Şimdi Ara

Yd cihaz mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 1-2 ay önce S21 5G türkiye cihazım ile yurtdışı iphone 12 takası yaptım (keşke yapmasaydım) aslına bakılıcak olursa 12 den aşırı memnunum kamerası şarjının uzun gidişi vb vb çok güzel fakat tek bir sorun var aklımda ben aldığımda cihazı fizikseli kapanmıştı e sim e geçiş yapıp 300₺ bi bedel ödeyip geçtim 1-2 aydır kullanıyorum cihaz 2 ay sonra falan kapanır kalan 4 ay ı da evdeki bi android cihazla gezerek 2 telefon ile gezerek halledicem fakat benim kafamı kurcalayan bir nokta var şimdi bu 300₺ lira olan e sim e geçiş ücretini e simden fiziksel e geçişde de istiyorlar hadi onu geçtim eğer bu geçiş ücretleri zamlanırsa artarsa bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum yurtdışı telefonun. Sürekli para para para uğraş dur dedim ki elimdeki cihazı 9-10bin liraya satıp sıfır Türkiye cihazı satın alayım ama piyasaya bi baktım ölü düzgün telefonu geç hep babaanne telefonları dolu bana ne tavsiye edersiniz bu konuda sizde böyle devam etmelimiyim kullanmaya yoksa değiştirmelimiyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• O iPhone 12'yi elden çıkar derim..Ben illa iPhone kullanıcam diyorsan paraya kıyacaksın kardeş yurt dışı frlan hikaye devamlı al sat yaparsın o imei ile yok 2 ay uzat yok 3 ay onların hepsi tuzak benden sana demesi ben babalar gibi hem amiral gemisi hemde iyi bir telefon kullanmak istiyorum diyorsanda al s23 ultra yd sıfır cihaz çak Server kayıdı 30 bine gelir toplam 5 6 sene sorunsuz kullanırsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcroot kullanıcısına yanıt
    Sıfır tr cihazı olsun kamerası iyi olsun yeterli ne önerirsin 17k bandında daha önce s21 kullanıyodum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakan Yeni kullanıcısına yanıt
    Samsung A54 5G

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YD MI CİHAZ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.