendisi olurlar o zaman  

• Machine learning icin yeni optimum yol bilkent psyc+udemy=>data scientist at google 

• ybs cok disiplini bir araya getirmesiyle kendine göre unique avantajları olan bir bölüm zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.