Şimdi Ara

Ybs'nin aşırı övülmesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boun tanıtıma gittim adamlar öyle anlatıyor ki sayısal 1.cisi olsan seçesin gelir. MİT cs 4.00 ortalama + Harvard'da mba = ybs bunların kafasında.

• Hocam simdi pratisyen doktorlar artik 25k maas aliyor allah da bu devletten razi olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye etmem

• Bölüm hakkında objektif görüşü olanlar yazsın hocam. Yoksa bilgisayar programcılığı + iki üç işletme dersi olan bölüm ilk 100den kapatıcak.

• boun ybs türkiyenin ea'da tartışmasız en iyi ve en sağlam okulu bölüm olarak da pdr hukuk psikoloji ve diğer konvansyionel iibf bölümlerinin ilerisinde bu sene ilk 1k seneye ilk 500 civarı bekliyorum boun ybsyi, ilerde eşit ağırlığın yegane hedef bölümü haline geleceği aşikar. MIT MIS olmasa bile BOUN MIS'da dünya klasında bir okul ve trde okunabilecek ceng ile birlikte en iyi bölüm tabi arada ıe eee elektronik haberleşme bil sis müh gibi ilintili alanlar için de olumlu görüşler beslemekteyim. realist olmak çok faydalı geleceğe yatırım bu bölümler kaç senedir düzenli yükselişte ve halen peak noktalarda değiller. bunları görerek tercih yapmak lazım. 30k ile kapatmış işletme belki bu sene 50k ile kapatacak 50 bininci olup 30k işletmeye yerleşmek kar değil.. 30k olup 60 70klık ybs bile kazansa insan coşmalı kutlama yapmalı çünkü durum bundan ibaret en çok da ybs ıcın mezuna kalanlar... zor duruma düşecekler her sene deli gibi çekiyor ıt sektöründe aç kalmaz aranan adam olursun başarılar.

• Doktor Breen D kullanıcısına yanıt

bölüm mezunu euda taze çalışan biri olarak şunu söylemek istiyorum genç, merkezi geçiş yapabilirsin belli ybslere puanın yetiyorsa, halen geç değil inan bana, söylediğin şey oraya evriliyor farkına varamayan kardeşlerimiz aa 5klık işletme 35k olmuş bu sene 50kdan yazıyım belki gelir mantığıyla yazacak ve sıralamalar yavaş yavaş ciddi şekilde düşecek iibf hukuk ve psikolojinin ama ybsnin düşme şansı yok. endüstri müh ceng işletme ekonomi muhasebe yazılım ki yazılımdaki web tabanlı+ object + algoritma mantığı + mobil alıyorsun bildiiğimiz temel pc müh eğitimi sonrasında ilerletebilirsin ki ybsnin çıkış mantığı pc müh yazılımcı olmak falan da değil endüstri müh işin içinde firmaların elde ettiği verileri yazılımla harmanlayıp maksimum kar getirisini optimum şekilde karşılamak. farklı düşünen beyine sahip oluyorsun zaten.

oyüzden ben istatistiksel konularda böyle net ve doğru konuşuyorum. tüm bölümler ayakta kalır ama hep bir gelir bu sene 5k seneye 10k diğer sene 18k diğer sene 35k ybs ise bu sene 15k olan bölüm 7.5k sonraki sene 3k vb.vb. ilerleyecek sıralamalar sıklaşacak ve buna hep beraber tanık olacağız.

• josetti’nin ankaratıplı ybs version olduğunu unutmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bölümün puanının yükselmesi seçmem için bir sebep değil. Ders programı ortada bölümün. Birkaç yazılım dersi + boun etiketi + biraz yazılımın üzerine düşüp iş bulunca bölüm geleceğin bölümü falan olmaz. Pc mühler işletme bilmiyor iş yapamıyorlar biz daha iyi iş yapıyoruz gibi laflar cidden abartı.

• Herhangi bir Ceng boun ybs den iyidir. Eğitim ve müfredat olarak.Boun u cazip kılan şey ise ortam ve referans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 22 Temmuz 2022; 17:27:7 >
  • @bounlukizaraniyor ahahaha ıslak rüya kelimesini, acil şifalar kelimesini bile ben kullanıyorum diye kullanmak esti. 2018de üniversite sıralaması olarak EA puan türünde 65k yaptım. birileri 1milyonuncu 100 bininci 150 bininci diyip karalamaya çalışınca ı-ı olmuyor. ek olarak, okudugun bölümden halen geçiş yapma şansın var diyeceğim ama boun ybsnin sıralamaları da ortada ee seneye tekrar gir desem marmara dahi gelmez artık.. şansına küs yavrucuğum yanlış ata oynadın sen en iyisi benim kurduğum cümlelere bakıp nasıl aynılarını bana söylersin onu düşün. yalan yalan yalan.. :) ama şunu unutma istatistik bir bilimdir ve asla yanılmaz sen buraya ne yazarsan yaz cengler ve ybsler yükselmeye devam edecek sende ailenin sana söylediği uğlum sabit maaş lafına kanmaya devam edeceksin. haset içinde yaşamaya devam et.

• dün mesaj atıp abi ybs istiyorum abi diyen çocuk şimdi burda karalama kampanyası yapıyor .. :D forumda kaç kişisiniz böyle kim bilir. inan bana burdaki karalama veya iyi sözler sıralamları %0,1 oynatan şeylerdir yani o sıralamaya zor, açık konuşayım marmara bile gelmiyor genç kardeşim daha ne diyeyim sana... :/ üzgünüm mezuna kalma ama,, bu alttaki cocuk gibi boun turızm falan yaz flesefe artık ne geliyorsa sdhbkdaslsadsd

• Kripto YBS'ciler boşuna kötülemeye çalışmayın herkes her şeyin ne olduğunu biliyor siz de biliyorsunuz özelden kırık obp ile denenir mi hocam seneye yazanlar burda yüzüme ybs düşmanlığı yapıp özelden akıl alanlar. yapmayın bakın yaptığınız doğru şeyler değil mert olun biraz.

• Ybs'ciler aslında yazılım övdüklerinin farkındalar mı acaba? Bilgisayar programcılığını falanda övün aga.

• Herhangi bir ceng boun ybsden iyidir" hayatımda duyduğum en büyük troll cümlesi" bu cümle ile mi milleti ybsden vazgeçireceksin... o kadar basitsiniz ki çocuklar siz açıp müfredata bak diyeceğim trollükten bitik durumdasınız.

• Bu arada ben ybsyi gömmüyorum sadece gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Tüm ealar işsiz kalacak sadece ybsciler iş bulacak demek tıp dışında herkesin işsiz kaldığını düşünen dayılardan farksız.

• Troll josetti de gelmiş konuya

• dışarıda öğrenci çekmek için her yeri abartarak anlatıyorlar fakat forumda 1-2 tane arkadaş yemeden içmeden konu açıp bölümü övmekten başka bir şey yapmadığı için herkesi ybs yazacakmış gibi veya herkesi ybs överken görüyoruz gibi hissediyoruz.

zaten benim yazımdan önce damlamış bile övücülerden bir tanesi  

• birde bu kripto ybsciler yok mu beni benden alıyorlar, birçoğu özelden abi ybs yazacağım bu sene bende ama sıralamalar epey yükselecek sence gelir mi diyor 1 gün sonra da bir bakıyorum kurnaz kardeşimiz kötülemeye başlıyor ybsyi heee aklınca 30 bin ile marmara ybs falan kazanabileceğini sanıyor :D inanılmaz utanç vericisiniz

• ybs +1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.