Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 YD 15 promax naturel titanyum 1.5 aylık 35.000tl Satın Al 18 Ağustos 2024 09:55 1 1 YD 15 promax naturel titanyum 1.5 aylık 35.000tl 1.5 aylık naturel titanyum. Çift fiziki sim. Nokta kusuru yok. Resime gerek yok kusuru yok çünkü. Ben cihazı göreceğim diyenler tel.den ulaşabilir. Kutusu mevcut. Kablosu kayıp sadece onu da telafi olsun diye 20w type c orjinal adaptör hediye olsun yanında. Alacak arkadaşın seneye ağustosa kadar kayıt konusunda kafası rahat. Ağustosta gerekirse kayıt için küçük bir meblağ karşılığında (ben almıyorum) yardımcı olurum. Kayıt konusu için ayrı bi başlık da açıcam onu burada sormayın. Ios bana göre değil androide geçicem. Takas yok. Pazarlık yok. Levent elden teslim. Yarına kadar satılmazsa takasa vericem telefoncuya. İletişim 05462164826Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır iphone 15 pro max yd 1250$ Gold illuma prime 3000tl YD 15 promax naturel titanyum 1.5 aylık 35.000tl Galaxy watch46mm 3000tl