Şimdi Ara

YBS OKUYAN & OKUMUŞ VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki sene gitmeyi düşünüyorum yönetim bilişim sistemlerine. Önerirmisiniz ? Puanlarım yüksek. 24 yaşındayım. Bu sene mutlaka gitmem gerek. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapmak istediğine göre değişir. Çünkü çok karma bir bölüm. Ne iyi bir programcı kadar iyi bir programcılık eğitimi almıyorsun, ne işletme yönetimini bir işletmeci kadar almıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Ne yapmak istediğine göre değişir. Çünkü çok karma bir bölüm. Ne iyi bir programcı kadar iyi bir programcılık eğitimi almıyorsun, ne işletme yönetimini bir işletmeci kadar almıyorsun.

Hukuk kazanabilecekken bu bölüme giden insanlar var. Öneriyor herkes ama emin olamadım henüz gitmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: mirekret

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Ne yapmak istediğine göre değişir. Çünkü çok karma bir bölüm. Ne iyi bir programcı kadar iyi bir programcılık eğitimi almıyorsun, ne işletme yönetimini bir işletmeci kadar almıyorsun.

Hukuk kazanabilecekken bu bölüme giden insanlar var. Öneriyor herkes ama emin olamadım henüz gitmeye

İlk kez duyuyorum valla. Hukuk ile pek alakası yok. Bilişim hukuğu dersi ve İİBF zorunludersi olarak hukukun temel kavramları dersleri veriliyor çoğu ünviersitede. Farklı alanlar aslında kişi hangisine yatkınsa ona gitmeli full yaptın diye illa tıp okuyacaksın diye bir şey yok mesela. Potansiyeline, ilgi alanına, yeteneğine bağlı olmalı seçeceğin bölüm.
    Boğaziçi Üniversitesi dışında Türkiye de bu bölümü okumak demek, son sene KPSS kasmak demek.

• Ybs son sinifim. Okudugun okulun kalitesi onemli. Bizim dersleri hocalar bile bilmiyo. Pdf lerden Oku gec yapiolar. Ben de sonumu merak ediyorum. Java giris C dili dersi var ekrana hello worl yazip ders ortalamasi hesaplamayi ogretiolar bi donem boyunca. Zor degil. Daldan dala atliyor dersler. Hukuk isletme musteri iliskileri alirken bi anda istatistik programlama algoritma bilisim sistemlerine geciyor frekans. Herseyi azicik ogretiyor. İş olanaklari nedir bilmiyorum. Seneye yazarim.
    Beykent uni. Ybs. 2016 mezuniyet

• quote:

Orijinalden alıntı: hackernofear1

Ybs son sinifim. Okudugun okulun kalitesi onemli. Bizim dersleri hocalar bile bilmiyo. Pdf lerden Oku gec yapiolar. Ben de sonumu merak ediyorum. Java giris C dili dersi var ekrana hello worl yazip ders ortalamasi hesaplamayi ogretiolar bi donem boyunca. Zor degil. Daldan dala atliyor dersler. Hukuk isletme musteri iliskileri alirken bi anda istatistik programlama algoritma bilisim sistemlerine geciyor frekans. Herseyi azicik ogretiyor. İş olanaklari nedir bilmiyorum. Seneye yazarim.
    Beykent uni. Ybs. 2016 mezuniyet
    Hocam seneye yazarım demişsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.